Tek isteğim anne olma düşüncesine ara veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
lütfen terbiyenizi takınınız. karşıt görüşlerden birisi de benim ancak yorumlarımın hiçbirinde üslup bozukluğu veya hakaret göremezsiniz. sizin de burada kimseye mahalle kadınları gibi sataşıyorsunuz demeye hakkınız yok. ortada bir çocuk gelin var, kimse kusura bakmasın ben buna sessiz kalamam.
Ben şuanda çocuk değilim bana değil de dışarda şuan da çocuk gelin olma yolunda ilerleyenleremi sesinizi çıkartsanız napıyım boşanayım mı kocamdan erken evlendim 3 5 tane mahalle karısı laf etti diye huzurumu mutluluğumu bozayım 26 yaşında tekrar evleneyim meslek mevzusuna gelince lise mecburi liseyi bitirdim ve mesleki eğitim merkezleri var bilmemek için cahil olmak gerek 1 yıldır da orda kuaförlük diyorum onun eğitimi alıyorum sadece eğitim okul değil bu üniversite de ise çocuk gelişimi okumayı düşünüyorum neyi yanlış cümlelerimin neden böylesiniz neden kötü laflar yerine güzelce söylemiyorsunuz olan olmuş biten bitmiş cahillik yapmışım ama daha elden birşey gelmezz şuan da önüme bakıyorum cocuk mevzusuna da ara vermek istediğimi de belirttim yumurta tembelliği var bende ve evlenmeden önce başladı bu problem tedaviyi de onun için görüyorum ayrıca rahim kalınlığı için rahimim de çok kalın normalinin 2 katı

Ay Sizene ya ister çocuk gelin olur ister çocuk anne size ne size batan ne var bu kadar insanın üstüne gidiyosunuz.kimsiniz yada ne sanıyorsun uz kendiniziiiii komik olmayın ya
Sakin ablacım sakinn, size ne oldu bi anda, içinize bişey mi kaçtı ne, niye saldırdınız bi anda 😂😂

Ben şuanda çocuk değilim bana değil de dışarda şuan da çocuk gelin olma yolunda ilerleyenleremi sesinizi çıkartsanız napıyım boşanayım mı kocamdan erken evlendim 3 5 tane mahalle karısı laf etti diye huzurumu mutluluğumu bozayım 26 yaşında tekrar evleneyim meslek mevzusuna gelince lise mecburi liseyi bitirdim ve mesleki eğitim merkezleri var bilmemek için cahil olmak gerek 1 yıldır da orda kuaförlük diyorum onun eğitimi alıyorum sadece eğitim okul değil bu üniversite de ise çocuk gelişimi okumayı düşünüyorum neyi yanlış cümlelerimin neden böylesiniz neden kötü laflar yerine güzelce söylemiyorsunuz olan olmuş biten bitmiş cahillik yapmışım ama daha elden birşey gelmezz şuan da önüme bakıyorum cocuk mevzusuna da ara vermek istediğimi de belirttim yumurta tembelliği var bende ve evlenmeden önce başladı bu problem tedaviyi de onun için görüyorum ayrıca rahim kalınlığı için rahimim de çok kalın normalinin 2 katı
herhalde yanlış kişiyi alıntıladınız? ben meslekle veya diğer şeylerle ilgili bir şey demedim. fark ettiniz mi bilmiyorum ama konunuza siz diğer kadınlara ''kirlenmiş'' dediğinizde müdahil oldum. yoksa şu anda evlisiniz ve zamanı geriye alamayız,ben de farkındayım bunun.

sadece yaptığınızın yanlış olduğunu hala idrak edemeyip insanlara beddua ediyorsunuz.

lütfen terbiyenizi takınınız. karşıt görüşlerden birisi de benim ancak yorumlarımın hiçbirinde üslup bozukluğu veya hakaret göremezsiniz. sizin de burada kimseye mahalle kadınları gibi sataşıyorsunuz demeye hakkınız yok. ortada bir çocuk gelin var, kimse kusura bakmasın ben buna sessiz kalamam.
Haklı ama tek iyi sizsiniz sanki size ne demek istiyorum görende milletvekillerisiniz çocuk gelin deyince herşey çözülüyor cook komiksiniz hepiniz Ahlak bekçisi olmuşsunuz 😁😁😁😆

herhalde yanlış kişiyi alıntıladınız? ben meslekle veya diğer şeylerle ilgili bir şey demedim. fark ettiniz mi bilmiyorum ama konunuza siz diğer kadınlara ''kirlenmiş'' dediğinizde müdahil oldum. yoksa şu anda evlisiniz ve zamanı geriye alamayız,ben de farkındayım bunun.

