Tek Hedefim Sağlıklı Beslenmek... ;)

HappyHouseWife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
189
4
46
Merhabalar bayanlar;

Ben 26 yaşında 2 yıllık evli ,çoluksuz çocuksuz ev hanımı, eşinin işi nedeniyle ailesinden,büyüdüğü şehirden uzakta kendini bildi bileli kolay kilo alan bir yapısı olduğu gerçegiyle karşılaştı karşılaşalı hep sağlıklı beslenme savaşı vermiş... bu uğurda kilo alıp vermiş bir kadınım bu arada 2 aydır artık bir bebek istediğime karar verdim ve bu heyecanı yaşıyorum inşallah yakın zamanda bu güzel haberi alırım kilo kousuna gelicek olursak 1.66 boyunda şu anda 59,5 kilodayım yazın 56 kiloydum yine kilo aldım ama artık derdim kilolar değil çünkü hergün en az 1 saat ki çogu zaman 2 saat tempolu olarak yürüyen ve son 20 gündür jillian michaels adındaki süper bayanın videolarınıda yapan sporu alışkanlık aline getirmiş evde kesinlikle misafir gelmediği sürece hamurişi tatlı gibi kalorili yemeklerden mutfağını uzak tutan bir kadınım ben ama gelin görün ki kilo alıyorum NEDEN??? çünkü sıkıntı anında yemek yiyorum bazen abartıyorum sonrasında çok üzülüyorum ama yapıyorum bunu ve bu bana kilo yapıyor... kendime bu kriz anlarında dur diyemiyorum bunu bitirmek ve artık kaçamak yapmadan yaşamak istiyorum... aslında 6 ögün az az sık sık yiyerek bunu başarabilirim ve hedefim bunu başarmak... sizde benim gibi sıkıldığı , üzüldüğü ,yalnız kaldığı anda çareyi yemekte buluyorsanız buyrun birlikte kaçamaklara elveda diyelim yeni uğraşlar bulalım kendimize... sadece yemek mi insanı mutlu eder ki...

Eğer tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum kızlar...

spor yapamıyorum diyenlere evde yapabilecekleri çok güzel videolar işte burda;

Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - YouTube ben 20 gündür bunu yapıyorum harika kızlar tavsiye ederim (daha önce bence bunu yaparken terlediğiniz kadar terlemediniz)

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube bide bu tatlı kadında size yürüyüş yaptırıcak ben bunun 5 mil olanını uzun süre evde yaptım kışın çok yardımcı oluyor... tavsiyemdir...

tatlımm tatlımm kilon boyun çok iyi aslında ama bebiş için ne kadar zayıf olursak iyi olur düşüncesindeyim ben de

sağlıklı beslenme en iyisi tatlımmm ben de bu yolu 6 ay önce seçenlerden ve artık öyle devam edenlerdenim , başarılar diliyorum tatlımmmm umarım mutlu bi aile olursunuz

yarın menülerimi paylaşıcam düzenim;

saat;

9:00-9:30 kahvaltı

11:00-11:30 ara

13:00-13:30 öğle

15:00-15:30 ara

18:00-18:30 akşam

(eğer çok acıkırsam öğün aralarında yada akşam yemeğinden sonra küçük bir aracık daha yapabilirim)

tabiyki spor her gün onu zaten yapıyorum....

çok teşekkür ederim canım İnşallah aslına bakarsan sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenirsem kaçamak yapmaktan vazgeçersem hamileliktede çok sorun yaşamam heralde diyorum (inşallah) senin adına çok sevindim süpersin....

işte size kalorisiz az sağlıklı lezzetli bir tatlı yazın dondurma olabilen çok işlevli bir tatlı tarifi...

incir uyutması;

malzemeler sadece 3,5 su bardağı yarım yağlı süt ve 13 adet kuru incir evet sadece bu kadar ekonomik hemde...

İncirler yıkayın ve sıcak su dolu bir kasenin içinde 15-20 dk bekletin. Sütü derin bir tencereye alın kaynama noktasına kadar ısıtın (Kaynatılmaz). Sudan çıkarılan incirlerin sap kısımları kesin ve ufak ufak derin bir kaseye doğrayın. Sıcak sütten bir su bardağı alınarak doğranmış incirlerin üzerine dökün. Bir çatalla,elle yada blendırla ezin.(en güzeli elle) Bu karışım tencerede kalan süte ekleyerek karıştırın. sonra bir kaba mayalanması için dökün. Üzerleri yogurt mayalar gibi kapatılarak oda sıcaklığında iki saat dinlendirilir. (Yoğurt mayalanır gibi) İki saat sonunda ister dondurma kaplarına dökerek dondurun ister kaselere dökün öyle mayalayın.

çok lezzetli eşiniz çonuklarınız herkes bayılacak...

Hayırlı olsun canım günlüğün, ben de yeni günlük açtım kendime çünkü ben de aynı senin gibi 1.66 boyunda 57-60 arası gidip geliyorum yıllardır.. Bu kez döngüyü kırabilir miyim diye umuyorum :26: Sağlıklı beslenme denince kesinlikle aklıma Karatay geliyor, maviminin günlüğünü de okursan görebilirsin, başta insan garipsiyor ama kitaplarını da okuyunca kesinlikle haklı buluyorum kendisini.. Sana da bu çileli yolculukta başarılar diliyorum

bendensin desene:2: offffff offfffffff aynen dediğin gibi yıllardır bende öyleyim benimde amacım o inşallah başarabiliriz bu kez artık sabit bi kilom olsun istiyorum bende karatayı kısmen araştırdım ama başaramam gibi geliyo beim için en iyisi sanırım herşeyden az az kararında yemek ve en önemlisi sıkıntı stres anında yemek dışında şeylere yönelmeyi öğrenmek bunu başarmak istiyorum yaaaaaaa çok teşekkür ederim

sabah;
1 dilim tam buğday ekmek
2 yumurta(yumurtayı çok çok seviyorum)
1 fincan yeşil çay

ara;
yarım avuç kadar kuru üzüm leblebi

öğle;
2 yemek kaşıgı kabak yemeği
2 yemek kaşığı yeşil fasülye

sürpriz bir tatil çıktı şimdi ve ben ara vermek zorundayım günlük ayın 11 i tekrar başlangıç... olsun ben yinede sağlıklı besleniyorum ki... açık büfeler beni durdurmasın:26: (belki biraz patates kızartması)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…