Tek kesede ikiz bebek taşıyanlar, kavuşanlar

kezi17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
4
2
1
37
Merhaba 7.haftayim ikiz bebişlerim oldugunu ogrendim ancak tek kesedeler ve arada zar yok. Cok riskliymis, bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi paylasirmisiniz

Tip cok ilerledi suan cok riskli grubunda sayiliyor mu hala?
Duymustum, risk olarak kordon dolanmasi ve de bir bebegin diger bebege besin akisini engellemesi, birbirlerinin kordonuna dolanma gibi riskleri var diye okumustum ama son yillarda sıkı fetal izlemeyle saglikli dogum orani yuksek diye biliyorum canim.

Doktorlar bizi korkuttu, simdiden kuvezi olan bi yer bulun. Allah sabir versin vs boyle seylerle

26 haftalıkken sularının artması ve kordonlarının dolanması sonucu erken doğumla kaybettim meleklerimi. Size tavsiyem dalında uzman bir doktora çok sıkı takip ettirin . Ben doktor ihmali olduğunu da düşünüyorum çünkü.

Merhaba 7.haftayim ikiz bebişlerim oldugunu ogrendim ancak tek kesedeler ve arada zar yok. Cok riskliymis, bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi paylasirmisiniz
Bende tek yumurta ikizlerine hamileyim benimbir doktor zar var dedi biri yok dedi ilk başlarda sonra ikisinde var dedi ama plesentalari ortak olduğu için birisi gelişip birisi geri kalabilir dediler şükür massallah 30 haftalara geldik inşallah güzel düşün güzel olsun hep sıkı ntili geçti benimde hamileligi m Allah'ım sağ salim sağlıkla kucaklarimi zaman almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…