tek korkum gerçeği öğrenince benden soğur ve vazgeçerse..ama bunu öğrenmeli..

nehirim99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
43
0
36
Bursa
evlilik ylunda ilerleyen bir beraberliğim olduğundan ve sevgilimin benden 5 yaş kadar küçük olduğundan ama onun bunu bilmediğinden bahsetmiştim..sizler ise bana cesaretini toplayıp söyle demiştiniz ama henüz söylemiş değilim.çünkü onunla o kadar mutluyumki bu rüyadan uyanmak istemiyorum.gözlerimi dünyaya tekrar onun sevgisiyle açtım.şimdi ondan büyük olduğumu hemde 5 yaş kadar bunu öğrenince bu sevgi bu mutluluk avuçlarımdan kayıp gidecek..biliyorum bunu öğrenmeli bunun konusu hiç geçmiyor geçtiği an ne olacaksa olsun deyip bahsedeceğim önemli bişey değilmiş gibi ama durduk yerde konuyu açamaıyorum.ailesi zaten beni gelin olarak onaylamıyor.istemiyor.ama yinede ailesine karşı çıkıyor.peki ya bu gerçeği öğrenince?????düşünmek bile istemiyorum.gerçeği öğrenince evde kalmış kız gibi gözünde küçülmekten korkuyorum.öğrenmesinin ardından benden tamamen soğuyacağından korkuyorum.yada şakaylada olsa sen benim ablamsın diye takılması bile çok yıkar beni kızlar:((( abisi bile benden 4 yaş küçük..geceleri uyuyamıyorum ağlıyorum dayanamıyorum bu duruma..ne olur yardımcı olun kızlar çok çıkmazdayım çok

bence olayı çok büyütüyorsunuz gibi geldi
seven insan 5 yaş farkına falan bakmaz
kaldı ki dünyada ilk siz değilsiniz
kadının büyük olduğu evlilikler çevremizde de var
söylemeniz en doğrusu zaten

yalan uzerine bir ilişki ölmeye mahkumdur...

ne zamana kadar saklayabileceksin ki... bir an önce kendini herseye hazırlayıp soylemen gerekiyor...

baska cıkar yolun var gibi durmuyor

ayrıca askın sekille yasla ne alakası var

seviyosa seni her halinle her sekilde sever.... eger gercek aşksa ondaki

ama yalan solemiş olmanı hazmedebilirmi bilemem

evlilik ylunda ilerleyen bir beraberliğim olduğundan ve sevgilimin benden 5 yaş kadar küçük olduğundan ama onun bunu bilmediğinden bahsetmiştim..sizler ise bana cesaretini toplayıp söyle demiştiniz ama henüz söylemiş değilim.çünkü onunla o kadar mutluyumki bu rüyadan uyanmak istemiyorum.gözlerimi dünyaya tekrar onun sevgisiyle açtım.şimdi ondan büyük olduğumu hemde 5 yaş kadar bunu öğrenince bu sevgi bu mutluluk avuçlarımdan kayıp gidecek..biliyorum bunu öğrenmeli bunun konusu hiç geçmiyor geçtiği an ne olacaksa olsun deyip bahsedeceğim önemli bişey değilmiş gibi ama durduk yerde konuyu açamaıyorum.ailesi zaten beni gelin olarak onaylamıyor.istemiyor.ama yinede ailesine karşı çıkıyor.peki ya bu gerçeği öğrenince?????düşünmek bile istemiyorum.gerçeği öğrenince evde kalmış kız gibi gözünde küçülmekten korkuyorum.öğrenmesinin ardından benden tamamen soğuyacağından korkuyorum.yada şakaylada olsa sen benim ablamsın diye takılması bile çok yıkar beni kızlar:((( abisi bile benden 4 yaş küçük..geceleri uyuyamıyorum ağlıyorum dayanamıyorum bu duruma..ne olur yardımcı olun kızlar çok çıkmazdayım çok

