Tek kelime. Bilmiyorum

Sukayra

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
104
5
298
İsviçre
Esime test yaptigimi ve hamile oldugumu söyledim cevap sadec bilmiyorum..
Bilmiyorum deme sebebi biz bir yil sonra düsünüyorduk. Plansiz oldu yada suan durumum sikisik vs
Oysaki cok sükür durumumuz iyi. Para icinde yüzmüOruz ama eksigimizde yok.
Esim herseyi ince ayrintisina kadar düsünen birisi. Daha simdiden 5 sene sonrasini düsünmüstür eminim.
Ama benimde ilk hamileligim bu sekilde tepki verilir mi ? Tüm moralimi alt üst etti

Erkeklerden pek bir şey beklememek lazım galiba. O da sevinmiştir muhakkak da şaşırmıştır,beklemiyordur. Sen moralini bozma bence. Sonuçta kadın olsun erkek olsun herkesin olaylara tepkisi,duygusunu ifade etme şekli farklı oluyor.

canım cevremde herkes bu durumu yasıyor yaklasık olarak, babalar babalıgını daha cok bebek dogduktan sonra hıssedıyor. sorun etme

şaşkın bence ya tepki ondan adam kalmış öyle geçer bencede kendine üzme bence

Üzülme canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin hayırlı olsun öncelikle
Bizimde durum aynıydı ben ağlayarak söyledim eşime o da biraz erken oldu gibi konuştu hatta hamileliğimde de aman aman ince değildi ama doğumdan sonra benden çok ilgilenir oğlumla benden iyi bakar düşünür
Hatta evlilik yıldönümümüzde dedim çocuğu anneme bırakıp yemeğe vs gidelim onu bile kabuk etmedi oğlumsuz gitmem die o kadar

Madem o kadar planlı programlıydı eşinizde neden sizi hamile bıraktı?
Onu da hesaba koysaydı ya o zaman....
İnsan bebeğinin oluşuna sevinmez mi yahu...
Bir boğaz değil mi her şekilde doyar elbet...

Benim de ilerisi için en korktuğum şey bu.
Sonuçta hiç bir korunma yönteminin %100 koruma sağlamadığını biliyordur herhalde herkes.
Bir de sadece doyurmakla bitmiyor, yetiştirmesi falan da mesele.
Ben de duysam hiç sevinmezdim herhalde ki bir erkeğin böyle düşünmesi çok normal bence...

Keşke herşey filmlerdeki gibi olsa; kadın hamileliğini acıkladığında erkek onu kucağına alıp sen harikasın bi tanesin fln dese :) Maalesef günümüz odunları soka giriyor. Bir süre sonra alışır bu fikre emin olun.

Ben eski eşime hamile olduğumu söylediğimde önce soka girmiş, sonra emin misin demiş sonra da benden mi benim mi demişti :) Testi rulo yapıp burun deliklerine sokmuştum

Henüz babalığa hazır mıyım bilmiyorum demek istemiş sanırım... Üzülme lütfen, bazı erkeklerde jeton geç düşer, birbirinizi seviyor, evliliğiniz iyi gidiyorsa bu cevabı vermesinin sebebi idrak edememiş olmasıdır. Herşey gönlünce olsun...

cnm boşversene.. erkekler böyle işte...
bende test yaptım evde, plansız bi hamilelik, ikinci çocuğum oğlum daha 9 aylık... ve biz 3 yıl sonra düşünüyoruz ikinci bebeği.... eşim eve geldi, test yaptım hamileyim dedim
nasıl yani, oğlumuza hamile olduğun gibi mi hamilesin dedi bana :)
başka türlü hamilelik nasıl oluyosa :26:

Tamam 1 yil sonra düsünüyorduk ama cocuk yqpma fikrini esim atti ortaya bende tamam dedim. Sonucta yalnislikla olan birsey yok. Bilerek ve isteyerek. Ama simdide bana öyle diyor. Hic bir özel anim güzel olmadiki buda olsun. Insan odunsa bastan ne yapip ne edersen degistiremezsin

benim eşim de bu tarz bi tepki vermişti kızım şimdi 20 aylık niye daha önce olmadı bu diyor kızım benden çok babası ile vakit geçiriyor aşk yaşıyorlar :))

bende bu erkekleri anlamıyorum arkadaş . madem çocuk istemiyorsun ne evleniyorsun . evlilik çocuk için yapılır genelde .. yoksa sevgili olarak yaşarsın gidersin ... bilmiyorum ne demek ya . ne çirkin birşey ... yazık üzüldüm adına . bana böle tepki verilseydi üzülürdüm . sanki sevgilisiniz sen hamile kalmışsın adam çaresiz kalmış bilmiyorum diyor . bu ne demek ?buna hakkı yok . hoş gör geç diyemiyorum ben . ben olsam ona güvenmem . yarın öbür gün gidiyorum der gider bu tipler ..

gülmemek için kendimi tuttum ama olmadı
adam isteyerek bilerek yapıyor bilmedigi ne acaba
belki bu kadar çabuk beklemiyordu
sen takılma ona belki daha ne dedigini anlamamıştır

Siz bilerekmi hamile kaldiniz? Yani korunmaya fazla önem vermeyip biraz esinizden gizli bir sekilde hamile kalmayami çalistiniz?

Aman nazar degmesin canim. Evlat sevgisi bir baskaymis. Bizimkide öyle degisir eminim ama doguma kadarda bana olan olur

Hahaha alemsin canim hic gülecegim yoktu :) en iyisini yapmissin:)

Siz bilerekmi hamile kaldiniz? Yani korunmaya fazla önem vermeyip biraz esinizden gizli bir sekilde hamile kalmayami çalistiniz?

Hayir ben evleneli 14 ay oldu ve hic korunmadim. Esim korunuyordu gecen ay cocuk yapma fikrini o bana atti ve denedik. Simdi 5 haftalik hamileyim ve karsimda emin olmayan bir koca var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…