Insallah... pek bi heyecanliyim bende senin test ne zamanNasilsiniz kizlar.rabbim tek embriyomuza can kan versin insallh
Insallah... pek bi heyecanliyim bende senin test ne zaman
HANIMLAR MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜÜN İNŞALLAHH..ALLAH ım bebeklerinizi göndersinnn sizee...
Evet benimde tek yasim 31 cnm. 8 hucreli 1. Kalite dedi senin?Ayin 6 sinda canim.tek mi senin de nasildi embriyon.yasin kac benim 27.insallh olur tatlim ya
Aminnnn cumlemizi insallahhhHANIMLAR MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜÜN İNŞALLAHH..ALLAH ım bebeklerinizi göndersinnn sizee...
Evet benimde tek yasim 31 cnm. 8 hucreli 1. Kalite dedi senin?
Ayyy tatlim benim insallah hepimize.bu arada hosgeldin nerden buldun bu sayfayi kiiiiz cin gibisin ya😊
Benimde 3. Gun embriyosu, 7 sinde tahlilim var. Ben igne kullandim hala devam ediyorum. 4 yumurta oldu 1 tanesi dollendi. Sorun spermin idrara dusmesi.Aynen benimki de canim 1.kalite 8 hucreli 3.gun embriyosu.zaten tek yumurtam vardi onunla embriuo oldu.dogal gelisen yumurtamla yaptirdim.fsh yuksek benim igne filan kullammadim.senin sorun neydi
inşALALHH canıım..kızzz sayfaya düşüyor ya ordan görüyorum dedim yorum yazayıımm :)..
Benimde 3. Gun embriyosu, 7 sinde tahlilim var. Ben igne kullandim hala devam ediyorum. 4 yumurta oldu 1 tanesi dollendi. Sorun spermin idrara dusmesi.
Ayyy tatlim benim insallah hepimize.bu arada hosgeldin nerden buldun bu sayfayi kiiiiz cin gibisin ya😊
Tedavi asamasinda gonal-f ve yumurta catlatma ignesi kullandim şimdi progestan iğne ve fitil kullanıyorum birde kan sulandirici iğne var. Ben cok merak ediyorum sağlık ocağında beta hcg ye baktirsam mı diye düşünüyorum düşük cikarda üzülürüm diye korkuyorum. Idrardan test yapsak ne zaman belli olur kiNe ignesi can8m progeston ignesi mi.ben crinone jel kullaniyorum
Ayyy tatli hemsom benim.dua et emi bu arkadasina haftaya cuma test gunum
Tedavi asamasinda gonal-f ve yumurta catlatma ignesi kullandim şimdi progestan iğne ve fitil kullanıyorum birde kan sulandirici iğne var. Ben cok merak ediyorum sağlık ocağında beta hcg ye baktirsam mı diye düşünüyorum düşük cikarda üzülürüm diye korkuyorum. Idrardan test yapsak ne zaman belli olur ki
canım hayırlı olsun yeni topiğin bende buldum seni..bizim burda bir sayfamız var orayada bekleriz..erken yumurta rezervi azalma olup tüp bebekte başarılı olanlar topiğime bekleriz..
Ankara Başkent Üniversitesi sen? Okuduklarima gore 9. Gunde belli oluyormusCanim sakin idrar testi filan yapma idrarda cikmaz moralin bozulur.bende merak ediyorum ama sabredecegim .sende sabret tatlim iyi dusunelim iyi olsun.nerede oldun tedavini
Merhaba kizlar..bnde tek embrio koydum..dun traasferim oldu..3 gunluk kaliteli idi..Rabbim hepimize anne olmayi nasip eddeer..insallh .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?