tek ilgi odağı ben olayım

pinklove0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
632
232
103
31
merhaba arkadaşlar eminim aranızda vardır benimle aynı sorunu yaşayan ama önemli olan bunun yanlış olduğunu kabullenmek ben kabullenip düzelemeyenlerdenim !
nişanlıyım bazıları bilir eski konulardan nişanlım annesine eskiden düşkündü ama benim uyarılarım triplerimden sonra düzeldi bayağı :) ama ben çok bencillik yapıyorum asla ve asla nişanlımı ailesiyle paylaşamıyorum sadece benimle ilglilensin istiyorum annesiyle konuşsa bile kıskanıyorum delirme düzeyine geldim sanırım kesinlikle annesiyle paylaşamıyorum sadece benimle ilglilensin beni sevsin istiyorum ama bunun kaynağı şu geçmişte annesine çok düşkündü başbaşa gezemezdik bile yada benim yanımda annesiyle saatler sarılıp öperlerdi birbirlerini bunlardan sonra bende bu kıskançlık duygusu oldu ve annesine karşı soğudum durup dururken olmadı eleştirenler öyle kıskanılırmı falan diyebilir ama bende fazla olduğunu abarttığımın farkındayım aynısını yasayanlar atlatanlar oldumu psikolojik bi rahatsızlık mı yoksa bu

İlerde sen çocuk yaptığında eşi çocuğunu senden uzaklaştırırsa hoşuna gıder mı.?
Bende kayınvalıdemı hiç sevmem ama asla gitme gelme konuşma demem.

yuh yani olur öu öyle şey neden ksıkanıyorsun ki o kadarda değil

Haydeeeeee konu uçtu ..

Hemen özet geçim
Bu arkadaşımız nişanlıymış .. Nişanlısı önceden annesine çok düşkünmüş ama son zamanlarda bu huyu düzelmiş.
Ama şimdi üyemiz nişanlısının annesıyle konuşmasından , görüşmesinden çoooook kıskanıyormuş.
Bütün ilgi onun üstünde olsun ıstıyormuş ..
Konu bundan ibaretti ..

EE bızde ilk yorumdan tepkı verınce geri vites yaptı sayın üyee..

Anneye saatlerce sarilmak nasil ya? Abarti sanati bu kadar da kullanilmaz.
Sizin durumunuz icinse Allah sifasini versin.Gecmis olsun.

çok komiksin çünkü konu uçmadı pskikoloji bölümünde açıyorum konuyu iki tarafta aynı konu birden fazla açmak yasak olduğu için . ayrıca ben normal yazmamıştım iyi okumadın sanırım acaba bu bir rahatsızlıkmı dedi psikolojik bşey olduğu içinde orda açıyorum konuyu ordan devam et sende by

O zaman nişanlısı karşısındakine göre ilgisini düşkünlüğünü azaltmıssa annesine bile ilerde kendisine de yapabilir

bencillik yapıyorum demişsin canım zaten farkındasın bunun
bazıları tam okuyamamıştı galiba zaten ben dediğin gibi bencillik yapıyorum psikolojik rahatsızlıkmı acaba dedim ama zaten konuyu burdan değil psikolojiden açıcam

bazıları tam okuyamamıştı galiba zaten ben dediğin gibi bencillik yapıyorum psikolojik rahatsızlıkmı acaba dedim ama zaten konuyu burdan değil psikolojiden açıcam
bencede psikolojik yani bi insanı annesinden kıskanmak nedir arkadaşım?

Eşini başka kadınlardan kıskan da,bu kişi annesi olmasın.Anne sevgisi ayrı,eş sevgisi ayrı.Eşiniz olacak kişi sizi babanızdan kıskansa nasıl saçma olursa,bu durumda öyle saçma olur.

Senı guldurdüğüme sevındımmm ..

arkadaşlar konu burayla ilgli değil psikolojik olduğu için ordan açıcam. 2 konu açmak yasak olduğu için.

Yaa evet daha evli olmadigin bile birini annesinden sogutmak gercekten pisikolocik bir vaka.

Allah kimseden vicdanini almasin.

Yaa evet daha evli olmadigin bile birini annesinden sogutmak gercekten pisikolocik bir vaka.

Allah kimseden vicdanini almasin.
Şurayı atlamışım yanlış yaptığını çok ıyı bılıyor ama işte yınede bızden destek al dememizi bekliyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…