sadece yaptığınızın yanlış olduğunu hala idrak edemeyip insanlara beddua ediyorsunuz.
Bi mesajımda belirttim erken evliliği savunmadığımu da belirttim ama ne yazıkkii tam okumadığınız için böyle yargılıyorsunuz yapmayın lütfen

Haklı ama tek iyi sizsiniz sanki size ne demek istiyorum görende milletvekillerisiniz çocuk gelin deyince herşey çözülüyor cook komiksiniz hepiniz Ahlak bekçisi olmuşsunuz 😁😁😁😆
Burada tek bir ahlak bekçisi var, o da "sevgilim olup kucaktan kucağa mı gezseydim" diyen konu sahibi. Doğru okumalısınız konuyu ve yorumları bence ;)

sizinle polemiğe girmek istemiyorum, rica ediyorum kışkırtıcı yorumlar yazmayın ve beni alıntılamayın.

madem öyle kendi dediğinizin arkasında durun ve benim fikirlerime ve yorumlarıma karışmayın. benim yorumumdan SİZE NE değil mi?

iyi forumlar.

Ay Sizene ya ister çocuk gelin olur ister çocuk anne size ne size batan ne var bu kadar insanın üstüne gidiyosunuz.kimsiniz yada ne sanıyorsun uz kendiniziiiii komik olmayın ya
Kimse isteyerek çocuk gelin olmaz. Türkiye'nin en büyük ayıbı. Bu pisliği normalleştiremezsiniz.

inşalllah mesleğimi de elime alacağım üniversiteye de gideceğim yaşıtlarım maalesef üniversite de değil hepsi kötü yolda. Uyusturucu bağımlısı erkek düşkünü 2 günde bir sevgili değişip burada hamile miyim diye soruyorlar
Konu sahibi geçmiş konularınızdan da anlaşılıyor ki zor hayat şartları sizi daha akıllı yapmamış aksine; yaşıtlarınızın hepsinin kötü yolda olduğunu iddia edecek kadar kararmış kalbiniz. Şunu söyleyeyim iddia ettiğiniz gibi yaşıtlarınızın çoğu sizin gibi koca da koca diye ölmüyor, şuanda gelecek kaygısı ve sizin gibi koca eline düşmemek için didinip duruyorlar.Açtığınız konularda eşinizin ailesinin namusunuza kadar laf ettiklerini de yazmışsınız, bence sağ sola beddua savuracağınıza bulunduğunuz ailenin ve sahip olduğunuz zihniyeti değiştirin.

Çocuk gelin olmak ahlaki mesele değil ‘suç’tur.
Şuan evli olsalar dahi konu sahibinin eşi şikayet edildiğinde hapis cezası alır ki bunun örnekleri oldu.
Anlatabildik mi?

hayır aslında burada herkesi sinirlendiren şey '' olsun yaşım küçük evlendim ama başka kızlar gibi sevgili yapıp kucaktan kucağa dolaşıp kirlenmedim, ilk sevdiğim adamla evlendim'' diyerek çok çirkin sözler sarf etmesiydi.

yoksa elbette zamanı geriye alamayız,sonuçta şu anda evli. en başta ılımlı yorumlar yapıldı ancak konu sahibi kendisine temiz kadın,sevgilileri olanlara ise kirli kadın muamelesi yapınca koptu kayış.

yaşından büyük ve hadsizce laflar etti o da.

yapılan bazı yorumları onaylamıyorum benim de tarzım değil,evet haklısınız bazı yerlerde. ama konu sahibi de hiç masumca cevaplar vermedi.

konuyu en başından okudum. O sözleri sarfetmesinin sebebi yapılan yorumlardı. Ve gerçekten çok üzüldü. O kadar saf ki ailesine kadar anlattı burda. Geçmişi iç açıcı değil. Yorumlar da sert olunca o da yanlış şeyler yazdı. Daha 19 yaşında dünya görmemiş, kişiliği oturmamış nasıl cevap vereceğini bilemedi.
Adı kadınlar kulübü ama biz çok yanlış kullanıyoruz burayı. Birbirimize saldırmak yerine yol göstersek ne güzel olur. Belki bu konuyu 17 yaşında evlenmeyi düşünen bir başka kız çocuğu okuyacak ve düşüncesinden vazgeçecekti.

Burada tek bir ahlak bekçisi var, o da "sevgilim olup kucaktan kucağa mı gezseydim" diyen konu sahibi. Doğru okumalısınız konuyu ve yorumları bence :KK66:
Bence hepiniz fazla üstüne gidiyorsnuz sizene kız ben bu yaşta evlendim ne düşünüyorsunuz dememiş hepiniz dürüstlük abidesi kesilmişiniz gereksiz hemde fazlasıyla,🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X