- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- Konu Sahibi castleinthesnow
Kızlar iyi geceler. Ben tatile gittim instamessagedan biri bana yazdı yan otelimdeymiş bir de baktım benim çok beğendiğim biri mesaj atmış. Çocuk model ve cidden yakışıklı o bana mesaj atmadan ben onu tanıyordum instagramdan. Troll sanabilirsiniz belki ama gerçek, eski üyeyim zaten bir çok konum var bakabilirsiniz.Neyse bu çocukla konuştuk 2 gün falan bu bana evime gel tarz muhabbetler yaptı anladım ben de direk zaten adam olaya girmek istiyor.Bana göre de değil bu tarz şeyler yani hiç yüzyüze görmediğim birinin evine gitmek vs :) Direk söyledim dışarda görüşelim falan diye neden ya falan dedi olmaz dedim başka bir şey yazmadım.Muhtemelen ona normal geliyor ilk buluşmanın evde olması, çevresinde birçok kadın vardır manken vs.Kadınların peşinden koştuğu bir tip öyle diyim.Hatta ilk kez reddedilmiş bile olabilir. Neyse yine mesaj atmış bana napıyorsun falan diye. işte yine aynı terane niye gelmiyorsun diyor , sizce napayım diye sormuyorum bu adam cidden ne yapmaya çalışıyor Yani sonuçta onun istediği türden bir şeyi yapamayacağımı belirttim olmaz diye, nasıl bir cevap vvereyim uygun bir dille daha
Son düzenleme: