tek embriyo ıle anne olanlar

canım 3 transfer olur hiçbiri tutmaz, 1 transfer olur tutar Allah bilir.. sen umutlu ol dua et gerisini Allaha bırak. dualarım seninle..

canım 3 transfer olur hiçbiri tutmaz, 1 transfer olur tutar Allah bilir.. sen umutlu ol dua et gerisini Allaha bırak. dualarım seninle..

evet aslında bu gun bu haberı aldıktan sonra gercekten onemlı olanın sans olduğuna karar verdım. mesela cok kalıtelı 3 embrıyo transfer edılıyor ama tutmaya bılıyor. bir bayandada coookk kalıtesız bır embrıyo transfer edılmıs ve tutmus doğum yapmış. hatta ona dr bıle boşver tedavıyı ıptal edelım falan demıs. yanı ısımız allaha kalmıs. yarın buyuk gun bu aksam nasıl uyurum bılemem artık.:hulya::hulya:

kızlar şu an umuttayım saatin 3 olmasını bekliyorum heuehuehuehe sıkısık ol dedişler be altıma edicem nerdeyse nasıl dayanıcam daha bilmiyorum :)))) neyse canım yaptıklarımızın yanında çişini tutmakta neki :)))şans dileyin bana

kızlar şu an umuttayım saatin 3 olmasını bekliyorum heuehuehuehe sıkısık ol dedişler be altıma edicem nerdeyse nasıl dayanıcam daha bilmiyorum :)))) neyse canım yaptıklarımızın yanında çişini tutmakta neki :)))şans dileyin bana

bol şans canım...sık dişini...

Hadi bakalım bolca dua et canım allah inşallah emeklerini boç çıkarmaz. Güzel güzel haberler bekliyoruz senden

canım inşalllah hayırlı olur... inşalllaahhh sana tutnurlar....doktorun enver kurt mu...

heh geldım hemen yatağa gırdım :))))))))))) transfer cok kolaydı aynı muayne gıbı .evet dr enver kurt:) sıra en zor kısımda bekleme kısmında:)

canım inşalllah 12 gün sonra müjdeli haberi veririsin.... canım bu ilk mi denemen di...

ptricia
ben de dün transfer yaptırdım dün hep yataktaydım ama bugün gezdim billahi Aslında yatmalı ya da evden çıkmamalı da işte insan gezenti oluna olmuyor Ben de de topu topu 2 embriyo hem 2. kalitekötükedihüso

evet canım ılk denememdı tahmın edersınkı heycan dorukta. sen?

canım bende kasım gibi başlayacam....canım inşallllahhh RABBİM hamiş olanlardan nasip eder seni.....canım bol bol dinlen ..stresrt yok... ananas yemeyi ihmal etme..vede kabak çekirdeği..bunlar tutunmayı kolaylaştırıyomuş....ama tabiki verecek olan RABBİM...

umarım olumlu sonucu alırsın patricia.....allah yardımcımız olsun.
ben de ilk iğneemi oldum bugün.sanırım benim de yumurtalarım az
doktor 3 tane gördü.onlarda iğnelerle nasıl geişirler bilmiyorumm.anlıycan ben de tek emriyoya kalabilirimm :(hayırlısı olur hakkımızda işallah

selam benim de tek embriyo transfer edildi 28'inde...Umarım hepimizin yüzü güler....

ptricia
ben de dün transfer yaptırdım dün hep yataktaydım ama bugün gezdim billahi Aslında yatmalı ya da evden çıkmamalı da işte insan gezenti oluna olmuyor Ben de de topu topu 2 embriyo hem 2. kalitekötükedihüso
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım bende transferden sonra once natiliusa girdim yemek yedım ordan eve geldim. dr ların herzaman soyledikleri şey ilk saat onemli. geri kalan beş gun fazla yorulmadan normal hayata donebiliyoruz:) hakkımızda hayırlısı balım:)

canım bende kasım gibi başlayacam....canım inşallllahhh RABBİM hamiş olanlardan nasip eder seni.....canım bol bol dinlen ..stresrt yok... ananas yemeyi ihmal etme..vede kabak çekirdeği..bunlar tutunmayı kolaylaştırıyomuş....ama tabiki verecek olan RABBİM...
canım vallahı acıkcası özel şeyler yemeye korkuyorum ananas cekirdek vs. gibi. bol protein alıyorum sut falan içiyorum. ananas hakkında site ıkıye bolunmus:) avrupada tup bebek tedavısınde ananas yasakmış :) riske atmaya gerek yok dimi. bol sebze meyve yeterlı bence.

umarım olumlu sonucu alırsın patricia.....allah yardımcımız olsun.
ben de ilk iğneemi oldum bugün.sanırım benim de yumurtalarım az
doktor 3 tane gördü.onlarda iğnelerle nasıl geişirler bilmiyorumm.anlıycan ben de tek emriyoya kalabilirimm :(hayırlısı olur hakkımızda işallah
canım allahtan hayırlısı neyse o olsun kendim için he butun bebek isteyenler için hep bu duayı ediyorum. benımde tek embriyo. 9 yumurtam toplandıda ne oldu sadece birtanesi döllendi :) şans işte

selam benim de tek embriyo transfer edildi 28'inde...Umarım hepimizin yüzü güler....
hadi bakalım ay hepimizin insallah. bu gunler nasıl gecer bilmiyorum. varmı canım belirtin falan. bende tık yok su anda.:hulya:

Kızlar merhaba acayıp moralım bozuldu. dün 9 tane yumurtam toplandı, üçü döllendi ama sadece birtanesi gelişti... embrıyolog ile görüştüm peki dedim o kalan birtanesi su anda kaç husreli, daha bolunmeye baslamadı dedı yanı onuda bilemiyoruz su anda. peki dedim genel olarak durumu nasıl iyi dedi. yarın ucte gel transfer yapalım dedi. ya merak ettığım(tabı allah yeterkı ol desın) TEK EMBRIYO ILE TUTTURANLAR NASIL BAŞARDINIZ?

ben varim ilk tup bebek tedavimde 2 tane konuldu olmadi..ikincisi tek ve dondurulmus embryoydu tutundu Allahima sukur..ve simdi kucagima almak icin gun sayiyorum...darisi senin basina canim....:1hug:

ben varim ilk tup bebek tedavimde 2 tane konuldu olmadi..ikincisi tek ve dondurulmus embryoydu tutundu Allahima sukur..ve simdi kucagima almak icin gun sayiyorum...darisi senin basina canim....:1hug:

canım benım senı hamıle kalmaya calıştığın zamanlardan tanıyorum belkı sende benı anımsarsın :)))))) bebek beklemene inan çok sevindim.

Back
X