Tek isteğim anne olma düşüncesine ara veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16 yaşında evlendi 15 ile 16 çok fark etti cidden😏.. Sizin yazdklarınız ile benim söylediklerim tam olarak aynı. Çünkü savunduğunuz şey cinsellik yaşasalar ses etmezler mantığı altndaki saçma sapan bir düşünceydi... Ne alakası var ? O yaşta birisi cinsellik yaşasa ona da aynı şekilde tepki gösteririm ama 25 yaşndaki bir kadının bunu yaşaması beni ilgilendirmez.. Ben çocuklardan bahsediyorum. Çünkü anayasamıza göre 18 yaşın altı çocuktur (.)
Ama ben şuan da 18 değilim geçmiş geçmişte kaldı 19 yaşındayım artık nisan ayının sonunda 20 olucam

Yanların da olsam abla tek kelime edemezler vallahi edemezler çünkü bizim insanımız böylee saanal da duyarlı insanlar

sen de her şeyini paylaşma burda döverler valla😂
Gir bir işe çalış. Geleceğini garantiye al. Hayat ne getirir belli olmaz. İnşallah mutlu olursun.

Bebek icin gencsin daha gez toz yasa biraz bu yasta tedaviye falanda gitme hormonlarina yazık. Kedi al besle ona annelik yap simdilik

Ben aslında şu yazdığın cevapları okuyunca sana gerçekten çok çok üzüldüm lütfen çocuk yapma bir çocuğa annelik yapma yeterli değilsin senin ailene de yazıklar olsun sana göre gençliğini yaşamak biriyle sevgili olmak illa ki sevişmek kucaktan kucağa atlamaksa eğer senin aldığın eğitimde bir sıkıntı var önce eşim mühendis dedin sonra başka bir şey söyledin mühendisler işsiz kaldı o çalışıyor dedin insanların sana utanıyorsun deme sebebi bu mühendis fakülte bitirip diplomasını alan kişiye denir eşinin bunu yapmadığını hepimiz zaten anladık madem gurur duyuyorsun düzgünce mesleğini söyle şu cümleyi dışarıda kursan millet içinden güler sana , önce kimseden destek almadan artı destek olarak büyüdüğünü iddia ettin sonra annem arkamda dedin söylediğin hiçbir şeyde bir gram bile tutar yok o kadar toysun ki insanları şikayet etmekle suçlamışsın sen dua et seni şikayet etmesinler 18 yaşından küçük kızla ilişkiye girmek cinsel istismardır yasalara göre şu an evli de olsanız eşiniz yargılanabilir emsal davalar var bakabilirsiniz burada bize laf yetiştireceğinize oturun biraz mantıklı düşünün bu saatten sonra ne yapabilirim neler kendime katabilirim diye düşünün burada kimseye de kızmayın 17 yaşında biri ne zorluk yaşarsa yaşasın çocuktur çocuk bir çocuğa kadın gözüyle bakıp cinsellik yaşayan bir insana kimsenin saygı duyacağını da sanmıyorum ne derseniz diyin kırılmayın diye baya baya yumuşatarak yazdım ama bu siteden çıktıktan sonra kendi hayatınızla siz baş başasınız lütfen özgürce yaşamayı bir hayat sahibi olmayı bu kadar öcü görmeyin özgürlük diyince aklınıza gelen ilk şeyin neden sevişmek olduğunu oturun biraz sorgulayın eşiniz de bulmuş sizin gibi gözü kapalı toy birini nelerle yıkamış beynini daha neler göreceğim bu hayatta

Eşiniz varsa ne iş yapıyor acaba ????
Sizinkinden uzağa da işer benimki🤣🤣
Eşimi boşver ben öğretmenim kimseye eyvallahım yok. Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum ve size de bir anne olarak tavsiyede bulundum. Kızım olsa evlilik değil önce kariyer derdim. Siz evlenmişsiniz artık ama çocuk yapmadan vir kariyer edinebilirsiniz.

