Bendede var birkac gundur bel agrisi ve adet sancisiSelam kizlar dun cok belim agridi ve 3 gecedir adet sancisi ile uyaniyorum ya adet olurum diye kalpten gidecem.sizdede oluyormu.

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede var birkac gundur bel agrisi ve adet sancisiSelam kizlar dun cok belim agridi ve 3 gecedir adet sancisi ile uyaniyorum ya adet olurum diye kalpten gidecem.sizdede oluyormu.
Bendede var birkac gundur bel agrisi ve adet sancisi![]()
Selam kizlar dun cok belim agridi ve 3 gecedir adet sancisi ile uyaniyorum ya adet olurum diye kalpten gidecem.sizdede oluyormu.
aynısı bende de oluyo canım ama bel ağrım geçti bgn sadece ara ara adet sancım var hayırlısı olsun artık hepimiz için ben gece hiç uyumadım stresten biara uyumuşum değerlerim yükselmiş artık herşey yoluna girmiş normal bi gebelik düzeyine geçmişim öyle gördüm rüyamda artık beynime nasıl işlediysem
aynısı bende de oluyo canım ama bel ağrım geçti bgn sadece ara ara adet sancım var hayırlısı olsun artık hepimiz için ben gece hiç uyumadım stresten biara uyumuşum değerlerim yükselmiş artık herşey yoluna girmiş normal bi gebelik düzeyine geçmişim öyle gördüm rüyamda artık beynime nasıl işlediysem
Cok zor be herşeyi cok zor uykularım kactı neolacak sonucu stresi cok korkuyom
Cok şanşlılar cokAynen.normal gebe kalanlar ne sansli
Cok dusunmussun demekk8 canim.yukselir insallh test gununn yarindi demi ilk denemenmiydi
çok düşünmek? hiç aklımdan çıkmıyo ki canım bi diyorum hiç gitmeseymişim keşke 2 günüm zehir gibi geçiyo eşime de bişey demedim için için bitiyorum yarın dananın kuyruğu kopcak ilk denemem olduğu için çok heyecanlıydım ya
Cok şanşlılar cok
ama onlara sorsan kimbilir ne derler hayır bide hamilee kalıp istemeyip aldıranlar var ya öldürcem onları
ama onlara sorsan kimbilir ne derler hayır bide hamilee kalıp istemeyip aldıranlar var ya öldürcem onları
Şuan mügede izliyom kafayı yiyecm
ben de demin bi baktım zaten kafam bi dünya temelli diplemeyim
Ay sinirim cok bozuk boş bi alan bulup ciyak ciyak aglamak istiyorum bunaldım ;(
ben uzun zamandır dünkü kadar ağlamamıştım bi ara boğulcam sandım hık hık tutamıyorum gözlerimin şişi hala inmedi ama iyi geldi bence ağla derim boşalıyosun sonuçta
Gecen gece tutu tutu kırız yastıklar sırıl sıklamdı
Aynen ole bir bunaldim ki sorma gitsin gun degil dk gecmiyor sanki... izlemeyin su programlari yaa drum bana seni uzecek dinirlendirecek seylerden uzak dur dedi. Hic kacirmazdim mugeyi izlemiyorum bir haftadir.Hayirlisi ile bi test yaptirsaydik canim ya
Aynen ole bir bunaldim ki sorma gitsin gun degil dk gecmiyor sanki... izlemeyin su programlari yaa drum bana seni uzecek dinirlendirecek seylerden uzak dur dedi. Hic kacirmazdim mugeyi izlemiyorum bir haftadir.
Aynen ole bir bunaldim ki sorma gitsin gun degil dk gecmiyor sanki... izlemeyin su programlari yaa drum bana seni uzecek dinirlendirecek seylerden uzak dur dedi. Hic kacirmazdim mugeyi izlemiyorum bir haftadir.