Merhabalar bayanlar;
Ben 26 yaşında 2 yıllık evli ,çoluksuz çocuksuz
ev hanımı
, eşinin işi nedeniyle ailesinden,büyüdüğü şehirden uzakta
kendini bildi bileli kolay kilo alan bir yapısı olduğu gerçegiyle karşılaştı karşılaşalı
hep sağlıklı beslenme savaşı vermiş... bu uğurda kilo alıp vermiş bir kadınım
bu arada 2 aydır artık bir bebek istediğime karar verdim ve bu heyecanı yaşıyorum
inşallah yakın zamanda bu güzel haberi alırım
kilo kousuna gelicek olursak 1.66 boyunda şu anda 59,5 kilodayım yazın 56 kiloydum yine kilo aldım
ama artık derdim kilolar değil çünkü hergün en az 1 saat ki çogu zaman 2 saat tempolu olarak yürüyen ve son 20 gündür jillian michaels adındaki süper bayanın videolarınıda yapan sporu alışkanlık aline getirmiş
evde kesinlikle misafir gelmediği sürece hamurişi tatlı gibi kalorili yemeklerden mutfağını uzak tutan bir kadınım ben ama gelin görün ki kilo alıyorum NEDEN??? çünkü sıkıntı anında yemek yiyorum bazen abartıyorum
sonrasında çok üzülüyorum ama yapıyorum bunu ve bu bana kilo yapıyor... kendime bu kriz anlarında dur diyemiyorum
bunu bitirmek ve artık kaçamak yapmadan yaşamak istiyorum... aslında 6 ögün az az sık sık yiyerek bunu başarabilirim ve hedefim bunu başarmak... sizde benim gibi sıkıldığı , üzüldüğü ,yalnız kaldığı anda çareyi yemekte buluyorsanız buyrun birlikte kaçamaklara elveda diyelim yeni uğraşlar bulalım kendimize...
sadece yemek mi insanı mutlu eder ki...
Eğer tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum kızlar...