• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kelime. Bilmiyorum

Sana olan olmaz sevgili Sukayra napacaksın tadını çıkartacaksın ben çıkaramadım asla öyle hata yapma
Soyutla herseyden kendini bebeğinde bugünlerin tadını çıkar herkese nasip olmuyor
Geriye dönsen yaşamak istesen de yaşayamazsın :)

Hayir ben evleneli 14 ay oldu ve hic korunmadim. Esim korunuyordu gecen ay cocuk yapma fikrini o bana atti ve denedik. Simdi 5 haftalik hamileyim ve karsimda emin olmayan bir koca var.

Fikrinden ne kadar emindiki? Yani bende evliyim bende bazen diyorum çoçuk isterim fakat iki gün sonra fikrimi tamamen degistirim.

Esiniz bu çoçuk konusundaki fikirler hic degismediyse, davranisi çidden çok tuhaf, yada adam sokta, oda olabilir :9:

Adam birazda hakli canim yaaa... Tamam beraber karar vermissinizde sanirsam ilk korumasiz denemede tutmussss... Masallah diyeyim amannn... Adam napsin soka girmis... Hihihihi.. Zaten planlidanolsa erkekler genelde zamanla alisir bu duyguya hatta cocuk dogunca anca algilarlar... Senin hormonlarda tavan simdi ondan dahada takiyon kafana... Ani ve cabuk olmus canim normal, merak etme alisir oda... Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin... Takma biseyi kafana tadini cikart hamileliginin...

Esime test yaptigimi ve hamile oldugumu söyledim cevap sadec bilmiyorum..
Bilmiyorum deme sebebi biz bir yil sonra düsünüyorduk. Plansiz oldu yada suan durumum sikisik vs
Oysaki cok sükür durumumuz iyi. Para icinde yüzmüOruz ama eksigimizde yok.
Esim herseyi ince ayrintisina kadar düsünen birisi. Daha simdiden 5 sene sonrasini düsünmüstür eminim.
Ama benimde ilk hamileligim bu sekilde tepki verilir mi ? Tüm moralimi alt üst etti
hiç kafaya takma canım. benim de ilk hamileliğim ve istediğimiz bebekti ama eşim sevinçle çığlık atmadı şaşırdı dondu kaldı ama şimdi pek hevesli. zamanla o da anlar sen tadını çıkar

Back
X