Ama ben şuan da 18 değilim geçmiş geçmişte kaldı 19 yaşındayım artık nisan ayının sonunda 20 olucam
Hanımefendi alıntaladığım kişiyle konuşuyorum sen niye giriyorsun ki araya Türkiyede tek çocuk gelin sen misin yav. Seninli konuştuk bitti anaa.. 😏😏

Ne yapayım istiyorsan gel kendi gözlerinle gör makina mühendisi ne demek biliyorsanız eğer torna tesviye ile de alakalı bir meslek olduuğunu bilmeniz gerekirdiiii
Abim makine mühendisi, tornayla alakası yok. Proje çizer, hesaplama yapar, ustasına teknikerine anlatır onlar uygular.

Merhabalaarr 2 seneye yakındır bebek istiyorum 1 yıla yakındır da tedavi görüyorum bu ay gitmedim hastaneye bugün kayınvalidem bir ev olduuğunu 60 bin civarı peşinat verirsek taksite bağlatabilceğini söyledi evin fiyatı 250 bin 3+1 0 daire yeni yapılıyor görümcem de ordan ev aldı kendine daha yenii ve ben bu fırsatı kaçırmak istemiyorum eşimde aynı şekildee ben çalışmıyorum sadece eşim çalışıyor çok şükür güzel bir maaşı var mesleği de varr pandemi pek fazla etki etmiyor inşalllah etmez de bebek olayına ara verip o evi alıp eşimle birlikte gece gündüz çalışıp borcu bitirdikten sonra olsun diye düşünmeye başladım borca giricez sonuçta ve bebeğime böyle borç içinde iyi bir gelecek hazırlayamam birikim yapamayız bebek çok masraflıı olurr en azından kendi evimiz olur kira derdi olmazz yaşım da daha genç 19 yaşındayım linçlemeyin lütfen evet erken evlendim içimde kalmasını istemedim anlatayım dedimm ♥️
eşinizde mi infertilite var yoksa sizde mi?

Ben böyle düşünmüyorum ayrıca hiç bir mesajım da iyi ki erken evlenmişim de demedim tabiki 23 24 yaşlarında üniversitem bittikten sonra evlenmek hayalimdi daha güzel olurdu kaçarak evlendim ailem hakkında onca laf söyleyenlere bu cümlem 17 yaşında eşimle sevgilyken çok zor bir dönemden geçiyordum ailevi olarak ama çok zordu ve kendime bunu kurtuluş yolu olarak gördüm çocuksun diyorsunuz ya işte o zaman en büyük çocukluğu yaptım herşey toz pembe değil lütfem artık yargılamayınn erken yaşta evliliğin savunulcak tarafı yok ama benim konum 17 yaşındayım evlenmem şuan da doğru olur mu değil artık evlenmişim düzenim oturmuş 2 yıl olucak az kaldı bitti gitti geçmişe dönemiyoruz boşanıp da okul okumam için bi sebepte yok boşanmadan da okuyabilirim sonuçta ne sözlü ne fiziksel şiddet aldatma bağırma vs yok ortada ne yapmamı istiyorsunuz söyleyin yapayım o zaman
Konu sahibi, en başından kendinizi bu şekilde ifade etseydiniz daha iyi olurdu çünkü yukarıda verdiğiniz cevaplar doğrultusunda çocuk yaşta evliliği desteklediğiniz konusunda çıkarımlar yapıldı haklı olarak. Kusurabakmayın ama evet çocukluk yaptınız fakat burda en çok aileniz suçlu, neden buna izin verip de sizi hayallerinizden kopardılar? Şuan ki durumunuza yorum yapmam gerekirse; bebek fikrine ara vermekle çok iyi etmişsiniz. Önce okuyup mesleğinizi elinize alın, evinizi barkınızı kurun, maddi olarak rahatlayın, gezin tozun sonrasında bebek düşünün. Burda o kadar kişi bunu boşuna demiyor, birbirinize deliler gibi aşık olduğunuz kocanızla yolunuz ayrılabilir. Elinde mesleği, birikimi veya çevresi olmayan kadınların kucaklarında bebekleriyle çektiği eziyetleri göz ardı etmeyin,onlar da kaçarak evlenip kocalarının dünya iyisi insanlar olduklarını iddia ediyorlardı. Umarım buraları dikkate alırsınız, herşey gönlünüzce olsun.

