Tek hayalimdi emzirmek

cimcime cimcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
40
22
38
38
Tek hayalim tek istegimdi bebegimi emzirmek daha dogrusu kendimi gaz sancilarina uykusuzluga agrilara lohusalik depresyonuna ve kaynanama hazitlamistim hazirdm yani herseye son anda sezeryan olup sonrasinda bile hemen kendimi toplamistm ki doktorum ve ebeler bile cok sasirmistim okadar hazirdim anne olmaya ama calismadigim yerden geldi en zoru sutum cok gec geldi ve gelen sutum bariz bir sekilde yetmiyodu bebegim yarim saatte bir emmek istiyodu tam 3 ay boyle gecti inatla israrla mama vermedim biliyodum doymadigini ama emebildigi kadar emsin istiyodm allahtan gelisimi normaldi icim bi nebze rahatti ancak tam 3.ayinda bebegim tam 1 hafta uyumadi ve uykusuzluk yorgunluk sebebiyle sutum tamamen bitti mecbur mamaya basladim simdi sutum geliyo ama bildigin su sagiyorum yagli kivamli bi sut yok okadar isterdimki bebegim 2 saatte bi emsin doysun o bile cok buyuk hayal artik dua ediyorum 6 aya kadar sut verebileym diye okadar istedimki uykuszluk yorgunluk herseye raziydm yeterki sutum olsaydi ama olmadi iste simdi verebildigim kadar sutumu verip pesine mama veriyorm kakasi kusmasi gazi herseyi degisti malesef en azindan hala mutlu ve saglikli bi bebek her sabah ezaninda dua ediyorm allaha 2.5. Ay daha sutum gelsin diye cok uzgunun cok

Ben de sen gibiydim yemediğim içmediğim şey kalmadı sütüm hep yetersiz geldi. Yarım saat yine iyi benim kızım hep memeye yapışık yaşadı. Bitmeyen ağlamalar kıvranmalar yüzünden günde 1 öğün az miktarda mama vermeye başladım. Doktor değiştirmiştik 10 gün takibe alalım dedik sadece anne sütüyle 10 gün sonunda kızımın boyu uzamıştı ama kilosu 10 gram azalmıştı. İlla sadece anne sütü alacak diye çocuğuma işkence etmişim resmen aç aç uyutmuşum yavrumu. artık mama veriyorum günde 3-4 sefer çünkü doymuyor bebeğim. Hem anne sütü hem mama alıyor önemli olan onun sağlığı, doyması. sadece sen ben değiliz mama vermek zorunda kalan. Bir de hiç gelmeseydi sütün napacaktın bak ne güzel sütün var. Ben iyice emziriyorum kızımı doymadıysa mama veriyorum. Artık mutlu bir bebek gülücükler saçıyor keyifli keyifli aguluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…