• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek embriyoda beta bu kadar hızlı artar mı?

Beyza Karakoc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Arkadaşlar Merhaba 26 Ocak’ta dondurulmuş 5. gün tek embriyo transferi oldum. Beta değerlerim:
7. gün 91
9. gün 369
11. gün 1515
13. gün 4220
Değerlerim hızlı yükseliyor. Sizce bu artış normal mi? Biraz tedirgin oldum, yüksek olması da iyi değil diye okudum. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar Merhaba 26 Ocak’ta dondurulmuş 5. gün tek embriyo transferi oldum. Beta değerlerim:
7. gün 91
9. gün 369
11. gün 1515
13. gün 4220
Değerlerim hızlı yükseliyor. Sizce bu artış normal mi? Biraz tedirgin oldum, yüksek olması da iyi değil diye okudum. Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.
Öncelikle merhaba, her gebelik aynı olmaz elbette ama nacizane yaşadıklarımı anlatayım belki biraz içiniz rahatlar. Ben bir yıl önce gebe kaldım beta hcg değerim adet günümde 400 küsürlerdeydi yanlış hatırlamıyorsan adet gecikmesinden bir hafta sonra 1500lerdeydi 5. Haftada 4500ledeydi kısmi mol gebelik teşhisiyle kürtaj olmak zorunda kaldım zorlu bi süreçten sonra aralık ayında tekrar gebe kaldım adet günümde beta hcg 3500 civarı çıktı ve kesin buda mol gebelik korkusuyla doktora gittim şu an 3 aylık gebeyim ve sağlıklı ilerleyen bir gebelik doktorumun söylediği şuydu kese ve kalp atışı göründükten sonra beta hcgyi çok fazla önemseme tekrar ölçtürme gereksiz stres yaparsın dedi çok şükür bu gebeliğimde beta hcg diğerinden çok daha yüksek olmasına rağmen sağlıklı ilerliyor tüp bebekle ilgili bilgim olmadığı için günlerini bilemedim açıkcası ama bu değerinizle kalp atışı olmasada kese kesinlikle görünür kesenizin şekli düzgünse bide bebişin kalp atışını duyarsanız hiç endişelenmeyin elbette her gebelik farklı olur ama içinizi ferah tutun o süreçte çok psikolojik olarak zorlandığım için yaşadığımı anlatmak istedim inşallah sağlık haberlerini alırsınız bebişinizin💕🥰❤️💐

7. gün 91
9. gün 369
11. gün 1515
13. gün 4220
Merhaba doktor bu duruma ne diyor benzer bir süreç yaşıyorum tedirginim biraz

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazıp tecrübenizi paylaştığınız için 🌸 Açıkçası biraz korkmuştum ama yazdıklarınız beni rahatlattı. Bugün karından ultrasonda kese görünmedi, birkaç gün sonra tekrar gideceğim ve tekrar bakılacak ben biraz erken gittim Normalde 14 Şubatta çağırdılar kese görmeye. Şu an erken haftada olduğumu biliyorum ama yinede çok stresliyim inşallah güzel haberler alırım 🙏 Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim,Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah💕

Merhaba doktor bu duruma ne diyor benzer bir süreç yaşıyorum tedirginim biraz
Doktora sorduğumda değerlerinde korkulacak birşey yok ultrason dan bakmamız gerekiyor diyor onada 14 şubatta gel dediler ben bugün dayanamadım devlet hastanesine gittim karından ultrasonla baktı göremedi vajinal ultrasonla tüp bebek olduğu için bakmak istemedi.Bir kaç gün sonra tekrar gel dedi ama ben randevu günümü bekleyip kendi doktoruma muayene olacağım ama çok stres yapıyorum.Sizin değerleriniz nasıl sizinde mi tüp bebek tedavisi

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazıp tecrübenizi paylaştığınız için 🌸 Açıkçası biraz korkmuştum ama yazdıklarınız beni rahatlattı. Bugün karından ultrasonda kese görünmedi, birkaç gün sonra tekrar gideceğim ve tekrar bakılacak ben biraz erken gittim Normalde 14 Şubatta çağırdılar kese görmeye. Şu an erken haftada olduğumu biliyorum ama yinede çok stresliyim inşallah güzel haberler alırım 🙏 Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim,Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah💕
Amiin hep birlikte güzel haberler alalım inşallah bu haftada vajinal usg hariç görünmüyor genelde bebişinizi gördüğünüzde lütfen burayada yazın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah💕🙏🏻💐

Amiin hep birlikte güzel haberler alalım inşallah bu haftada vajinal usg hariç görünmüyor genelde bebişinizi gördüğünüzde lütfen burayada yazın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah💕🙏🏻💐
Amin inşallah 🙏🌺Görünürse mutlaka buraya yazarım💕💐

7. gün 91
9. gün 369
11. gün 1515
13. gün 4220
Benimki tek tuttu
8.gun 164
10 gün 446
12. Gün 1200

Doktora sorduğumda değerlerinde korkulacak birşey yok ultrason dan bakmamız gerekiyor diyor onada 14 şubatta gel dediler ben bugün dayanamadım devlet hastanesine gittim karından ultrasonla baktı göremedi vajinal ultrasonla tüp bebek olduğu için bakmak istemedi.Bir kaç gün sonra tekrar gel dedi ama ben randevu günümü bekleyip kendi doktoruma muayene olacağım ama çok stres yapıyorum.Sizin değerleriniz nasıl sizinde mi tüp bebek tedavisi
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim

Merhaba naptınız acaba???
Merhaba🌺şükürler olsun her şey yolunda ilerliyor Doktorum β-hCG artışımın normal olduğunu söyledi. Şu an 13 haftalığım, kese etrafında küçük bir kanama alanı var o yüzden biraz dinleniyorum ama genel olarak iyi gidiyor çok şükür

Merhaba🌺şükürler olsun her şey yolunda ilerliyor Doktorum β-hCG artışımın normal olduğunu söyledi. Şu an 13 haftalığım, kese etrafında küçük bir kanama alanı var o yüzden biraz dinleniyorum ama genel olarak iyi gidiyor çok şükür
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim

Çok şükür gözünüz aydın💕en riskli dönem geçmiş bundan sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah çok sevindim adınıza🙏🏻💐🥰

Çok şükür gözünüz aydın💕en riskli dönem geçmiş bundan sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah çok sevindim adınıza🙏🏻💐🥰
Amin çok teşekkür ederim 🤍 İnşallah sağlıkla kucağımıza almak da nasip olur, güzel dileklerin için çok sağ ol 🥰

Back
X