tek embriyo ile kalanlar listesi

hamile kalanlarr hepinizi tebrik ediyorum hanımlar. allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başmıza olsun inşallah..
şu tek embiryo yasası çok moralimi bozmuştu ama rabbim nasir ettiyse bir taneyle de oluyor işte.. şans oranları hakkında bilgi aldınızmı merkezkezlerinizden yani 2 enbiryoyla tk arasında ne kadrlık bbir fark var bilen var mı acaba? mayısta başlıyorum bende dua edin ne olur ilk denenmem ama son da olabilir dualarınızı va cevaplarınızı bekliyorum....

benimdetek embryo bastosist 1.denemem medicana beylikdüzü . 8.gün 55 degerimdi 10.gün 133 cikti.

bişey sorucam canım nasıl 8.gün 55 10.gün 133 daha önceden yaptırıyomusunuz testlerinizi ben 12. Günü bekliyorum ama çok heyecanlıyım 6. Günüm buğün bende yaptırıyımmı acaba ?

bende hamileyim ilk deneme memorial 5. gün embriyosu allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah
bu arada sizdede kahve telvesi gibi akıntı varmı bende 3 gündür var doktorumu aradım yat dedi sürekli iğnede vuruluyorum pregestoron ama korkuyorum bende 7. gün test yaptırdım 26.70 di 9 gün yine yaptırdım 57.55 çıktı 12 sinde yine yapıcam ama bu akıntı beni çıldırtıcak

bende hamileyim ilk deneme memorial 5. gün embriyosu allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah
bu arada sizdede kahve telvesi gibi akıntı varmı bende 3 gündür var doktorumu aradım yat dedi sürekli iğnede vuruluyorum pregestoron ama korkuyorum bende 7. gün test yaptırdım 26.70 di 9 gün yine yaptırdım 57.55 çıktı 12 sinde yine yapıcam ama bu akıntı beni çıldırtıcak

gözün aydın.ne mutlu sana.sizin sorun neydi?doktorunuz kimdi memorialde?yaşın kaç ?

hayırlı olsun canım,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısıda bizlere...

arkadaşlar öncelikle yeni hamile kalan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, buraya nerede ve kaçıncıda hamile kaldığınızı yazarsanız,bize yardımcı olursunuz,teşekkürler

merhaba arkadaşlar bende tek embriyo ile tğp bebk yaptırdım bugün 11. günüm 2 gündür idrar testleri yapıyorum hep silik çizgi çıktı yarında kan tahlilim var inşallah 2 gündürde mensim olmadı bişi sorucam eğer hamile değilsek mens günümüz yine eskisi gibi günümüzdemi oluyoruz yoksa gecikiyomu tüp bebekte bilgisi olan varmı

merhaba arkadaşlar bende tek embriyo ile tğp bebk yaptırdım bugün 11. günüm 2 gündür idrar testleri yapıyorum hep silik çizgi çıktı yarında kan tahlilim var inşallah 2 gündürde mensim olmadı bişi sorucam eğer hamile değilsek mens günümüz yine eskisi gibi günümüzdemi oluyoruz yoksa gecikiyomu tüp bebekte bilgisi olan varmı

Canım birkaç gün gecikir ve biraz daha yoğun olur amaaaaaaa, senin menstruasyonun olmayacak, çünkü silik çizgi görmüşsün. Ben zamanında çok araştırmıştım, inan bunun başka anlamı yok, Hamilesin:))))))

Adet günün geçmiş, zaten olmayacaksın ama adet olacakmışsın gibi kasık ve karın ağrısı hissedebilirsin, sakın meraklanma. Tez zamanda " 2010 aralık-2011 ocak tüp bebekle anne olacak bayanlar buraya :)" topiğine bekliyoruz:)))))

Canım birkaç gün gecikir ve biraz daha yoğun olur amaaaaaaa, senin menstruasyonun olmayacak, çünkü silik çizgi görmüşsün. Ben zamanında çok araştırmıştım, inan bunun başka anlamı yok, Hamilesin:))))))

Adet günün geçmiş, zaten olmayacaksın ama adet olacakmışsın gibi kasık ve karın ağrısı hissedebilirsin, sakın meraklanma. Tez zamanda " 2010 aralık-2011 ocak tüp bebekle anne olacak bayanlar buraya :)" topiğine bekliyoruz:)))))

ayyyyy inşallah canım ya ben geçen yılda bu zamanda hamile kalmıştım ama 3 aylıkken kaybettim bebeğimi inşallah busefer allahımda izin verrise bebeğim bana sıkı sıkı tutuncak yarından sonra bende topiğe gelicem inşallah :)))

arkadaşlar ben de geçen ay memorialde 5. gün embriyosu transfer ettirdim ama tutmadı 0.190 çıktı sonucum samsunda tedavi görüp orda transferi gerçekleştiriyorlar burdaki doktorum adetinin 3. günü gel tekrar başlayalım dedi memorialde 5 tane dondurulmuş embriyom var daha çok yeni haber aldım cuma günü 3 gün oldu bugün de adet oldum hemen başlasam mı tekrar memoriale mi gitsem? kafam çok karşık orda transferi semra hanım yapmıştı çok iyi ama kesin olur die düşünme olmayabilir de demişti 24 yaşındayım o transfer ilkti daha önce hiç hamile kalmamıştım kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum bu sefer istanbuldan geri dönmeyi düşünmüyorum offf

Hayırlı olsun canım,büyük ihtimal hamilesinnnnnn,kesin sonucu al da merkezinle beraber bize de haber ver seni de ekleyelim

merhaba kızlar inşallah bende 6gün sonra hanileyim diyebilirim 3.denemem inşallah tutunur bebişim ama adet belirtilerimin hepsini yaşıyorum

merhaba kızlar inşallah bende 6gün sonra hanileyim diyebilirim 3.denemem inşallah tutunur bebişim ama adet belirtilerimin hepsini yaşıyorum

inşallah,Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz,adet belirtisi hamileliğin de belirtileri oluyormuş stress yapma.nerede yatırdın canım

Back
X