- 25 Haziran 2012
- 205
- 139
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım sonucun olumlu olur :) koyulan embriyoların kalitesi hakkında bilgin varmı acaba?çift embriyo imkanın varsa... ilkinde de bunda da çift koyuldu ilkinde birtanesi tuttu ama sonlandı malesef. ikşncisinin sonucunu bekliyorum
ilki ikinci kalite ikincisini bilmiyorum sormadım etkilemesin diyeUmarım sonucun olumlu olur :) koyulan embriyoların kalitesi hakkında bilgin varmı acaba?
Ne zmn belli olcak sonucun inş sonuç güzel olur :))ilki ikinci kalite ikincisini bilmiyorum sormadım etkilemesin diye
Anladım cnm Rahim hazır değil ise tek yada iki farketmiyo o zmn ..2 tane blast birinci kalite embriyo konuldu ve tutmadı canım , 2 tanenin olasılığı artırdığı doğru fakat olmayınca olmuyor.
arkadaşlar perşembe günü transferim olacak Allah izin verirse doktorum 1 tane embriyo transfer edicem senin tutar dedi ben iki olsun dedim 34 yaşındayım çok kararsız kaldım ben bana fikir verin nolur
2 tane oldu canım sen ne yaptın?canım kaç tane koydular neye karar verdin? bende bu konuda kararsızım
Hayırlı uğurlu olsun ikiside sıkı sıkı tutunsun inşallah :) nasıl geçti transferin2 tane oldu canım sen ne yaptın?
Teşekkğr ederim canım çok şükür güzel geçti transferim.Hayırlı uğurlu olsun ikiside sıkı sıkı tutunsun inşallah :) nasıl geçti transferin
Benim daha ağustosta olcak transfer.. Tutunca sölermisin kaç tane tuttu :)2 tane oldu canım sen ne yaptın?
hamileliğin hayırlı olsun belli oldumu ikizmi olduğu :))2 tane oldu canım sen ne yaptın?
henüz belli değil canım daha muayeneye gitmedim, çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..hamileliğin hayırlı olsun belli oldumu ikizmi olduğu :))