canim ne desem bilmiyorum ben de gecen topikte konus demistim ama madem su an durum bu, bilemiyorum.. :50: ailesi de istemiyormus zor bir durum olsa gerek.
mahkeme karari ile yasini kucult derim o halde ne diyeyim.. ama birgun ortaya cikarsa o da daha kotu olur senin icin. evlenip de sonra evliligin bitmesi, su an yasanabilecek olasi bir ayriliktan cok daha zordur. iyi dusun derim..
ben senin yerinde olsaydim....kesinlikle evlenmeden once bu durumu soylerdim. oyle veya boyle.. canim her sey olacagina variyor. senin icin hayirlisi bu ise zaten olur. seni gercekten seviyor ve istiyorsa zaten bunu onemsemeyecektir. ama zaman senin aleyhine isliyor yani ne kadar gec soylersen o kadar zor olur bunu aciklamak. ama kesinlikle bundan bahsedemem diyorsan, o zaman yasini kucultmekten baska secenegin olmuyor cunku evlenmek icin basvurdugunuzda bile senden dogum tarihini isteyecekler o zaman hersey aciga cikacak. cok cok zor bir durum olacak bu da senin icin. iyi dusunup karar ver derim canim. boyle stres icinde yasamak insani cok yorar. su an yasadigin stres yazindan da belli. uykularin bile kacmis... onunla mutluyum diyorsun ama geceleri agliyorum demissin bu korkuyla yasanmaz ki tatlim.. inan degmez, daha fazla vakit kaybetmeden bu konuda birseyler yapmalisin..

bence olayı çok büyütüyorsunuz gibi geldi
seven insan 5 yaş farkına falan bakmaz
kaldı ki dünyada ilk siz değilsiniz
kadının büyük olduğu evlilikler çevremizde de var
söylemeniz en doğrusu zaten

cnm yaş durumuna önem verdiğini biliyorum.büyüttüm demeyi bile düşündüm.ama korkuyorum benden uzaklaşır ve beni küçümser diye..açıkça söylemesede tavırlarından soğuduğunu anlarım e inan buna dayanamam

bu arada ben de esimden 4.5 yas buyugum gecen de soylemistim, inan hic bir onemi yok yasin. erkek arkadasinin da onemseyecegini dusunmuyorum, tek sorun bu zamana kadar bunu saklamis olman olabilir. ama durumu iyice izah edersen mutlaka seni anlayacaktir.

demekkı yasını gostermıyosun sevgılın anlamadıgına gore ama mecbur soylıceksın enınde sonunda cıkıcak ortaya hem okadarda buyuk bı sorun degıl 5 yas bence

canim ne desem bilmiyorum ben de gecen topikte konus demistim ama madem su an durum bu, bilemiyorum.. :50: ailesi de istemiyormus zor bir durum olsa gerek.
mahkeme karari ile yasini kucult derim o halde ne diyeyim.. ama birgun ortaya cikarsa o da daha kotu olur senin icin. evlenip de sonra evliligin bitmesi, su an yasanabilecek olasi bir ayriliktan cok daha zordur. iyi dusun derim..
ben senin yerinde olsaydim....kesinlikle evlenmeden once bu durumu soylerdim. oyle veya boyle.. canim her sey olacagina variyor. senin icin hayirlisi bu ise zaten olur. seni gercekten seviyor ve istiyorsa zaten bunu onemsemeyecektir. ama zaman senin aleyhine isliyor yani ne kadar gec soylersen o kadar zor olur bunu aciklamak. ama kesinlikle bundan bahsedemem diyorsan, o zaman yasini kucultmekten baska secenegin olmuyor cunku evlenmek icin basvurdugunuzda bile senden dogum tarihini isteyecekler o zaman hersey aciga cikacak. cok cok zor bir durum olacak bu da senin icin. iyi dusunup karar ver derim canim. boyle stres icinde yasamak insani cok yorar. su an yasadigin stres yazindan da belli. uykularin bile kacmis... onunla mutluyum diyorsun ama geceleri agliyorum demissin bu korkuyla yasanmaz ki tatlim.. inan degmez, daha fazla vakit kaybetmeden bu konuda birseyler yapmalisin..

cnm o kadar güzel özetlemişsinki beni çok iyi anlamışsın ALLAH razı olsun sendende tüm arkadaşlardanda..cnm ailesi kız buluyor ve benim için görmüyor tüm ümidini bana bağladı ama yaşımı söyleipte onada hayal kırıklığı yaşatırsam??çıldıracağım..en mutlu anımda bile hüzün var cnm.yaşımı büyüttüm desem zaten çk ufak duruyorum.yalan bu evet ama o benden giderse hayallarim yıklırsada yaşayamam cnm inan inan abartmıyorum.hayattaki en büyük desteği ndan alıyorum .

