Haydeeeeee konu uçtu ..
Hemen özet geçim
Bu arkadaşımız nişanlıymış .. Nişanlısı önceden annesine çok düşkünmüş ama son zamanlarda bu huyu düzelmiş.
Ama şimdi üyemiz nişanlısının annesıyle konuşmasından , görüşmesinden çoooook kıskanıyormuş.
Bütün ilgi onun üstünde olsun ıstıyormuş ..
Konu bundan ibaretti ..
EE bızde ilk yorumdan tepkı verınce geri vites yaptı sayın üyee..
Aferin sana. Çok iyi yapmışsın. Arkadasa madalyasini getirin..eskiden düşkündü ama benim uyarılarım triplerimden sonra düzeldi bayağı :)
Haydeeeeee konu uçtu ..
Hemen özet geçim
Bu arkadaşımız nişanlıymış .. Nişanlısı önceden annesine çok düşkünmüş ama son zamanlarda bu huyu düzelmiş.
Ama şimdi üyemiz nişanlısının annesıyle konuşmasından , görüşmesinden çoooook kıskanıyormuş.
Konu bundan ibaretti ..
bazıları tam okuyamamıştı galiba zaten ben dediğin gibi bencillik yapıyorum psikolojik rahatsızlıkmı acaba dedim ama zaten konuyu burdan değil psikolojiden açıcambencillik yapıyorum demişsin canım zaten farkındasın bunun
bencede psikolojik yani bi insanı annesinden kıskanmak nedir arkadaşım?bazıları tam okuyamamıştı galiba zaten ben dediğin gibi bencillik yapıyorum psikolojik rahatsızlıkmı acaba dedim ama zaten konuyu burdan değil psikolojiden açıcam
Eşini başka kadınlardan kıskan da,bu kişi annesi olmasın.Anne sevgisi ayrı,eş sevgisi ayrı.Eşiniz olacak kişi sizi babanızdan kıskansa nasıl saçma olursa,bu durumda öyle saçma olur.bazıları tam okuyamamıştı galiba zaten ben dediğin gibi bencillik yapıyorum psikolojik rahatsızlıkmı acaba dedim ama zaten konuyu burdan değil psikolojiden açıcam
Senı guldurdüğüme sevındımmm ..çok komiksin çünkü konu uçmadı pskikoloji bölümünde açıyorum konuyu iki tarafta aynı konu birden fazla açmak yasak olduğu için . ayrıca ben normal yazmamıştım iyi okumadın sanırım acaba bu bir rahatsızlıkmı dedi psikolojik bşey olduğu içinde orda açıyorum konuyu ordan devam et sende by
arkadaşlar konu burayla ilgli değil psikolojik olduğu için ordan açıcam. 2 konu açmak yasak olduğu için.
Haydeeeeee konu uçtu ..
Hemen özet geçim
Konu bundan ibaretti ..
Şurayı atlamışım yanlış yaptığını çok ıyı bılıyor ama işte yınede bızden destek al dememizi bekliyor sanırım.Yaa evet daha evli olmadigin bile birini annesinden sogutmak gercekten pisikolocik bir vaka.
Allah kimseden vicdanini almasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?