Tek iliskiyle hamile kalan arkadaslaaar bakar misiniizzz

Kizlaar tek iliskiyle hamile kaldiktan sonra idrar testinde ne zaman pozitifi gordunuz beni bilgilendirir misiniz lutfeen
5 ekimde ilişkiye girdik 23 eylül son adetimdi. O günden sonra ev taşıma telaşı derken ilişki olmadı, 17 ekimde idrar testinde pozitif gördüm. 18 i zaten normal adet günümdü. Bir gün önce bakmış oldum.

Kızlaar biz ovulasyon tarihimizi hesapladık 9 eylüldü, o günden bir kaç gün önce başlayıp, her gün değil (sperm kalitesi için) bir kaç gün arayla ilişki oldu, yani 7-9-11 eylülde ilişkiye girdik. 17 eylülde birden mide bulantım ve kusma oldu, gıda zehirenmesi sandık, acile gittik gece, ama doktora hamilelik şüphemiz var dedik, hemen test yaptı. 1 saat sonra .Hcg değeri 28 çıktı, bi kaç gün sonra gündüz kadım doğum doktora git dedi, % 99 gebesiniz dedi, o kadar çok sevindik ki anlatamam. Birden halsizlik falan kalmadı :)
Şu an 13+2 haftalık bebişimiz

İnşallah sizin de tutunur bebişleriniz, İYİ DÜŞÜNÜN İYİ OLSUN

Oo masallah bebegim :)) sende cok sanslisin kuzum erkenden ogrenmissin bebisini ne guzel :)) saglikla sihhatle huzurla bereketle kucagina al insallah melegini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…