tek embriyo transferi olan ve bekleyenler

canlarım dayanamadım sabah idrar testi yaptım şu erken gebelik testinden 2.çizgi çok silik çıktı dayanamadım bi koşu hastaneye gittim ama sonucum hüsran oldu 6.40 çıktı doktor erken bi gebelik dedi tüp dedim normal testim çarşamba ama değerim çok düşük dedim olsun korkma çarşamba gel 2ye katladıysa telaşlanma dedi ama beeeen helak ettim kendimi bikere zırlayıp duruyom

Canim 5 ten sonnrasi gebelik.gec tutunmustur bebegin carsamba yine yaptir hic korkna tatlim hamissin insallh.benim testte cuma gunu

oh çok şükür geldi gitti bu defa şaşırttı beni kurabiyeler almış falan teyzem kızına da söylemiş o da geldi sağolsun o ilgilendi çay servisidir bulaşıktır ben sefa sürdüm bgn he heee iyiymiş bu durum beaa :) ilk yorumu da yaptılar tutmuş o diyolar :52: ülen bi negatif çıksın dom dom kurşunuyla furcam hepsini :27:

;) tutar haha koptum valaham :) benimki bu ara melek bakıyo bana

Selam kizlar dun cok belim agridi ve 3 gecedir adet sancisi ile uyaniyorum ya adet olurum diye kalpten gidecem.sizdede oluyormu.

Bende pek agrı yok kafam karışık perşembe test var

Canim ben belirti olarak algilamiyorum zaten.cok belirti olmuyormus ki .ben adet olmaktan korkuyorum asilama testime 2 gun kala adet olmustum .canim belirti arama rahat ol.

Back
X