evlilik ylunda ilerleyen bir beraberliğim olduğundan ve sevgilimin benden 5 yaş kadar küçük olduğundan ama onun bunu bilmediğinden bahsetmiştim..sizler ise bana cesaretini toplayıp söyle demiştiniz ama henüz söylemiş değilim.çünkü onunla o kadar mutluyumki bu rüyadan uyanmak istemiyorum.gözlerimi dünyaya tekrar onun sevgisiyle açtım.şimdi ondan büyük olduğumu hemde 5 yaş kadar bunu öğrenince bu sevgi bu mutluluk avuçlarımdan kayıp gidecek..biliyorum bunu öğrenmeli bunun konusu hiç geçmiyor geçtiği an ne olacaksa olsun deyip bahsedeceğim önemli bişey değilmiş gibi ama durduk yerde konuyu açamaıyorum.ailesi zaten beni gelin olarak onaylamıyor.istemiyor.ama yinede ailesine karşı çıkıyor.peki ya bu gerçeği öğrenince?????düşünmek bile istemiyorum.gerçeği öğrenince evde kalmış kız gibi gözünde küçülmekten korkuyorum.öğrenmesinin ardından benden tamamen soğuyacağından korkuyorum.yada şakaylada olsa sen benim ablamsın diye takılması bile çok yıkar beni kızlar
(( abisi bile benden 4 yaş küçük..geceleri uyuyamıyorum ağlıyorum dayanamıyorum bu duruma..ne olur yardımcı olun kızlar çok çıkmazdayım çok