Bak canım iki ihtimal var. Ya her şeyi açıkça söyleyeceksin, ya da yalanı bir ömür devam ettireceksin. Nasıl mı?
1.seçenek - Her şeyi anlatmak; Aşk sarhoşluğu yaşadığın anda hemen bahset. Merak etme erkeklerin geneli kendilerinden daha olgun bir kadın ister. İlk başta şoke olsada sonradan emin ol durumu sindirir ve sana olan kısa süreli soğukluktan sonra eskisinden daha iyi davranır.
2.seçenek - Yalanı sürdür; Sadece aileni ve yakın akrabalarına bu durumu anlat. Ama sadece onun için bütün çevrendekilerle ilişkiini kesmen gerekecek. Şeytani bir planla olayı halledersin. Hııı baktın iş nikaha gidiyor. Yine yalanı sürdür. Çık hakim amcanın karşısına, emin ol yaşını küçültür. Birde şansın tutar kadın hakim teyze çıkarşa şansına o zaman işin çok daha kolay. Ayrıntıları iki saat yazamam. Tasarla ve uygula.
Bol şanslar bebişim...

bu arada ben de esimden 4.5 yas buyugum gecen de soylemistim, inan hic bir onemi yok yasin. erkek arkadasinin da onemseyecegini dusunmuyorum, tek sorun bu zamana kadar bunu saklamis olman olabilir. ama durumu iyice izah edersen mutlaka seni anlayacaktir.

evet cnm yorumlarını takip ediyorum.bir an tlfda mesaja yazıyrum snra siliyorum nasıl bahsedeceğim bilemiyorum..tek korkum bana bakış açısı değişmesi cnm..çünkü abisinin eşi bile benden kaç yaş ufak:(( abisi bile ufak..

demekkı yasını gostermıyosun sevgılın anlamadıgına gore ama mecbur soylıceksın enınde sonunda cıkıcak ortaya hem okadarda buyuk bı sorun degıl 5 yas bence

evet cnm çok minyonum..kendisinden bile küçük duruyorum yanında..ama öğrenince benden soğursa yada alaycı konuşursa..uzaklaşırsa..bilemiyorum nerden nasıl hayata tutunurum ben..çünkü dediğim gibi ben arkadaşlarından abisinden hepsinden büyüğüm..29...

canım o yaş farkının farkında değilse demekki sen küçük gösteriyorsun, yaşıt gibisiniz..kadının büyük olması sünnet.. kafana bu kadar takacak bir şey yok ya canım. ailesine yaşını tam olarak söylemeyin ne olacak. ağlama bu neden için ağlama gözlerine yazık.

birbirini seven insanlar için bu büyük bir sorun değil hatta hiç sorun değil bence.
mesajla söylemeyin.
yüzyüzeyken söyleyin derim ben.
böylece bu yalanın sizi ne kadar üzdüğünü de birebir görmüş olur.

bence de mahkeme kararı ile yaşını küçültebilirsin öyle zor bi olay değil. kemik yaşını çıkartıyorsun kendine iyi bakmışsan zaten olduğundan genç çıkarsın. çevremden bi kaç kişi yapmıştı bir zamanlar.
bizim oralarda çok var 85 ve öncesi genellikle yanlış kaydedilmiş, ya olduğundan küçük yada büyük.

ayrıca bence de sevgilin problem etmez. bi de yaşı itibari ile öyle kompleksleri de yoktur sanıyorum.

cnm ben sevgilinin sorun yapacağını sanmıyorum
seven insan yaşıymış kilosuymus bunlara bakmaz
yha içini sever anlaşabiliyorsanız hiç lafı bile olmaz
belki bir iki takılır ama üzüldüğünü görünce
şakada yapacağını sanmıyorum sorun yapacak olan
sadece ailesi olur o sorunuda sevginiz aşkınız eritir
siz mutlu olduktan sonra gerisi boş:34::34:

evet cnm yorumlarını takip ediyorum.bir an tlfda mesaja yazıyrum snra siliyorum nasıl bahsedeceğim bilemiyorum..tek korkum bana bakış açısı değişmesi cnm..çünkü abisinin eşi bile benden kaç yaş ufak:(( abisi bile ufak..

