Tek Hedef:SAGLIKLI YAŞAMAK

Anladım canım. Ben de planlı olmayı severim. Ama zaten karatay yaptığım için 2 öğün yiyorum, cok kafa yormama gerek olmuyor:KK54:
Bende Planlı Olmayı severim aslında ama plan yaparken çok fazla katı kural koyarım kendime. Bu olumsuz etkiliyor işte beni. :KK43:
Karatay diyeti benimde dikkatimi çekiyor.baya olumlu yorumlarıda var. Zaten ara öğün yapmayı seven biri degilim. Zamanında aylarca tek öğün beslenmiştim. :KK12:Yani bana uymayan tek yönü meyve olmaması. Yoksa hayatım boyu uygulayabilecegim bir beslenme olabilirdi. Ama seni takipteyim. Gayet istikrarlı ilerliyorsun canım. Inşaallah hep beraber başarırız:KK200:

Bende Planlı Olmayı severim aslında ama plan yaparken çok fazla katı kural koyarım kendime. Bu olumsuz etkiliyor işte beni. :KK43:
Karatay diyeti benimde dikkatimi çekiyor.baya olumlu yorumlarıda var. Zaten ara öğün yapmayı seven biri degilim. Zamanında aylarca tek öğün beslenmiştim. :KK12:Yani bana uymayan tek yönü meyve olmaması. Yoksa hayatım boyu uygulayabilecegim bir beslenme olabilirdi. Ama seni takipteyim. Gayet istikrarlı ilerliyorsun canım. Inşaallah hep beraber başarırız:KK200:
İnşallah canım. Kilo verme aşamasında meyve yenmiyor, sonra yiyebiliyorsun. Ben şu anda da haftada 1-2 defa yiyorum

İnşallah canım. Kilo verme aşamasında meyve yenmiyor, sonra yiyebiliyorsun. Ben şu anda da haftada 1-2 defa yiyorum
Canım bencede kendine çok fazla katı yasaklar koyma. Meyveyi arada bir yemekle çok iyi yapıyorsun. Muhakkakki sana zararı degil faydası olacaktır:KK66:
Bu arada önce şu hatalı beslenmemi düzeltip sonra bir 15 kilo vermeyi bende çooook isterim. Vermek istediğimiz kilo miktarı aynı. Yani 50 kilo olmayı çok isterdim. Ama saglıklı bir beslenme düzenimin olmasıyla birlıkte 57-58 kiloyada razı olurum:KK37:

14.07.2015
1.gün Kilo: 64.4

Bugün herşey mükemmeldi diyemem. Hatta kötü bir başlangıç oldu.
Yine kalorinin dibine vurdum:KK67:
Ama son yeme saatim 16:30
Sporda yapmadım. Boş boş oturdum. Bolca belgesel izledim. Bu ara belgesellere taktım zaten. :KK53:
Biraz kendime kızayım, kendimi ne hale getirdim biraz düşüneyim dedim ama hiiiiiçç canım istemedi:KK14::KK45:
Garip bir haldeyim. o_O
Bakalım zaman herşeyin ilacı derler. Bana ilaçmı olacak yoksa dahadamı zehirliycek göreceğiz???????

15.07.2015
2.gün Kilo:63.8

Bugünde dünün aynısı. İçimdeki canavar doymak bilmiyor. :KK62:
Nerde benim bir salata bir çorbayla doyduğum hafif günler
:mad::mad::mad:Şu an bu halde ağlamak istiyorum:mad::mad::mad:
Tek artım 17:00 den sonra bir şey yememek. Yarın bari iyi olsa....:110:

16.07.2015
3.gün Kilo:63.1

Malesef bu günde iyi geçmedi. :KK43:
Zaten okadar agırımki,hem çok yiyorum hemde vücudum çok fazla su tutuyor.
Biliyorum geçecek bu günler insaallah
diye umut edebiliyorum sadece.
Hep böyle gidemezya degilmi?
Elbet bir yerde tekrar azimlenirim. Çok yemekten bıkarım.
Ah bir hafiflesem, şu üzerimdeki ağırlıktan bi kurtulsam,yeniden hafifliği hissetsem:KK51::KK51:
Yarın bayram. Ben kara kara düşünüyorum
Neyse
Şimdiden tüm Müslümanlar'a hayırlı bayramlar diliyorum:KK200:
Ah ya bu günkü artılarım
1,5 saat yürüyüş
Akşam 6 dan sonra bişey yememek

16.07.2015
3.gün Kilo:63.1

Malesef bu günde iyi geçmedi. :KK43:
Zaten okadar agırımki,hem çok yiyorum hemde vücudum çok fazla su tutuyor.
Biliyorum geçecek bu günler insaallah
diye umut edebiliyorum sadece.
Hep böyle gidemezya degilmi?
Elbet bir yerde tekrar azimlenirim. Çok yemekten bıkarım.
Ah bir hafiflesem, şu üzerimdeki ağırlıktan bi kurtulsam,yeniden hafifliği hissetsem:KK51::KK51:
Yarın bayram. Ben kara kara düşünüyorum
Neyse
Şimdiden tüm Müslümanlar'a hayırlı bayramlar diliyorum:KK200:
Ah ya bu günkü artılarım
1,5 saat yürüyüş
Akşam 6 dan sonra bişey yememek

Canım çok yedim derken... Ne yediklerini tam olarak yaz istersen ona göre konuşalım? Çünkü canımızın çektiği belli bazı şeylerin sağlıklı alternatifleri ya da onları canımızın çekmesini önleme şekilleri oluyor...

Artıların süper!!! Çok etki ediyordur...

Hayırlı bayramlar canım :) :KK15:

Canım çok yedim derken... Ne yediklerini tam olarak yaz istersen ona göre konuşalım? Çünkü canımızın çektiği belli bazı şeylerin sağlıklı alternatifleri ya da onları canımızın çekmesini önleme şekilleri oluyor...

Artıların süper!!! Çok etki ediyordur...

Hayırlı bayramlar canım :) :KK15:
Öncelikle ilgin için çok Teşekkür ederim. Çok yedim derken gerçekten normal bir yeme degil canım. Normal olmadıgının okadar farkındayımki. Mesela 5 baklava yiyip üstüne 2 Magnum yemek desem durumumun ne kadar vahim olduğunu anlatmış olurum belki:KK43:

Öncelikle ilgin için çok Teşekkür ederim. Çok yedim derken gerçekten normal bir yeme degil canım. Normal olmadıgının okadar farkındayımki. Mesela 5 baklava yiyip üstüne 2 Magnum yemek desem durumumun ne kadar vahim olduğunu anlatmış olurum belki:KK43:

Canım.. bunu sadece tatlı ile yapıyorsan tatlıya aşırı bir düşkünlük söz konusu... Gidip bi hormonlarına baktırsana? Bi tahlil yaptır....

Eğer her şey normalse... Ben mesela bi ara tez yazarken kutu kutu dondurma bitirirdim carte dore'un var ya kocaman kutuları... Stresten yani... Stresle doğru biçimde başa çıkamamaktan daha doğrusu.... Ama kahvaltı, öğlen yemeği, akşam yemeği ve ara öğünler ---bunları düzgün yersen tatlıya pek yer kalmaz zaten... Ve açıkçası meyve yememek de tatlı krizleri yaratıyor... Meyve ve kahve tatlı isteğini baskılar canım... Şöyle bir sağlıklı rutine oturt yediklerini, unutursun o tatlıları bi süre sonra... Canın istemez bile....

Back
X