Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb .kizim simdi 3 yasina yaklasti tek embriyo ile oldu cok sukur. ilk denememixde 4 taane transfdr edilmisti ama o llmadi.yani kafani buna takma ilgisi yokTup bebekte tek yumurtanın cok yuksek sansi olmadigini soyluyolar biraz uzuldum yorum yapsanizda kafam biraz rahatlasa
mrb .kizim simdi 3 yasina yaklasti tek embriyo ile oldu cok sukur. ilk denememixde 4 taane transfdr edilmisti ama o llmadi.yani kafani buna takma ilgisi yok[/QUOT
Allah anali babali saglikla buyutmenizi nasip etsin dilerim ins. ama kafama takilan tek yumurta transferim oldu 2gun transfer edildi hayirlisi tabi ama sansim duatu sanirim ☺
Hayirli olsun saglikla kucaginiza almaniz nasip olsun ins sevindim sizin adinizaBenim de 1kasimda transferim oldu cok sukur hamileyim her zaman olumlu dusunun ki iyi seyler olsun
Ne mutlu size hayirlisiyla alin bebeginizi kucaginiza ins benim malesef zorunluluktan tek embriyo oldu cunku teki ddollenebildi. İlk denemem ve 2.gun transfer oldu,ins benimde emegim karsilik verir rabbim yardim etsin bana ve herkeseBende ekim ayinda tedavi oldum ve bana da cift embriyo cok istememe ragmen yasal olmasigi ve ikiz gebwligin riskli oldugu soylenilerek tek embriyo transfer edildi ve suan cok aukur hamileyim
Bu isler nasip kismet isi inan bana olacagi varsa teki cifti 2. Gunu 3. Gunu biraz bahane oluyor.Allah emeklerini bosa cikarmaz insallah seninde yuzun guler.Ne mutlu size hayirlisiyla alin bebeginizi kucaginiza ins benim malesef zorunluluktan tek embriyo oldu cunku teki ddollenebildi. İlk denemem ve 2.gun transfer oldu,ins benimde emegim karsilik verir rabbim yardim etsin bana ve herkese
Ayyy cok tesekkur ediyorum moral oluyo boyle duyunca bisey sorabilir miyim benim bugun 11.gunum ama ben bisey hissetmiyorum bazilarini okudum herkes bisey hissetmis siz yasadiniz mi oyle biseyler ?Bu isler nasip kismet isi inan bana olacagi varsa teki cifti 2. Gunu 3. Gunu biraz bahane oluyor.Allah emeklerini bosa cikarmaz insallah seninde yuzun guler.
Allah hayirli etsin saglikla buyutebilsin ins .amin tesekkur ederimarkadaşım benim kızkardeşim tüp bebek ile hamile tek emriyo kondu şükürler olsun tuttu
inşallah sağlıkla kucağınada alır
Seninde rabbim gönlüne göre versin sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah evladını/evladlarını
Ben basindan beri cok umutsuzdum.hep olmadi gozuyle bakiyordum.bende de hicbir belirti yoktu halen daha yok belirti.sadece ara ara adet sancisi giriyodu adet olucam heralde diyodum.baska da bisey yoktu.yarin test gunun ha.hakkinda hayirlisiAyyy cok tesekkur ediyorum moral oluyo boyle duyunca bisey sorabilir miyim benim bugun 11.gunum ama ben bisey hissetmiyorum bazilarini okudum herkes bisey hissetmis siz yasadiniz mi oyle biseyler ?
Tesekkur ederim aciklaman icin .yok malesef cumaya cagirdilar test icin bende artik merak etmekten yoruldum.bende sanki hasta olucak gibiyim bende umutsuzum hep dua ediyorum ins hayirlisini duymayi rabbim bana da herkesede nasip etsinBen basindan beri cok umutsuzdum.hep olmadi gozuyle bakiyordum.bende de hicbir belirti yoktu halen daha yok belirti.sadece ara ara adet sancisi giriyodu adet olucam heralde diyodum.baska da bisey yoktu.yarin test gunun ha.hakkinda hayirlisi
merhaba merak ettım sonucunuz olumlumuTesekkur ederim aciklaman icin .yok malesef cumaya cagirdilar test icin bende artik merak etmekten yoruldum.bende sanki hasta olucak gibiyim bende umutsuzum hep dua ediyorum ins hayirlisini duymayi rabbim bana da herkesede nasip etsin
Malesefmerhaba merak ettım sonucunuz olumlumu
neyse uzmeyınn kendızı ve pes etmeyın rabbımın haznesınde cok ınsallah sana ve ısteyen herkese nasıp etsınMalesef
Pek umudum yok ama hayirlisi tabi.dener miyim bilmiyorum tesekkur ederimneyse uzmeyınn kendızı ve pes etmeyın rabbımın haznesınde cok ınsallah sana ve ısteyen herkese nasıp etsın
rıcaederım tedavınızı nerde oldunuz bence pes etmeyın umudunuzu kaybetmeyınPek umudum yok ama hayirlisi tabi.dener miyim bilmiyorum tesekkur ederim