Tek isteğim anne olma düşüncesine ara veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 19 yaşında evlendim ,
Ama çocuk hayalim olmadı ..
Evimizi arabamızı alıp öyle çocuk sahibi oldu .
merak etmeyin hiçbirşey için geç kalmıyorsunuz .
daha iyi oluyor doyasıya gezin tozun 👌🏼

bakın biz 1 çocuğun tadını alıp ikinciye karar verdik 😂
26 yaşında anne oldum gayet güzel bi yaş aceleye etmeeeeee

kızlar 15 yaşında hamikr kalıyor
eee yani? sizin yaptığınız farklı bir şey mi? kızlar ortalama 9 yaşında adet görmeye başlar yani adet görmeye başladıktıktan sonra herhangi bir yaşta hamile kalabilirler. ilk menarştan reşit olana kadar geçen sürede evlenen kız çocuk gelindir. yani sizin de o 15 yaşında doğuranlardan farkınız yok üzgünüm...
benim hayatım benim kararlarım kendimi tanıycam diye de milletin pis erkekleriyle öpüşüp koklaşamam
e destur yani! kendini tanımak yalnızca cinsellik yaşamak veya karşı cinsle münasebette bulunmak mıdır?? bu nasıl sığ bir düşünce!
ergenlik bambaşka bir dönemdir, bedenen ve fikren çok değişir kişi,o yüzden hassas bir dönemdir,bunu demek istemişti orada yorum sahibi!
Sizce normal bi durum mu o erkekten diğerinin kucağına atlamak sırf kendini tanıması içinn
kendini tanımak=erkeklerin kucağında dolaşmak.
çok şükür bugün de başkasının adına utandım. artık huzur içinde uyuyabilirim. :işsiz:

Çok ileri gitmiş herkes. Koskoca kadınların 19 yaşındaki gence söylediklerine bakın. Sizlerin ona güzel dille öğüt vermeniz gerekmiyor mu? Sözde hepsi okumuş, mahalle kadınları gibi sataşmışsınız kızı. Bir söz var da ben yazmayacağım onu.
Konu sahibi sen de özelini her yerde anlatma. Aile yaşantın iyi değilmiş yanlış seçim yapmışsın. İnşallah mutlu olursun bundan sonra hayat sana güzellikler getirsin. İster okula gidersin ister Kurslara katırlısın senin tercihin mutlaka meslek sahibi ol. Bebek fikrini olabildiğince ertele, hormonlarını rahat bırak. Cevap vermeyi de bırak artık.
Ben bir anneyim. Benim kızımın 17 yaşında evlenip kendine bu hayatı yaşattığını düşünmem yetti. Aşkı sevgiyi öcü görüş, gidip eş ailesinin kahrını çeken ama kendine bir güvence yapmak istemeyen gencecik bir kıza üzüldü, sinirlendim.
Kocası da genç, 35-45 yaşına gelince ben aslında yaşamadım. Gözümü karımda açtım. Biraz hovardalık edeyim dese, bu kadın 30undan iki üç çocukla mı kendine hayat kuracak sizce?
Yazık etmiş kendine gencecik kız.

Öfkeliyiz çünkü. Çocuğu evine kadın yapan adama, buna müsaade eden anne babaya, daha bu yaşta çocuk sahibi olması için tedavi uygulayan doktora, konu sahibine "aman sakın sevgilin olmasın" diyen erkekleri öcü gösteren küçük yaşta evliliği sevgili yapmaktan, sevgiliyle sevişmekten daha iyi gösteren herkese öfkeliyim ben şahsen.
Cıks, hırsımı alamadım. Hoşlandığı çocuk da ona bakacak mı diye merak edeceği; hangi filme gideceğine, çıkıp hangi kahveyi içeceğine, arkadaşlarıyla buluşurken ne giyeceğine karar vermesi gereken yaşta kaynanayla birlikte yaşayıp kaynana görümce elti derdine düşmesine de öfkeliyim. Kendi hayatını yaktığı yetmezmiş gibi çocuk yapıp bir nesli daha batıracak olmasına öfkeliyim. Kendini düşünmeyeni kendinden daha çok düşününce düşmanı oluyoruz bu forumda onu da anladım.

