tek embriyo ile kalanlar listesi

Görüştüm smyrnayla Arkadaşım sağolasın ilgin için...
Ama ben mesela Smyrnada yaptırmış olumlu sonuç almış ya da ırenbe de yaptırıp olumlu sonuç almış birilerini arıyorum görüşmek için...
Buldum bir iki tane... Özel msj attım umarım bu hafta cvp yazarlar...
Biizmde tayinimiz cıktı Mardine o yüzden telaşlanıyorum, gitmeden yaptırabilirmiyiz diye...

pıtırcıkkkkk.bişey yazmamışsın.yarın belli olacak demişsin gerisii yok ne yaptın hamişlemisinn de unuttun yazmayı :):lepi:

bende varım ilk denemede tek embriyo ile hamile kaldım. 5.gün embriyosuydu, grade 5AAA, 29 yaşındayım.

merhaba.

ben tek embriyo ile hamile kaldım ama maalesef kimyasal oldu :( inşallah bir dahaki sefere Allah tamamına erdirir. 30 yaşındayım, 5. gün blast embriyoydu 5AA kalitesindeydi...

bende ilk denemede tek embriyo ile hamile kaldım. yaş 25 fakat 5 AA yı şimdi ilk burda gördüm bende hemen kağıdıma baktım 3 BB yazıyor 5. gün blastosit.2 hafta sonra ilk kontrolüm var

ayyy canım yaaaaaaaaaaaaaa masallah canım
ınsllah sonuna kadar kadar devam eder yavrun senı bırakmaz
keseyı gordunuzmu
bu 5aaa nedemek onu anlamadımkaydirigubbakcemile2

İnşallah canım, geç gördüm yazını topik baya gerilerde kalmış. keseyi daha görmedik normalde haftaya salı dediler ama ben cumaya gidicem dra. 5AAA embriyonun kalitesini gösteriyor. 5 beşinci gün a'larda kaliteyi gösteriyor sanırım.

Back
X