tek göğüsden emzirince

piskopatANNE

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
18
1
6
selam arkadaslar yardımınıza çok ihtiyacım var sağ mememin ucu çıkmadığı için bebekde ememeyip sinirlenince sol memeyi verdim şimdi ise emzirmediğim memem söndü . dışarıya çıkmaya utanır oldum bi meme büyük diğeri sönük kıyafetlerden bile belli oluyor ne yapmalıyım bebeğim henüz iki aylık. emzirsem yerine gelir mi acaba
lüttttttfennnnnnnn acil yardımmmmm.

selam arkadaslar yardımınıza çok ihtiyacım var sağ mememin ucu çıkmadığı için bebekde ememeyip sinirlenince sol memeyi verdim şimdi ise emzirmediğim memem söndü . dışarıya çıkmaya utanır oldum bi meme büyük diğeri sönük kıyafetlerden bile belli oluyor ne yapmalıyım bebeğim henüz iki aylık. emzirsem yerine gelir mi acaba
lüttttttfennnnnnnn acil yardımmmmm.

canım ilk zamanlar bendede oldu ememediği gögsümü pompa ile çektim hem başı çıktı hemde içinde birikmiş sütü aldım.şimdi ne zaman emzirecek olsam soguk suyla yıkıyorum gögüslerimi uçları kendini atıyor umarım sendede işe yarar

bir arkadasımın da bu sekıldeydı, şimdifark edılır şekilde farklı diyor iki gögsüm birbirinden. acısıda cabasıdır, benım de ilk birinden daha çok geliyorro diye onu emiyordu acıyordu.

Back
X