Ben aslında şu yazdığın cevapları okuyunca sana gerçekten çok çok üzüldüm lütfen çocuk yapma bir çocuğa annelik yapma yeterli değilsin senin ailene de yazıklar olsun sana göre gençliğini yaşamak biriyle sevgili olmak illa ki sevişmek kucaktan kucağa atlamaksa eğer senin aldığın eğitimde bir sıkıntı var önce eşim mühendis dedin sonra başka bir şey söyledin mühendisler işsiz kaldı o çalışıyor dedin insanların sana utanıyorsun deme sebebi bu mühendis fakülte bitirip diplomasını alan kişiye denir eşinin bunu yapmadığını hepimiz zaten anladık madem gurur duyuyorsun düzgünce mesleğini söyle şu cümleyi dışarıda kursan millet içinden güler sana , önce kimseden destek almadan artı destek olarak büyüdüğünü iddia ettin sonra annem arkamda dedin söylediğin hiçbir şeyde bir gram bile tutar yok o kadar toysun ki insanları şikayet etmekle suçlamışsın sen dua et seni şikayet etmesinler 18 yaşından küçük kızla ilişkiye girmek cinsel istismardır yasalara göre şu an evli de olsanız eşiniz yargılanabilir emsal davalar var bakabilirsiniz burada bize laf yetiştireceğinize oturun biraz mantıklı düşünün bu saatten sonra ne yapabilirim neler kendime katabilirim diye düşünün burada kimseye de kızmayın 17 yaşında biri ne zorluk yaşarsa yaşasın çocuktur çocuk bir çocuğa kadın gözüyle bakıp cinsellik yaşayan bir insana kimsenin saygı duyacağını da sanmıyorum ne derseniz diyin kırılmayın diye baya baya yumuşatarak yazdım ama bu siteden çıktıktan sonra kendi hayatınızla siz baş başasınız lütfen özgürce yaşamayı bir hayat sahibi olmayı bu kadar öcü görmeyin özgürlük diyince aklınıza gelen ilk şeyin neden sevişmek olduğunu oturun biraz sorgulayın eşiniz de bulmuş sizin gibi gözü kapalı toy birini nelerle yıkamış daha neler göreceğim bu hayatta
Annem ceza evindeydi babam çalışmıyordu bize bakmak için 8 sene önce felan kaçak sigara getirirken yakalandı birşey olmaz dediler ama çevre değil jandarma söyledi 2. Yi yaptı ilkinde tutanak tutulmuş ama haberimiz yoktu ikimci de yakalanınca 2 sene 6 ay hapis cezası aldı ve cezaevindeydi bir süre babamla kaldık babam çalışmayınca teyzemle yaşamaya başladık o süreçte yalnızdım söylediklerm birbirini tutuyor sadece iyi okumanız lazım eşim makina mühendisi ayriyetten torna tesviye ustası utanılcak bir mesleği yok çünkü torna tesviye de de bilgisayar üzernden çalışıyor sizin o bildiğiniz arçelik beko ve daha birsürü markanın makinalarının morotunun önce çizimini yapıyor daha sonra motoru yapıyor ayrıca aynı işyerinde birtane daha makina mühendisi var o da aynı işi yapıyor ben sizlere neden yalan söylüyeyim ki fabrikada veya herhangi bir yerde asgari ücretle çalışssa dahi utanmadan söylerdim eğer ki çalışmasa bi mesleği olmasa evet utanırdım çalışmasa zaten evli olmazdım şuan da eşimle ama çalışıyor bazen öyle oluyor ki gece 2 de eve gelip sabah 7 de tekrar işe gittiğini bilirim ben bu adamdan neden utanıyım ayrıca suç diyorsunuz 17 yaşında cinsel istismar felan oluyor vs vs birsürü şey ama ben 17 yaşında resmi nikahla evlendim zaten resmi nikah olmadan imam nikahı da kıyılmıyor o yüzden yasak değil lütfen yargılamayın geçmiş geçmişte kaldı 🙏🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X