esimin ablasi da benden ufak canim :1:
o dert degil yani.. sen bence nasil acilacagini dusun. konusmak tabi ki en iyisi aslinda ama konuyu acinca gelecek ilk tepkiden de urkuyor insan bunu anliyorum. mesaj degil de al kalem kagidi dok icini derim ben. yani ben oyle yapardim. sayfalarca yaz eger icinden geliyorsa, hislerini, pismanligini, neden zamaninda acilamadigini vs vs. herseyi yaz. ona kagidi vermeyecegini bilsen bile yaz. insan cidden aciliyor, daha saglikli dusunmeye basliyor. cunku sen kendine cok stres yapmissin uzun zamandir.. biraz rahatlaman lazim. sonra da bu durumu duzeltmeye eger kararliysan ver ona okusun canim.
veya dedigimiz gibi, mahkemeye basvur. kimseye ihtiyacin yok 2-3 saatini ayir git dilekceni ver sonra da mahkemeye cikip durumu izah et. birkac ayda cozersin sorunu kokten. yasimi buyuttum dersen inandirici olmayabilir, ailesi ozellikle bunu duydugunda tepkili yaklasabilirler. ama yasini kucultursen bu ileride senin karsina cikmayacaktir hicbir yerde. nufus kagidin degisecek, erkek arkadasin ve ailesi de zaten bilmediklerinden supheli bir durum olusmayacak.
yine de durust ol ve anlat derim ben :( cunku yasin kuculse bile vicdanin seni rahat birakmayabilir bu da bir risk...
:50:

esimin ablasi da benden ufak canim :1:
o dert degil yani.. sen bence nasil acilacagini dusun. konusmak tabi ki en iyisi aslinda ama konuyu acinca gelecek ilk tepkiden de urkuyor insan bunu anliyorum. mesaj degil de al kalem kagidi dok icini derim ben. yani ben oyle yapardim. sayfalarca yaz eger icinden geliyorsa, hislerini, pismanligini, neden zamaninda acilamadigini vs vs. herseyi yaz. ona kagidi vermeyecegini bilsen bile yaz. insan cidden aciliyor, daha saglikli dusunmeye basliyor. cunku sen kendine cok stres yapmissin uzun zamandir.. biraz rahatlaman lazim. sonra da bu durumu duzeltmeye eger kararliysan ver ona okusun canim.
veya dedigimiz gibi, mahkemeye basvur. kimseye ihtiyacin yok 2-3 saatini ayir git dilekceni ver sonra da mahkemeye cikip durumu izah et. birkac ayda cozersin sorunu kokten. yasimi buyuttum dersen inandirici olmayabilir, ailesi ozellikle bunu duydugunda tepkili yaklasabilirler. ama yasini kucultursen bu ileride senin karsina cikmayacaktir hicbir yerde. nufus kagidin degisecek, erkek arkadasin ve ailesi de zaten bilmediklerinden supheli bir durum olusmayacak.
yine de durust ol ve anlat derim ben :( cunku yasin kuculse bile vicdanin seni rahat birakmayabilir bu da bir risk...
:50:

cnm avukata sordum ve yaşımı küçültemeyeceğimi söyledi bana.kesin konuşmadı yanii..çok zor ihtimal olduğundan bahsettii.cnm asıl yaşımı ise söylersem inan bu benim içimde hep yara kalır..çünkü asıl yaşımı öğrenince eminimki küçümser ve soğur benden..büyüttüm demem tek seçeneceğim cnm..ama ne kadar inanır bilemiyorum..şimdiden içime acısı çöktü cnm

canım bende eşimden 3 yaş büyüğüm :35:öğrendiğimizde ben şok olmuştum ama eşim gayet normal karşıladı dedin nasıl olur böyle?eşimin tepkisi şu ne yani yaşın benden büyük diye aşktan mı vazgeçelim yapma Allah aşkına dedi bencede öyleydi :4:eşim bunu kimseden saklamadı ! ailesi beni eşimden küçük sanmış beni onaylamıyolardı zaten bir koz daha geçmişti ellerine ama işe yaramadı tabi o ayrı:27:arkadaşları da bilir büyük olduğumu:33:ben hiç takılmıyorum arada espirisini bile yaparım büyüğüne karşı gelme hadi gidiyoruz derim:52:
kendini olumsuzluğa şartlama söyle ve kurtul emin ol hiç bir şey olmayacak aşk varsa önemi var mı? biz hiç sorun yaşamadık bu konuda ilişkimizde olumsuzluk yaratmadı yani bu durum :32:takma kafana hiç birşey olmaz :42:

Son düzenleme:
Back
X