Gerçekten kadın kadının düşmanı olmuş bazılarınız maalesef kötü kalplisiniz kalp kırmayı çok seviyorsunuz kendiniz sorun kendiniz cevaplayın ben yazcaklarımı yazdım mune abla gördüğü zaman kapatacaktır konuyu umarım birgün aynı duruma gelmezssiniz geçmişte ki hatanız yüzünden bu kadar üzülmezssiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın 🙏
Üzme kendini .. hepimiz hatalar yaptık geçmişimizde.. Bırak kim ne derse desin.. Önemli olan bundan sonrası.. Bundan sonra hatalarımızdan ders çıkartmak.. Boşver üzme kendinii. Canım benim. 🤗

Sözde hepsi okumuş, mahalle kadınları gibi sataşmışsınız kızı.
lütfen terbiyenizi takınınız. karşıt görüşlerden birisi de benim ancak yorumlarımın hiçbirinde üslup bozukluğu veya hakaret göremezsiniz. sizin de burada kimseye mahalle kadınları gibi sataşıyorsunuz demeye hakkınız yok. ortada bir çocuk gelin var, kimse kusura bakmasın ben buna sessiz kalamam.

Ben bir anneyim. Benim kızımın 17 yaşında evlenip kendine bu hayatı yaşattığını düşünmem yetti. Aşkı sevgiyi öcü görüş, gidip eş ailesinin kahrını çeken ama kendine bir güvence yapmak istemeyen gencecik bir kıza üzüldü, sinirlendim.
Kocası da genç, 35-45 yaşına gelince ben aslında yaşamadım. Gözümü karımda açtım. Biraz hovardalık edeyim dese, bu kadın 30undan iki üç çocukla mı kendine hayat kuracak sizce?
Yazık etmiş kendine gencecik kız.

yazık etmiş ama şimdi boşansın mı. O da farkında yanlış yaptığının. Konuyu başından beri okuyorum seviye yerlerde. Ben yakıştıramadım kimseye. Ne çirkin bir toplumuz.

lütfen terbiyenizi takınınız. karşıt görüşlerden birisi de benim ancak yorumlarımın hiçbirinde üslup bozukluğu veya hakaret göremezsiniz. sizin de burada kimseye mahalle kadınları gibi sataşıyorsunuz demeye hakkınız yok. ortada bir çocuk gelin var, kimse kusura bakmasın ben buna sessiz kalamam.
O zaman siz hariç diyeyim.
Napalım şimdi çocuk gelini evlendi diye taşlayalım mı?

Lütfen sakin olur musunuzz ve kötü eleştrilerinizi lütfen durdurun artık kızlar 15 yaşında hamikr kalıyor eve küçük yaşta evlendim ama şuanda ben reşit ve bir bireyim kendi kararlarımı alabilcek bir yaştayım ben bu konuyu beni eleştirmeniz için açmadım size yaşım küçükmü diye de sormadım sadece kararımı anlatmak istedim ben yemek bölümü mezunuyum liseden ünüversiteye zaten hazırlanıyorum hatta üniversiteyi de çocuk gelişimi üzerine çalışıyorum okul öncesi öğretmeni olabilmek ve ilerde kendime bir kreş açmayı düşünüyorum ayrıca geçen seneden beri de güzellik ve bakım üzerine eğitim alıyorum ve şuanda bile düğün vs olduuğu zaman kuaförlerle anlaşmalı birşekilde giidip gelin hazırlıyorum bilip bilmeden yargılamak neden eşim hakkın da da birkaç şey söylenmiş sizler burada evli adama aşık olduğunu kendinden 30 yaş büyük adamla ilişki yaşadığını söyleyen insanları bu şekilde yargılamıyorsunuz benim eşimle aramda yaş da yok 23 yaşında eşim lütfen 🙏
Eşiniz reşit olmayan bir kızla ilişkide olduğu için ‘suç’ işlemiş, siz de bunu evlilikle onurlandırmışsınız.

