- 23 Ağustos 2020
- 4.778
- 9.143
- 108
- 35
- Konu Sahibi GaardennRosee
Mutlu olmanız konu değil. Konu 15-16 yaşında kızların evlenmesi bu artık kabul edilemezÖzellikle linçlemeyin diye belirttim ben mutluyum problemim yok huzurumuz var çok şükür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu olmanız konu değil. Konu 15-16 yaşında kızların evlenmesi bu artık kabul edilemezÖzellikle linçlemeyin diye belirttim ben mutluyum problemim yok huzurumuz var çok şükür![]()
Lütfen sakin olur musunuzz ve kötü eleştrilerinizi lütfen durdurun artık kızlar 15 yaşında hamikr kalıyor eve küçük yaşta evlendim ama şuanda ben reşit ve bir bireyim kendi kararlarımı alabilcek bir yaştayım ben bu konuyu beni eleştirmeniz için açmadım size yaşım küçükmü diye de sormadım sadece kararımı anlatmak istedim ben yemek bölümü mezunuyum liseden ünüversiteye zaten hazırlanıyorum hatta üniversiteyi de çocuk gelişimi üzerine çalışıyorum okul öncesi öğretmeni olabilmek ve ilerde kendime bir kreş açmayı düşünüyorum ayrıca geçen seneden beri de güzellik ve bakım üzerine eğitim alıyorum ve şuanda bile düğün vs olduuğu zaman kuaförlerle anlaşmalı birşekilde giidip gelin hazırlıyorum bilip bilmeden yargılamak neden eşim hakkın da da birkaç şey söylenmiş sizler burada evli adama aşık olduğunu kendinden 30 yaş büyük adamla ilişki yaşadığını söyleyen insanları bu şekilde yargılamıyorsunuz benim eşimle aramda yaş da yok 23 yaşında eşim lütfenNe kadar da toz pembe hayaller. Bebek olmadan okumamış insan bebek olunca mı okuyacak? Ayrıca 17 yaş çocuk gelin demektir ve bunu dile getirmek değil getirmemek ayıptır. Belki bir başkası okur da vazgeçer. Konu sahibi için artık geç olsa da.
İmrenmiycem çünkü zaten mesleğim var ve ayrıyetten üniversiteye de hazırlanıyorumNasıl engel değil bacm... ünim bitti 1 yıl dinlendm 25 yaşımda evlendim kpss hazırlanacaktm 26 yaşımda anne oldum. Kitap yüzü açamıyorum.. Nasıl engel değil birşeye17 yaşında çocuk yaşta evlenmek yerine okulu okuyup.üniversiteyi
Bitirip (üniversite hayatı bir insanın geleceğini şekillendiren en önemli dönemdir) öyle evlenseydi daha iyi olmaz mydı ? Şimdi ben böyle yazdm diye linçleme beni. Enazından konuyu açıp okuyup erkan yaşta evlenmek isteyenlere bir fikir olur.. Hee bir de eminim ki konu sahibi birkaç yıl sonra okuyan arkadaşlarına imrenip okusaydım diye iç geçirecektir.. Herşey zamanında güzel..![]()
17 yaşında evlendim şuan da 19 yaşındayım 2 sene önce 12 yaşında blu çağına girmiş kızlar evlenebilir yasasında da aynı tepkiyi gösterdiniz mi yoksa sadece sanal olarak mı belirttiniz yine çok merak ediyorumMutlu olmanız konu değil. Konu 15-16 yaşında kızların evlenmesi bu artık kabul edilemez
Peki siz 17 yaşında oyuncak bebekle mi oynuyordunuz ben hiç bir zaman oyuncakla oynayan bir kız çocuğu olmadım 10 yaşında bile birsürü sorumluluklarım vardı benim ben ilkokula giderken bile birsürü şey düşünürdüm evin kirası faturaları vs17 yaşında mı bebek istemeye başladın? Oyuncak bebek yaşlarını yeni bitirmişsin ablam be...
