tek embriyo ile kalanlar listesi

pardon ya görmemişim yazılanı. benim değerim önce yükseldi sonra düşmeye başladı, kimyasal oldu yani...

5 gününü, birinci A anneye tutunacağı keseyi oluşturacak hücrelerin kalitesini, 2. A bebeği oluşturucak hücrelerin kalitesini gösteriyor diye biliyorum.

ben aralık ayında koydurttum 3 aylıkken maalesef bebeğim düştü şimdi tekrar istiyorum ama korkuyorum geçende 3 embriyo konuldu biri tuttu şimdi tekle nasıl olacak ama olanları gördükçe hevese geldim güç geldi RABBİM herkeze tattırsın

ben tek embriyo üçüncü gün embriyosuydu 8 hücreli umut tüp bebekte yaptım doktorum süleyman bey. şu anda sadece gebe kaldım diyebiliyorum. inşallah tek embriyo ile doğuranlar mertebesine de ulaşırız. rabbim isteyen herkesin kucağını salih evlatlar ile doldursun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar umut oldunuz bana daa.
ben de bu ay başlıyorum cuma günü sanırım iğneler baslıcak. tek embriyo konulacak
hamilelere, hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum.
bizlere de hemen sağlıklık bir hamilelik diliyorum:)

allahım kucagınıza almayıda nasıp etsın
bende umutta ulun beyın hastasıyım
bugun opumu suleyman bey yaptı bakalım transferden sonra neler gorucez ınsallah pozıtıf alıcaz dıye umutla gunlerı beklıyoruz

ESMERİM hocam inşallah Allahım sizede çifter çifter nasip eder biz 7+5 teyiz bir sıkıntımız yok şükür. yalnız benim GATA yı ankara ekleyerek yazarsak istanbuldada var karışıklık olmasın o anlamda.Allah işlerinizi rast getirsin.bu arada yaş soran arkadaşlarım 26 yaş ilk deneme ilaçlar gonal-f cetrodite ovitrelle crinone folbiol sırasıyla yazdım kan testinden sonra hiçbir ilaç almadım çok şükür hamileyim Allah'ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...

aminnnnnnn paytar hocam, Allah sizinde yardımcınız olsun,bebeğiniz sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah

gülücüm81 benim kontrolüm yani 3 hafta sonrası 9 ağustosa denk geliyor.Ama hemen görmek istiyorum.Yani yalan gibi geliyor bebeğim var mı yok mu?Halsizlik var bilhassa yemek yedikten sonra kolum kanadım düşüyor, uyuyorum.Mide bulantısı var kusma değil ama sanki midem olduğu yerde dönüyor, yanıyor.Ama iştahım iyi herşey yemeye çalışşıyorum.Senin kontrolüne az kalmıştır.Hatta ben senin doktora gitmeni dört gözle bekliyorum sen görünce bebeğini bende rahatlıycam :)

hatta ben haftaya başka bi doktora gitsem mi diyorum belki keseyi görürüm.çok heycanlıyım.Adanaya gidene kadar nasıl bekliycem bilmiyorum .Büyük ihtimalle kendimi tutar 9 ağustosu beklerim sanırım.

aklıma bir şey takıldı ilk kontrol alttan mı yapılıyor mutlaka? Okuduklarım genellikle öyle , ilk muayenesini yaşayanlar beni bilgilendirirmisiniz

gülücüm81 benim kontrolüm yani 3 hafta sonrası 9 ağustosa denk geliyor.Ama hemen görmek istiyorum.Yani yalan gibi geliyor bebeğim var mı yok mu?Halsizlik var bilhassa yemek yedikten sonra kolum kanadım düşüyor, uyuyorum.Mide bulantısı var kusma değil ama sanki midem olduğu yerde dönüyor, yanıyor.Ama iştahım iyi herşey yemeye çalışşıyorum.Senin kontrolüne az kalmıştır.Hatta ben senin doktora gitmeni dört gözle bekliyorum sen görünce bebeğini bende rahatlıycam :)

canım ben dayanamadım yarın gidiyorum dra. aynı şeyler bende de var. hala benle mi diye düşünüp duruyorum. Görmeden içim rahatlamıcak, yarın akşama yazarım neler olduğunu, bir görsem bende baya rahatlıcam

slm 9. haftama girdim allah inş tamamını nasip eder.bende tek embriyo,ilk deneme,mikroenjeksiyon yaptırdım asm gebzede.allah isteyen herkeze yaşatır umarım.

ay masallah ya
benımde 2,denemem ve yarın transferım olucak sanırım
2tane yumosum dollendı ve bakalım bugun kaca bolunmusler onun haberını alıcam
benım embrıyom az olduguu ıcın 3,gun transferı olucak sanırım
sızde 3,gunmu yaptırdınız allahım hepınızın kucagına versın yavrularınızı ve benımde yarabbım neolur allahım

MERHABA, DRDAN ŞİMDİ GELDİM, KESEYİ, BEBEĞİMİ VE KALP ATIMLARINI GÖRDÜK DAHA ÇOOK MİNİK, 5,6MM BOYUNDA VE 6 HAFTA 2 GÜNLÜKMÜŞ. ALLAHA ÇOOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİDE GÖRDÜK, ALLAHIM TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH,:teytey::teytey::teytey:

çok mutlu oldum, inan ben görmüş gibi oldum gülücüm, darısı başıma inşallah bi kaç sorum var gökhan bey mi baktı murat mı ? alttan mı muayene ettiler normal üstten mi çok merak ediyorum şimdi bunu taktım kafama...Allah tamamına erdirsin inş ,Allah seni ve bebişini korusun,

MERHABA, DRDAN ŞİMDİ GELDİM, KESEYİ, BEBEĞİMİ VE KALP ATIMLARINI GÖRDÜK DAHA ÇOOK MİNİK, 5,6MM BOYUNDA VE 6 HAFTA 2 GÜNLÜKMÜŞ. ALLAHA ÇOOK ŞÜKÜR BUGÜNLERİDE GÖRDÜK, ALLAHIM TAMAMINA ERDİRİR İNŞALLAH,:teytey::teytey::teytey:

maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar: Kucağına da sağlıkla güzelliklerle alırsın inşallahh
darısı bizlerin başına en kısa zamandaaa..
kaçıncı denemendi canım?

Back
X