Tek embriyoyla hamile kalanlar..

aysunayy

Can kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
14.831
16.267
823
42
merhaba kizlar tek embriyoyla hamile kalan var mi kalitesi nasıldı.. 6 dan 3 u dollendi 1 tanesi kaldi elimizde.. birazdinlenince transfer olacak ama tek embriyonun şansı nedir ??

Son düzenleme:
merhaba kizlar tek embriyoyla hamile kalan var mi kalitesi nasıldı.. 6 dan 3 u dollendi 1 tanesi kaldi elimizde.. birazdinlenince transfer olacak ama tek embriyonun şansı nedir ??
Merhaba diğer konunuzdan hatırladım 1 tane kaldı elimde demiştiniz. Kalitesi nasılmış bilgi verdiler mi ? Stres yapmayın olacağı varsa olur zaten. En azından transferiniz yapılacak.. Ben çok stresli bir dönemde yaptırmıştım sonuç olarak gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Bir sürü insan var tek embriyo ile hamile kalan. Rahatlayın biraz.

Merhaba diğer konunuzdan hatırladım 1 tane kaldı elimde demiştiniz. Kalitesi nasılmış bilgi verdiler mi ? Stres yapmayın olacağı varsa olur zaten. En azından transferiniz yapılacak.. Ben çok stresli bir dönemde yaptırmıştım sonuç olarak gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Bir sürü insan var tek embriyo ile hamile kalan. Rahatlayın biraz.
Ah aslinda bu kez rahwtim diyordum ama gene oldum stres...
5BB imiş kalitesi blast oldu dediler..tek olunca işte ne bileyim artan stresimi sebebi tek olması sanırım..

Ben varim 7 tane toplandi 1 tanesi dollendi sadece, o 1 embriyo donduruldu. 1 ay sonra transferim yapildi. Tuttu. Suan 4.ayim bitiyor. Umudunu kaybetme. 4bc orta kalite 1 embriyoydu benimki.

Ben varim 7 tane toplandi 1 tanesi dollendi sadece, o 1 embriyo donduruldu. 1 ay sonra transferim yapildi. Tuttu. Suan 4.ayim bitiyor. Umudunu kaybetme. 4bc orta kalite 1 embriyoydu benimki.
Yaaa ne kadar sevindim ki anlatamam insana umut oluyor böyle durumlar...insallah benim de olur ne bileyim şimdiye kadar 6 embriyo transferim oldu toplam ve 1 kez hamile jaldim simdi tek embriyo olunca cok umutlanamiyorum sanki..
Nelere dikkat ettiniz transferen sonra

Ilk 3 gun sirt ustu yattim. Sadece vajinal jel uyguladigim zaman yurudum ve tuvalete kalktim. Gerek yok demisti doktorum. Normal hayatina don demisti.. ama ben vicdanen rahat olmak icin yaptim belkide. Tutmazsa elimden geleni yapmistim demek icin.. forumda gezindim kurcaladim baya forumu.. ananas ye demisler yedim. Havuc suyu ic demisler ictim.. kabak cekirdegi citle demisler citledim..bol su ic demisler bol su ictim.. findik fistik ceviz badem gibi seyler tukettim. Avakado yedim.. yani kisaca burdaki bayanlarin dediklerini yaptim harfiyen..

Merhaba,
Benim de tek embriyo gidebildi 5.güne ve tuttu. Kalitesi iyi demişlerdi. Umarım sizin de pozitif olur. :)

Back
X