tek embriyo ile hamile kalan var mı acaba aranızda?

Bana da 3. güne tek embriyom ulaşabildiği için 1 tane 8 hücreli embriyo transfer edildi, yarın test günüm korkuyorum..

Benimki 2 Embriyo 1.kalite 5.gün transferi ..negativ. RABBİM OL DEDIKTEN SONRA GERISI BOŞ.

O da dogru tabii. Nasipten otesi olmuyo. Siz yinede umudunuzu yitirmeyin. Ben 3. De kavustum yavruma. Yarin 7 aylik olucak. Darisi isteyen herkese insallah

Allah bağışlasin.. tevekkül etik ediyoruz şimdilik.. yaşımız genç diye zamana bıraktık. Allah kerim

Emel hnm var tup bebek bolumunde bana o yardimci oldu cok tatli bir kadin
Hastane aklimiza gelince bugun bir arastirma yaptik ogrendik doktorlari.sen memnunsun anlafigim kadariyla doktorundan.bende daha once yazdim 3 defa tek embriyo ile gebe kaldim.ilk ikisi kan pihtikasmasindan dolayi dustu. 3. De igne attim hergun kan ignesi.bana bu 3 tup bebegi ve dogumuda emel hanimin esi yaptirdi. Mesut bey bende ondan cok memnundum hic degistirmddim doktorumu. Arkadasta gidecek bakalimemel hanima. Allah yardimciniz olsun. Insallah kavusursunuz bebisletinize

Hastane aklimiza gelince bugun bir arastirma yaptik ogrendik doktorlari.sen memnunsun anlafigim kadariyla doktorundan.bende daha once yazdim 3 defa tek embriyo ile gebe kaldim.ilk ikisi kan pihtikasmasindan dolayi dustu. 3. De igne attim hergun kan ignesi.bana bu 3 tup bebegi ve dogumuda emel hanimin esi yaptirdi. Mesut bey bende ondan cok memnundum hic degistirmddim doktorumu. Arkadasta gidecek bakalimemel hanima. Allah yardimciniz olsun. Insallah kavusursunuz bebisletinize
İns. Herkes tadsin bu duyguyu cok

Hastanemmiza gelince bugun bir arastirma yaptik ogrendik doktorlari.sen memnunsun anlafigim kadariyla doktorundan.bende daha once yazdim 3 defa tek embriyo ile gebe kaldim.ilk ikisi kan pihtikasmasindan dolayi dustu. 3. De igne attim hergun kan ignesi.bana bu 3 tup bebegi ve dogumuda emel hanimin esi yaptirdi. Mesut bey bende ondan cok memnundum hic degistirmddim doktorumu. Arkadasta gidecek bakalimemel hanima. Allah yardimciniz olsun. Insallah kavusursunuz bebisletinize
Evet bende taniyorum esini ama orasi bana uzak geldi bide madem para vericem ozel olsun istedim ama olmadi malesef uzgunum ama hayirlisi boyleymis

Back
X