Tek isteğim anne olma düşüncesine ara veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuyu en başından okudum. O sözleri sarfetmesinin sebebi yapılan yorumlardı. Ve gerçekten çok üzüldü. O kadar saf ki ailesine kadar anlattı burda. Geçmişi iç açıcı değil. Yorumlar da sert olunca o da yanlış şeyler yazdı. Daha 19 yaşında dünya görmemiş, kişiliği oturmamış nasıl cevap vereceğini bilemedi.
Adı kadınlar kulübü ama biz çok yanlış kullanıyoruz burayı. Birbirimize saldırmak yerine yol göstersek ne güzel olur. Belki bu konuyu 17 yaşında evlenmeyi düşünen bir başka kız çocuğu okuyacak ve düşüncesinden vazgeçecekti.
dediğim gibi haklı olduğunuz yerler var,ben inkar etmiyorum. ancak ortada sizce de işlenmiş bir suç yok mu? konu sahibinin anlattıklarındansa bizi dehşete düşüren bu oldu. Malesef coğrafyamızın kanayan yarası ve biz sakin kalamıyoruz.

Çocuk gelin olmak ahlaki mesele değil ‘suç’tur.
Şuan evli olsalar dahi konu sahibinin eşi şikayet edildiğinde hapis cezası alır ki bunun örnekleri oldu.
Anlatabildik mi?
Edin eğer ki ceza almazssa ben size dava açarım ama almaz çünkü resmi nikahlı olarak evlendik biz cahilsiniz belli etmeyin

konuyu en başından okudum. O sözleri sarfetmesinin sebebi yapılan yorumlardı. Ve gerçekten çok üzüldü. O kadar saf ki ailesine kadar anlattı burda. Geçmişi iç açıcı değil. Yorumlar da sert olunca o da yanlış şeyler yazdı. Daha 19 yaşında dünya görmemiş, kişiliği oturmamış nasıl cevap vereceğini bilemedi.
Adı kadınlar kulübü ama biz çok yanlış kullanıyoruz burayı. Birbirimize saldırmak yerine yol göstersek ne güzel olur. Belki bu konuyu 17 yaşında evlenmeyi düşünen bir başka kız çocuğu okuyacak ve düşüncesinden vazgeçecekti.
Yol gösteren yorumlara hiç karşılık vermiyor. O pis sözleri daha önce de sarf etti, bu ilk değil. Baskıyla, anlık üzüntüyle söylediği şeyler değil yani.

Yol gösteren yorumlara hiç karşılık vermiyor. O pis sözleri daha önce de sarf etti, bu ilk değil. Baskıyla, anlık üzüntüyle söylediği şeyler değil yani.
Güzel yorumları böyle kirli pis yorumların arasına dahil etmek istemiyorum çünkü

Bakım susuyorum ama anneme kadar laf giderse iyi olmaz lütfen !!!!! Edepsizlik yapmıyoruz biz de annnein yolu diyorsunuz
Ben edepsizlik yapacak bişey söylemedim. Annenizle aynı şeyleri yaşamamanızı temenni etmek için tavsiyede bulundum. Hakaret etmedim aşağılamadım size gayet seviyeli de konuştum ama siz iyi olmaz diyerek tehtid mi ediyorsunuz beni? Neyse ne yaparsanız yapın banane ya o kadar kibarlıkla yazdım kalkmış neler yazıyorsunuz yazık kafanıza.

Zaten sorun orda
Yanlış yaptığının farkında değil tam aksi yaptığını övünecek birşey olduğunu sanıyor
Burayı genç kızlarda okuyor, onlara örnekmi olsun bu yazdıkları
Siz gerçekten doğrumu buluyorsunuz 16 yaşında yapılan “evliliği”
Neyi savunduğunuzu bir düşünün önce, sonra yorum yazın
Çok mutluymuş, Allah artırsın ama kendi “mutluluğunu” tarif ederken başka kızları/ kadınlarını gömmesini kusura bakmayın hoş karşılayamayacağız.
Mahalle kadın ağzını ben üzerime alınmıyorum, öyle bir uslübü hiç deneyimlemedim. Siz iyi biliyorsunuz sanırım
Gayet farkında. Konuyu başından beri takip ediyorum. 19 yaşındaki bir kadını ortalarına aldılar dövmekten beter ettiler.

Öfkeliyiz çünkü. Çocuğu evine kadın yapan adama, buna müsaade eden anne babaya, daha bu yaşta çocuk sahibi olması için tedavi uygulayan doktora, konu sahibine "aman sakın sevgilin olmasın" diyen erkekleri öcü gösteren küçük yaşta evliliği sevgili yapmaktan, sevgiliyle sevişmekten daha iyi gösteren herkese öfkeliyim ben şahsen.
Resit birinin resit olmayan biri ile iliskiye girmesine pedofili deniyor. Konu sahibi daha istismar edildiginin farkinda degil derdi ev mi alsa cocuk mu yapsa. Ofkeli miyim? zerre degilim. Kendi kendine acimiyorsa benim umrum olmaz. Biz kendi yetistirdigimiz çocuklara bakacagiz. Canları opusmek isterse opusecek sevismek isterse sevisecekler. Sevgiyi degeri bizden aldiklari icin iki gulen adama tav olmayacaklar. Birisi 17 yasinda gel evlenelim dediginde de hadi ordan ikile diyebilecekler.

sizinle polemiğe girmek istemiyorum, rica ediyorum kışkırtıcı yorumlar yazmayın ve beni alıntılamayın.

madem öyle kendi dediğinizin arkasında durun ve benim fikirlerime ve yorumlarıma karışmayın. benim yorumumdan SİZE NE değil mi?

iyi forumlar.
Teşekkürler canım AA ayıp ediyorsun ne kışkırtması 🤭 konuşuyoruz burda nasıl ki sen ona yorum yaptın kız sana sanane demediyse sende bana.sanane diyemessin🤗

Gayet farkında. Konuyu başından beri takip ediyorum. 19 yaşındaki bir kadını ortalarına aldılar dövmekten beter ettiler.
Farkında olsa
Yaptım bir hata, mutluyum ama şimdiki aklım olsa önce mesleğimi elime alırdım tarzı şeyler yazardı
Ama kızcağız tam aksine çok iyi birşey yapmış gibi öve öve bitiremedi, yaşıtlarını gömdü, hem kendinin hem eşinin çok iyi meslekleri olduğunu falan anlatıp duruyor.

Edin eğer ki ceza almazssa ben size dava açarım ama almaz çünkü resmi nikahlı olarak evlendik biz cahilsiniz belli etmeyin
Çok basit ya, bir arama motoruna yazın, görün.
Daha fazla yazamayacağım, cahillik seviyem izin vermiyor kusura bakmayın.

Konuyu başından beri okuduğunuza emin misiniz? Ilımlı ama 17 yaşında evlenmesine üzülen yazılar geldi. Genelde önce oku çocuk yapma sakın şeklindeydi. Birden bire konuyu başkalarına getiren konu sahibiydi. Yok helal haram, yok başkaları gibi öpüşse miydim, kucaktan kucağa mı atlasaydım dedi. Bu çirkinliği korumanız da yersiz bana göre

Bir kadin bu yasta bu derecede anne olmayi hedefliyorsa kendi yasamamis cocuklugunun acisini onunla kapatmayi umdugunu düsünüyorum sahsen. Annelik öyle kolay olmuyor maalesef. Kendinize zaman vermenizi ve uygun hayat sartlari kurmanizi ümit ediyorum. 18 yasinin altinda yapilan evlilikler kiz cocuktan cok annenin babanin sucudur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X