Ankara etimed hastanesinde yaptirdimrıcaederım tedavınızı nerde oldunuz bence pes etmeyın umudunuzu kaybetmeyın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara etimed hastanesinde yaptirdimrıcaederım tedavınızı nerde oldunuz bence pes etmeyın umudunuzu kaybetmeyın
İns.hayirli sonuclar alirsiniz rabbim yuzunuzug guldursun ☺Bana da 3. güne tek embriyom ulaşabildiği için 1 tane 8 hücreli embriyo transfer edildi, yarın test günüm korkuyorum..
İns.hayirli sonuclar alirsiniz rabbim yuzunuzug guldursun ☺
Doktorunuz kimdi acaba. Bir arkadasda yaptiracakta.yakin o hastanede ondan sordumAnkara etimed hastanesinde yaptirdim
O da dogru tabii. Nasipten otesi olmuyo. Siz yinede umudunuzu yitirmeyin. Ben 3. De kavustum yavruma. Yarin 7 aylik olucak. Darisi isteyen herkese insallahBenimki 2 Embriyo 1.kalite 5.gün transferi ..negativ. RABBİM OL DEDIKTEN SONRA GERISI BOŞ.
O da dogru tabii. Nasipten otesi olmuyo. Siz yinede umudunuzu yitirmeyin. Ben 3. De kavustum yavruma. Yarin 7 aylik olucak. Darisi isteyen herkese insallah
Emel hnm var tup bebek bolumunde bana o yardimci oldu cok tatli bir kadinDoktorunuz kimdi acaba. Bir arkadasda yaptiracakta.yakin o hastanede ondan sordum
Hastane aklimiza gelince bugun bir arastirma yaptik ogrendik doktorlari.sen memnunsun anlafigim kadariyla doktorundan.bende daha once yazdim 3 defa tek embriyo ile gebe kaldim.ilk ikisi kan pihtikasmasindan dolayi dustu. 3. De igne attim hergun kan ignesi.bana bu 3 tup bebegi ve dogumuda emel hanimin esi yaptirdi. Mesut bey bende ondan cok memnundum hic degistirmddim doktorumu. Arkadasta gidecek bakalimemel hanima. Allah yardimciniz olsun. Insallah kavusursunuz bebisletinizeEmel hnm var tup bebek bolumunde bana o yardimci oldu cok tatli bir kadin
İns. Herkes tadsin bu duyguyu cokHastane aklimiza gelince bugun bir arastirma yaptik ogrendik doktorlari.sen memnunsun anlafigim kadariyla doktorundan.bende daha once yazdim 3 defa tek embriyo ile gebe kaldim.ilk ikisi kan pihtikasmasindan dolayi dustu. 3. De igne attim hergun kan ignesi.bana bu 3 tup bebegi ve dogumuda emel hanimin esi yaptirdi. Mesut bey bende ondan cok memnundum hic degistirmddim doktorumu. Arkadasta gidecek bakalimemel hanima. Allah yardimciniz olsun. Insallah kavusursunuz bebisletinize
Evet bende taniyorum esini ama orasi bana uzak geldi bide madem para vericem ozel olsun istedim ama olmadi malesef uzgunum ama hayirlisi boyleymisHastanemmiza gelince bugun bir arastirma yaptik ogrendik doktorlari.sen memnunsun anlafigim kadariyla doktorundan.bende daha once yazdim 3 defa tek embriyo ile gebe kaldim.ilk ikisi kan pihtikasmasindan dolayi dustu. 3. De igne attim hergun kan ignesi.bana bu 3 tup bebegi ve dogumuda emel hanimin esi yaptirdi. Mesut bey bende ondan cok memnundum hic degistirmddim doktorumu. Arkadasta gidecek bakalimemel hanima. Allah yardimciniz olsun. Insallah kavusursunuz bebisletinize