- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi durubebek123
-
O kişiden kişeye değişiyor. Belirtiler herkeste farklıAaa sevindim buna arkadasim :)) kime sorsam goguslerim catliyor dedigi icin uzuluyordum
Tamam canim bekliyim en iyisibirkaç gün daha bekle, tekrar test yap. ben 18. gün test yaptım, pozitif çıktı.
Benim gogusler zaten cok kucuk buyusunler diye gozlerinin icine bakiyorum tek umudum gebelik :)))O kişiden kişeye değişiyor. Belirtiler herkeste farklı
Doğumdan sonra Kocaman oluyor merak etmeBenim gogusler zaten cok kucuk buyusunler diye gozlerinin icine bakiyorum tek umudum gebelik :)))
Kizlaar tek iliskiyle hamile kaldiktan sonra idrar testinde ne zaman pozitifi gordunuz beni bilgilendirir misiniz lutfeen
Sen sansliymissin bebegim erkenden ogrenmissin ne guzel :)5 ekimde ilişkiye girdik 23 eylül son adetimdi. O günden sonra ev taşıma telaşı derken ilişki olmadı, 17 ekimde idrar testinde pozitif gördüm. 18 i zaten normal adet günümdü. Bir gün önce bakmış oldum.
Ayyy insalllah :)) bebisim ac kalmasinda :))Doğumdan sonra Kocaman oluyor merak etme
Doğumdan sonra bu psikoloji oluyor acaba doydumu diye. Ama Allah rızkını veriyor doyuyor şükürAyyy insalllah :)) bebisim ac kalmasinda :))
Aman bebisler doysunda:)) hoş daha ortada bebiste yokya:))Doğumdan sonra bu psikoloji oluyor acaba doydumu diye. Ama Allah rızkını veriyor doyuyor şükür
İnşlh gelir bebişin bian önce canımAman bebisler doysunda:)) hoş daha ortada bebiste yokya:))
Amin canim insalllaaah gelir :)) bizde tasindik falan koliler mi kaldirmadim bidonlar mi neler nelerİnşlh gelir bebişin bian önce canım
Allah ona ömür verecekse tutunur korkma. Tabi dikkatte et yaniAmin canim insalllaaah gelir :)) bizde tasindik falan koliler mi kaldirmadim bidonlar mi neler neler
Dogru soyluyorsun arkadasim insallah tutunur :)) goguslerime ara ara agri giriyor ama degisik bir ari sanki kalbim sikisiyor gibiAllah ona ömür verecekse tutunur korkma. Tabi dikkatte et yani
Ne kadar var adetine. Ay inşlh bebiştirDogru soyluyorsun arkadasim insallah tutunur :)) goguslerime ara ara agri giriyor ama degisik bir ari sanki kalbim sikisiyor gibi
Bat 26 kasimdi bebegim 2 gun gecti bugunNe kadar var adetine. Ay inşlh bebiştir
Test yapsana . Hamilesin galiba.Bat 26 kasimdi bebegim 2 gun gecti bugun
Battan iki gun once yaptim yavrum negatifti 3 saat sonra pozitif oldu. Bat gunu baska markayla yaptim negatifti. Dunde yaptim gene negatif cikti . evdeki testleri tukettim:))Test yapsana . Hamilesin galiba.
Kan testi yaptır. İdrar testleri yanıltıcı oluyor malesefBattan iki gun once yaptim yavrum negatifti 3 saat sonra pozitif oldu. Bat gunu baska markayla yaptim negatifti. Dunde yaptim gene negatif cikti . evdeki testleri tukettim:))
Oo masallah bebegim :)) sende cok sanslisin kuzum erkenden ogrenmissin bebisini ne guzel :)) saglikla sihhatle huzurla bereketle kucagina al insallah melegini :))Kızlaar biz ovulasyon tarihimizi hesapladık 9 eylüldü, o günden bir kaç gün önce başlayıp, her gün değil (sperm kalitesi için) bir kaç gün arayla ilişki oldu, yani 7-9-11 eylülde ilişkiye girdik. 17 eylülde birden mide bulantım ve kusma oldu, gıda zehirenmesi sandık, acile gittik gece, ama doktora hamilelik şüphemiz var dedik, hemen test yaptı. 1 saat sonra .Hcg değeri 28 çıktı, bi kaç gün sonra gündüz kadım doğum doktora git dedi, % 99 gebesiniz dedi, o kadar çok sevindik ki anlatamam. Birden halsizlik falan kalmadı :)
Şu an 13+2 haftalık bebişimiz
İnşallah sizin de tutunur bebişleriniz, İYİ DÜŞÜNÜN İYİ OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?