tek embriyo ile kalanlar listesi

sultangazi de oturuyorum canım. valla normal hayatıma devam ettim bu rahatlığı bana doktorum verdi birde dediğim gibi kardeşimin düğünü olması misafrlerimizin olması bu beni bayağı bi oyaladı hep bi telaş içindeydik tabi yine sölüyorum yorucu bişeyler yapmadım uzanmadım ağır kaldırmadım dikkat etmem gereken şeyleri atlamadım
ama ben çok dua ettim çünkü ilk çocuğumuzun olmadığı öğrendiğim zaman bu tedavi beni o kadar korkuttuki çocuğumun olmaması bile daha cazip geliyordu o kadar korkuyordum doktorum burçak hanım beni ikna etti sakinleştirdi bend eok dua ettim rabbim bana cesaret ver diye çok şükür
birde olma ihtimalinin yanında kendimi olmamasınada alıştırdım tutmayabilir de dedim her zaman....
bu arada benden dua isteyen herkez için canı gönülden diliyorum rabbim sizede nasip etsin bu güzel duyguyu.
maşallah diyelm bizim içinde kızlar yağızım ve yiğidim için :))))

kocaman maşallahhhhhhh! Isimleri gibi çok güzel mutlu ve uzun bir hayat onların olur inşallah.
Biliyomusun bende senin hissettiklerini yaşadım.birinci denememde çok üzüldüm hatta bu lekenmelerim oluyor ya bir kaç gündür inanki bu dediklerini hep düşündüm.demekki insan böyle bir psikolojiye giriyor.yarın test günüm lekelenmem devam ediyor azda olsa.hayırlısı olsun bakalım yarın ne çıkacak.

Kızlar bu topigin listesi güncellenmiyormu artık, devam edilse çok güzel olur...
Hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum..Herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun...

bende varim bu listede ilk deneyimim 18 yumosum olmus 5 tanesi dollendi 1 tanesi yerlestirildi sonuc pozitif yanlis cok agrim var ve buda beni korkutuyor su an 3 hasftalik hamileyim sizce normalmi ??

kıslar ben de varım tek embriyo, izmir irenbe ve sonucum pozitif..ama stres bitmiyor..inşallahh sağlıkla kucağıma alırım çekirdeğimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…