Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

Been de oyle kaldm ve oglum 6aylik olmadan bi da kaldm nasi olduysa =d smdi aralari 14ay 3haftalk oldu diger oglusumla da Allaha sukur..

Arkadaşlar regl den sonra hamile kalma şansında mı yoksa hamile kalma şansı yüksek de mi erkek bebek sahibi oldunuz
Ben hamile kalma şansı yüksek günümden bi gün önce yani sadece hamile kalma şansım da ilişkiye girdim bebegim erkek olur mu bende elimde erkek bebek istiyoruz :)

Ben de ovulasyon testinde pozitif gordugum gün ve ertesi günü ilişki oldu o ay sadece iki gün üstüste ilişki olmuştu ve hamile kaldım tam yumurtlama günüme geldiği için de erkek oldu zaten bilerek hesaplanmıştır. Tabiki nasip kısmet sadece erkek olma ihtimalini arttırdık o kadar.

Kızlar adetime daha 10 gün var ama bir haftadır bel ağrısı var bende anlamdm ümidim yok yine adet birimden 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü oldu sonra şehir dışına akrabalara gittik bide bu pazrtesi ,dün oldu 4 kere oldu yumurtlama günümde bitti hamile olurmym blmyrm ama ümidim yok hiç ☹ böyle hamile kalbrmym sizce

Kızlar adetime daha 10 gün var ama bir haftadır bel ağrısı var bende anlamdm ümidim yok yine adet birimden 4 gün sonra salı ve Çarşamba günü oldu sonra şehir dışına akrabalara gittik bide bu pazrtesi ,dün oldu 4 kere oldu yumurtlama günümde bitti hamile olurmym blmyrm ama ümidim yok hiç ☹ böyle hamile kalablrmym sizin hikayeniz nasıl oldu anltrmsnz

Esselamu aleyküm arkadaşlar bende normaldr 28gunden bjr olurum bir iki ay adetim düzensiz oldu ama sonra ya iki gün önce yada iki gün sonra oldum bu ayda 25gunden oldum Nisanin 7si sat günüm 14bitis bizde 17si ilişki oldu olurmu acaba gebelik

Maşallah tek seferde tutturanlar sayısı cokmus biz 7 ay deneme sonunda hamile kalabildim

Back
X