- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi GaardennRosee
18 yasindaki bir kadina bebek tedavisi uygulayan doktor gelsin beni bi bulsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım kimim kocasının işi kazanacakEşiniz varsa ne iş yapıyor acaba ????
Yargılıyor ya hani ondan dolayı sordum utandıığımı idda ediyor o zaman asgari ücretle evine para götürmeye inşattta saatlerce 3 kuruş için çalışan babalar napsın sanki kendisi çok yükseklerden geliyor da utanıyosun diyo neyi utanılcak gül gibi meslekleri var adamınHadi bakalım kimim kocasının işi kazanacak![]()
Biz burada sinirleniyoruz ama suç sende değil ki annende babanda en çok, sonra o genç olsun taze olsun diyen iğrenç zihniyetli kocanda.Merhabalaarr 2 seneye yakındır bebek istiyorum 1 yıla yakındır da tedavi görüyorum bu ay gitmedim hastaneye bugün kayınvalidem bir ev olduuğunu 60 bin civarı peşinat verirsek taksite bağlatabilceğini söyledi evin fiyatı 250 bin 3+1 0 daire yeni yapılıyor görümcem de ordan ev aldı kendine daha yenii ve ben bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eşimde aynı şekildee ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor çok şükür güzel bir maaşı var mesleği de varr pandemi pek fazla etki etmiyor inşalllah etmez de bebek olayına ara verip o evi alıp eşimle birlikte gece gündüz çalışıp borcu bitirdikten sonra olsun diye düşünmeye başladım borca giricez sonuçta ve bebeğime böyle borç içinde iyi bir gelecek hazırlayamam birikim yapamayız bebek çok masraflıı olurr en azından kendi evimiz olur kira derdi olmazz yaşım da daha genç 19 yaşındayım linçlemeyin lütfen evet erken evlendim içimde kalmasını istemedim anlatayım dedimm![]()
Güzel çocuğum benden kaç yaş küçüksünYargılıyor ya hani ondan dolayı sordum utandıığımı idda ediyor o zaman asgari ücretle evine para götürmeye inşattta saatlerce 3 kuruş için çalışan babalar napsın sanki kendisi çok yükseklerden geliyor da utanıyosun diyo neyi utanılcak gül gibi meslekleri var adamın
Yaa çok komiksiniz şuan yaptığınız tek şey hakaret ve hakaret davası açmam da engel yok eşim okumamı istiyor erkekelr arasında neden izin vermesin geri kafalı bir insan mı ben kendimi bildikten sonra kim ne diyebilir heralde sizin kocanız erkekler arasında öalışmanıza izin vermesiği için bu kin bu nefretBiz burada sinirleniyoruz ama suç sende değil ki annende babanda en çok, sonra o genç olsun taze olsun diyen iğrenç zihniyetli kocanda.
Yazık sende bu kafayla yetiştirilmişsin annen doğunca çeyizine başlamıştır hayattaki tek başarıyı koca bulup çocuğa karışmak olarak algılatmışlar sana. Senin için yapacak bir şey yok dediklerimizi anlayamazsın bile 30 yıl geçene kadar. Çalış bakalım o biricik kocan okul okumana izin verecek mi iş ciddiye binince, erkekler arasında iş yapmana?
Bizde senin kocanı dava ederiz 17 yaşındaki biriyle evlenmek suç.Eşime laf söyleme hakkınız yok ama ağır laflar söylerseniz dava açma hakkım var değil mi istiyorsanız yapın![]()
Ama devlet öyle demiyor 17 yaşında resmi nikahım vardı edin bakalın edebiliyormusunzzBizde senin kocanı dava ederiz 17 yaşındaki biriyle evlenmek suç.