Onlarınki yanlış da sizinki doğru mu?
Neyse ya.
O yaşlardaki dünyayı ben bilirim havasını bizlerin çoğu biliyor zaten, çok değil 10 sene sonra burada başka şeyler yazdığınızı okuyacağız ama üzülmeyeceğiz.
Bu konunuzu hatırlatıp ‘isteyerek severek’ evlendiniz, kendi kararlarınızın bedelini ödemelisiniz deriz artık...

Sübyancı kocasına, kaynanasina ses çıkaramaz gelmiş burda milletin doğmamış çocuğuna beddua ediyor.
Yaşı küçük müçük onu geçin katran karası iğrenç bir kalbi var.
İğrenç kalbi olan sizlersiniz ben sessiz bir insan olmadım hayatım boyunca bu saattten sonrada olmam yazdıklarınıza dönün bakın bana çocuk diyorsunuz siz daha çocukca davranıyorsunuz.

O zaman siz hariç diyeyim.
Napalım şimdi çocuk gelini evlendi diye taşlayalım mı?
hayır aslında burada herkesi sinirlendiren şey '' olsun yaşım küçük evlendim ama başka kızlar gibi sevgili yapıp kucaktan kucağa dolaşıp kirlenmedim, ilk sevdiğim adamla evlendim'' diyerek çok çirkin sözler sarf etmesiydi.

yoksa elbette zamanı geriye alamayız,sonuçta şu anda evli. en başta ılımlı yorumlar yapıldı ancak konu sahibi kendisine temiz kadın,sevgilileri olanlara ise kirli kadın muamelesi yapınca koptu kayış.

yaşından büyük ve hadsizce laflar etti o da.

yapılan bazı yorumları onaylamıyorum benim de tarzım değil,evet haklısınız bazı yerlerde. ama konu sahibi de hiç masumca cevaplar vermedi.

İğrenç kalbi olan sizlersiniz ben sessiz bir insan olmadım hayatım boyunca bu saattten sonrada olmam yazdıklarınıza dönün bakın bana çocuk diyorsunuz siz daha çocukca davranıyorsunuz.
Ben bu konuya tek kelime yazmadim senin o iğrenç mesajını görene kadar. Cinsellikle o kadar kafayı bozmussun ki doğmamış bir bebeğe beddua ederken bile cinsellikle ilgili beddua ediyorsun. Çocuk sahibi olmadan önce git kirli kalbini tedavi ettir.

Sorununuz nedir çocuk için?
Bu çok önemli bi detay.
Sorun var beklenebilir, sorun var beklenemez.

yazık etmiş ama şimdi boşansın mı. O da farkında yanlış yaptığının. Konuyu başından beri okuyorum seviye yerlerde. Ben yakıştıramadım kimseye. Ne çirkin bir toplumuz.
Zaten sorun orda
Yanlış yaptığının farkında değil tam aksi yaptığını övünecek birşey olduğunu sanıyor
Burayı genç kızlarda okuyor, onlara örnekmi olsun bu yazdıkları
Siz gerçekten doğrumu buluyorsunuz 16 yaşında yapılan “evliliği”
Neyi savunduğunuzu bir düşünün önce, sonra yorum yazın
Çok mutluymuş, Allah artırsın ama kendi “mutluluğunu” tarif ederken başka kızları/ kadınlarını gömmesini kusura bakmayın hoş karşılayamayacağız.
Mahalle kadın ağzını ben üzerime alınmıyorum, öyle bir uslübü hiç deneyimlemedim. Siz iyi biliyorsunuz sanırım

Bende erteledim deyince bayağı yaşın var sandım:( Çok gençsin hayatın tadını çıkar, çocuğun olur zaten allah nasip ederse.. gençken yapmak istediklerini düşün yapmaya bak 🍀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X