tek embriyo ile kalanlar listesi

ESMERIM81

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
439
154
323
[/COLOR]arkadaşlar tek embriyo ile hamile kalanlara liste yapalım,merkezleriyle beraberhihoyyyt

nil1971 _ memorial
melay83 _ memorial
bebek_istiyoruz _ memorial
deli mavi _ umut
yeshill_yansima _ brüksel
regenbogen _ medicana
mehay _ yurtdışı
pretty53 _ memorial
juccy _ medicine hospital asya
dediz24 _ maya
bluegrenn _ brüksel
paytar _ Ankara GATA
gülücüm81 _ özel adana ankara tüp merkezi
[özlem85 _ özel adana ankara tüp bebek merkezi
simten81 _ umut
babex _ASM gebze
elvinnaz _ bahçeci kliniği
mavi_mercan _ ASM
iremsu _?
özlemilker _maya
blue_sky _göztepe medical park
cilginkiz _izmir irenbe

Son düzenleme:
şekerciğim son birkaç gündür aldığımız haberlere göre bir sürü var ama daha çok tazeler, çok da sevinçliler, daha toparlanıp da yazamadılar herhalde:))

3.denememde tek embriyo ile pozitif sonucu gordum...memorial da...darisi isteyen herkese insallah..

nil1971 _ memorial
melay83 _ memorial
bebek_istiyoruz _ memorial
delimavi _ umut

teşekkürler arkadaşlar

Son düzenleme:
hepinze hayırlı olsun.darısı başıma.kızlar sizin kaç yumurtanız vardı.?ben şu an 9.gündeyim.5 yumurtam var

hayırlı akşamlar herkese dualarım hep sizlerle hergün dua ediyorum iyi haberlerle dönün diye bu arada asıl anlatmak istediğimi yazayım dikkat ettimde yasadan sonrra hamile kalan arkadaşlar çoğaldı çok üzülmüştüm çünkü bende tek embriyo yasasına giriyorum ama burda gördümki hamile haberleri çok duyuyorum içime bi umut doğdu stresim azalmaya başladı bunu paylaşmak istedim

çünkü sizden başka derdimi anlatacak bni anlayacak kimse yok hadi bakalım daha çok hamile haberleri duymak dileğiyle öpüyorum hepinizi

çok mutluyum bu haberleri aldıkça..
allahım kucağınıza almayı nasip etsin çok iyi akıl etmişsiniz merkezelrele beraber yazmanız..

Selam canim
7.denememde tek embriyoyla hamile kaldim Memorialde
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin aminnn
turkbayragi

canım çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. ben de 4. denemeyi memorial'da düşünüyorum kısmetse. erkek infertilitesi
sizin sorun neydi. daha önceki denemeleri nerde yaptırdın canım...

sonucu pozitif olanlar için hayırlı olsun allah kucağınıza da almayı nasip etsin benim ikinci denemem olacak o yüzden iyi bir yer seçmeliyim ilki medikal parktaydı dr. da serkan oraldı
arkadaşlar hem merkezleri hemde memnun olduğunuz doktoru yazarsanız bize de yardımcı olmuş olursunuz.

Back
X