Sapla samanı birbirine karıştırmayın17 yaşında evlendim şuan da 19 yaşındayım 2 sene önce 12 yaşında blu çağına girmiş kızlar evlenebilir yasasında da aynı tepkiyi gösterdiniz mi yoksa sadece sanal olarak mı belirttiniz yine çok merak ediyorum![]()
Ben çocuk değilim ben zaten büyüdüm ben 10 sene önce büyüdüm yeni büyümedim kırıcı olmayın lütfenÖnce siz bir büyüyün.Sonra çocuk olur.
Aynı şey değil mi duyarlı olan heryerde duyarlı olur bakın daha haberiniz bile yok ama bana gerçekten kırıcı cümleler kullanıyorsunuzz neden bizim insanımız bu kdar kalp kırmayı seviyorSapla samanı birbirine karıştırmayın
Toplumsal konulara ne derece duyarlı olduğumuzu yarıştırmıyoruz
Ne yapalım konunuza yazarken cv gibi başka hangi konulara da ses çıkardığımızı mı yazalım?
Ona göre icazet verirseniz yorum yaparız madem
E yasayı protesto etmediğini nereden biliyorsunuz da onu ortaya attınız?Aynı şey değil mi duyarlı olan heryerde duyarlı olur bakın daha haberini bile yok ama bana gerçekten kırıcı cümleler kullanıyorsunuzz neden bizim insanımız bu kdar kalp kırmayı seviyor
10 sene önce 9 yaşındaymışsınız. Evin sorumluluğunu el kadar çocuğa yükleyen ailenizin ayıbı. Benim yeğenim 13 yaşında, biri 16 yaşında sorumlulukları ev fatura değil. Dersleri ve odalarını düzenli tutmaları.Ben çocuk değilim ben zaten büyüdüm ben 10 sene önce büyüdüm yeni büyümedim kırıcı olmayın lütfen![]()
Evlilik hayatında okuduğunuz üniversite ile bekar hayatınzda okudğunuz üniversite aynı olmaz.. örgün kazansaanz arkadaşlarınız ile hiçbir aktiviteye katılamayacksınz çünkü her zaman eş faktörü olacak. Hani diyorsunuz ya. Ben 10.yl önce büyüdüm diye.. Doğrudur kimsenin hayatı kolay değildir kabul ederim ama evlilik ile değil.aileden uzak üniversite hayatıyla ve iş.hayatıyla o 10 yıllık acığı hayatın güzel yönlerini görerek bağımsız bir şekilde geçirebilirdiniz.. Olan oldu size değil lafım küçük yaşta evlenmek isteyenlere..İmrenmiycem çünkü zaten mesleğim var ve ayrıyetten üniversiteye de hazırlanıyorum
Bırak sen bu insanları ya, vallahi billahi ben de bıktım yıldım şunlardan!! Başkasının hayatına her türlü karışmayı kendine düstur edinmiş , kendilerini en çok her şeyi bilen olarak gören kendi istedikleri doğrultusunda olmasını isteyen insanlardan usandım.Lütfen sakin olur musunuzz ve kötü eleştrilerinizi lütfen durdurun artık kızlar 15 yaşında hamikr kalıyor eve küçük yaşta evlendim ama şuanda ben reşit ve bir bireyim kendi kararlarımı alabilcek bir yaştayım ben bu konuyu beni eleştirmeniz için açmadım size yaşım küçükmü diye de sormadım sadece kararımı anlatmak istedim ben yemek bölümü mezunuyum liseden ünüversiteye zaten hazırlanıyorum hatta üniversiteyi de çocuk gelişimi üzerine çalışıyorum okul öncesi öğretmeni olabilmek ve ilerde kendime bir kreş açmayı düşünüyorum ayrıca geçen seneden beri de güzellik ve bakım üzerine eğitim alıyorum ve şuanda bile düğün vs olduuğu zaman kuaförlerle anlaşmalı birşekilde giidip gelin hazırlıyorum bilip bilmeden yargılamak neden eşim hakkın da da birkaç şey söylenmiş sizler burada evli adama aşık olduğunu kendinden 30 yaş büyük adamla ilişki yaşadığını söyleyen insanları bu şekilde yargılamıyorsunuz benim eşimle aramda yaş da yok 23 yaşında eşim lütfen![]()