Kızın olursa ciddi üzülürümAma devlet öyle demiyor 17 yaşında resmi nikahım vardı edin bakalın edebiliyormusunzz
+1Kızın olursa ciddi üzülürüm
Ben de sizlere üzülüyorum kendi hayatınız ne durum da belli değil ama burda insanları yargılamak brraavoo tam da böyle insanların yapabilceği birşeyKızın olursa ciddi üzülürüm
Sizce normal bi durum mu o erkekten diğerinin kucağına atlamak sırf kendini tanıması içinn
Sen 19yaşında evlenmişsin hadi bi şekilde onu es geçtik 19yaşında neye güvenip çocuk sahibi olmak istiyorsun ya gerçekten 29yaşındayım 3yıllık evliyim daha erken çocuk için diyorum. Bu cahil kafadan bazen bende istiyorum şaka gibi.Merhabalaarr 2 seneye yakındır bebek istiyorum 1 yıla yakındır da tedavi görüyorum bu ay gitmedim hastaneye bugün kayınvalidem bir ev olduuğunu 60 bin civarı peşinat verirsek taksite bağlatabilceğini söyledi evin fiyatı 250 bin 3+1 0 daire yeni yapılıyor görümcem de ordan ev aldı kendine daha yenii ve ben bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eşimde aynı şekildee ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor çok şükür güzel bir maaşı var mesleği de varr pandemi pek fazla etki etmiyor inşalllah etmez de bebek olayına ara verip o evi alıp eşimle birlikte gece gündüz çalışıp borcu bitirdikten sonra olsun diye düşünmeye başladım borca giricez sonuçta ve bebeğime böyle borç içinde iyi bir gelecek hazırlayamam birikim yapamayız bebek çok masraflıı olurr en azından kendi evimiz olur kira derdi olmazz yaşım da daha genç 19 yaşındayım linçlemeyin lütfen evet erken evlendim içimde kalmasını istemedim anlatayım dedimm![]()
Buradaki hanım 15 yaşında evlenmemiş dikkatinizi çekerim! O şekilde olsa benim de yazımım farklı olurdu. 17-18 de evlenen birine çocuk gelin denilemez üstelik herkesin olgunluğu aynı yaşta kazanması gibi birşey söz konusu değil. Çocuğum bu yaşlarda evlenmek isterse ve onun o yaşta olgunluğu kazanmış olduğunu görürsem karışmam zaten reşit karışamam da kimse karışamaz. Ayrıca evlenmekle okuyup okumamak bunlar farklı ikisi de bir arada pek ala yapılabilir benim yazdıklarımla savunduklarımla sizin ithamlarınız aynı değil konuyu saptırmayınÇocukların okuyup kendi ayakları üzerinde durmalarını istememiz, okuyup mesleklerini ellerine almalarını istmemiz mi suç olan ? Siz çocuğunuzu 15 yaşında evlendirin o zaman hanımefendi.. (!) Ayrıca Hayatı yaşamak cinsellik değildir... Haram, helal kavramını bilerekte hayat yaşanır, okul okunur.. şu kafa "Üniversiteler fohuş.yerleri" diyen kafayla aynı benim gözümde..
Kendine ne güzelde örnekler almışsın 15yaşında hamile kalan kızlar kendinden 30yaş bütük insanlarla ilişkisi olanlar falan. Nasıl bi düşünce tarzı bu ya yok eğitim almışsın şu olcakmışın bu olcakmışsın 19yaşındasın 19 ne ara yaptın bunları bırak allah aşkına hadi bu dediklerine biz inandık diyelim kendine yalan söyleme bari. Kendi kurduğun toz pembe dünyana kendini inandırmışsın allah sonu hayır etsin.Lütfen sakin olur musunuzz ve kötü eleştrilerinizi lütfen durdurun artık kızlar 15 yaşında hamikr kalıyor eve küçük yaşta evlendim ama şuanda ben reşit ve bir bireyim kendi kararlarımı alabilcek bir yaştayım ben bu konuyu beni eleştirmeniz için açmadım size yaşım küçükmü diye de sormadım sadece kararımı anlatmak istedim ben yemek bölümü mezunuyum liseden ünüversiteye zaten hazırlanıyorum hatta üniversiteyi de çocuk gelişimi üzerine çalışıyorum okul öncesi öğretmeni olabilmek ve ilerde kendime bir kreş açmayı düşünüyorum ayrıca geçen seneden beri de güzellik ve bakım üzerine eğitim alıyorum ve şuanda bile düğün vs olduuğu zaman kuaförlerle anlaşmalı birşekilde giidip gelin hazırlıyorum bilip bilmeden yargılamak neden eşim hakkın da da birkaç şey söylenmiş sizler burada evli adama aşık olduğunu kendinden 30 yaş büyük adamla ilişki yaşadığını söyleyen insanları bu şekilde yargılamıyorsunuz benim eşimle aramda yaş da yok 23 yaşında eşim lütfen![]()