- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi GaardennRosee
Ben çocuk sahibi olma konusunda bir yorum yapmadım dikkatinizi çekerim benim tepkim farklı birşeyeydi. Reşit birinin evlenip evlenmesine kimse karışamaz zaten bunun için açmamış konuyu ama konu yine de sapmış.Sevgili sahibi olmakla evliliğin sorumlulukları aynı mı sizce?
Sevgiliyken geziyorsun tozuyorsun, ergenlikte yaşanan ilişkiler zaten bir nevi kendinizi bulma çabalarıdır. Nasıl birini istiyorsunuz tercihleriniz neler keşfediyorsunuz. Deneyim kazanıyorsunuz. Gelecekte mantıklı seçimler yapıyorsunuz.
Evlenince anası babası görümce elti ev işi bir ton sorumluluk çıkıyor.
Gerçekten 19 yaşında biri 2 yıldır doktor doktor çocuk tedavisi için geziyor. Normal mi bu yani?
Hadi her şeyi geçtim kim nasıl istiyorsa öyle harcasın hayatını ama başkaları için normalleştirmesin en azından.
Konuyu niye cinselliğe çektiniz orayı anlamlandıramadığım için yorum yapmıyorum.
Bdv de şunla ilişki yaşadım yok şöyle hamile miyim değil miyim diye yığınla konu var onlara bile bu denli karışılmazken burda niye linç var ben bunu anlamıyorum,aslında anlıyorum da niye olduğunu neyse..
Bana göre ve inandığımız dine göre tecrübe yaşamak için bir sürü sevgiliyle gezme tozma diye birşey yok günümüz dünyası ise bunlardan epeyce uzaklaştı yabancılaştı ve toplumca bu yaşayışların ceremesini çekiyoruz. bunları anlatmaya gerek de yok neyse uzatmayacağım benim fikrim ,benim hayatım. Onun hayatı, kimse linç etmesin