Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ben mesajını gördüm ama maalesef bir fikrim yok.. Yazmak istedim sadece :) İnşallah Rabbim sana ikiz bebişler nasip etsin sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin.
Canım ben mesajını gördüm ama maalesef bir fikrim yok.. Yazmak istedim sadece :) İnşallah Rabbim sana ikiz bebişler nasip etsin sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin.
Amiiiin ne kadar güzel dua ettin benim için çok teşekkür ederim canım embriyomun gelişimini bekliyorum inşallah güzel olur Allah senin de gönlünden geçeni nasip etsin
Evet ben de 5. Gün embriyosunu duymuştum ama acaba 3. Gün embriyosundan da olur mu dedim bir konu açayım belli yaşayan vardır diye kısmet bakalım ne olacak. Çok teşekkürler cevap için
Evet ben de 5. Gün embriyosunu duymuştum ama acaba 3. Gün embriyosundan da olur mu dedim bir konu açayım belli yaşayan vardır diye kısmet bakalım ne olacak. Çok teşekkürler cevap için
Maalesef transfer bişe olmadı sonra da gitmedim tüp bebeğe eşimin 2 varikosel ameliyatı var o süreçte. Bekliyoruz 3-4 ay kadar bekleyip tekrar gideceğiz sanırım. Pgt nedir ?