tek embriyo ıle anne olanlar

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
Kızlar merhaba acayıp moralım bozuldu. dün 9 tane yumurtam toplandı, üçü döllendi ama sadece birtanesi gelişti... embrıyolog ile görüştüm peki dedim o kalan birtanesi su anda kaç husreli, daha bolunmeye baslamadı dedı yanı onuda bilemiyoruz su anda. peki dedim genel olarak durumu nasıl iyi dedi. yarın ucte gel transfer yapalım dedi. ya merak ettığım(tabı allah yeterkı ol desın) TEK EMBRIYO ILE TUTTURANLAR NASIL BAŞARDINIZ?

Rabbim tez zamanda aklındaki endişeleri Pozitif olarak gerçekleştirsin Patricia'm seninleyim

heyyyy bizde varız herzaman yanındayız bitanem

inş bu topiki sen açtın sen yazacaksın nasıl başardığını :)))

Moralini bozma, ihtiyacımız olan bir bebek zaten. Moralli ol, başaracaksın inşallah. Gerçekten de bu iş 3'e 5'e bakmıyor. Hayırlısı olsun şimdiden.

ınşallh canım tek vuruşla hamile kalacaksın :)) moralini bozma arkadaşların dediği gibi bencede sayısı değil önemli olan tutunması önemli.

hiiic kafana takma arkadasim benimde senin gibi oldu 11 yumurtadan 4 embriyo olustu, 1 tanesi saglikli kaldi benimde umudum cok azdi ama oldu doktor lazerle inceltme yaptik iyi bir embriyo dediginde hic umudum yoktu,o birtane coook degerli bunu dusun hep,
ama malesef 7. haftada ben kaybettim bebegimi insALLAH sen yasamazsin
kafan rahat olsun:1hug:

canım ya allah sabır versın :Saruboceq: şimdi tekrar aradım dr soracaktım lazerle ınceltme yapılıyormu falan su ankı durumu ne bolunmeye başladımı dıye. işlemdeymış embriyolog. sonrada vazgectım zaten sık boğaz etmıyeyım adamı dıye heehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…