A Asleyyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2017 9 0 86 Çarşamba 13:09 Konu Sahibi Konu Sahibi Asleyyy #1 Fışkırır şekilde değilde sızıntı bir 2 damla neden akar süt fazla mı demek bu?
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.985 En iyi cevaplar 1 5.518 198 Çarşamba 17:21 Konu Sahibi Konu Sahibi Asleyyy #2 Asleyyy .!.: Fışkırır şekilde değilde sızıntı bir 2 damla neden akar süt fazla mı demek bu? Genişletmek için tıkla... emzırıyor musunuz
Asleyyy .!.: Fışkırır şekilde değilde sızıntı bir 2 damla neden akar süt fazla mı demek bu? Genişletmek için tıkla... emzırıyor musunuz
T Thepatriot Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2022 2.630 2.235 83 40 Çarşamba 17:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Asleyyy #3 Asleyyy .!.: Fışkırır şekilde değilde sızıntı bir 2 damla neden akar süt fazla mı demek bu? Genişletmek için tıkla... Birini emzirirken diğerinden akabilir. Veya gece uyurken fazla dolduysa akabilir. Veya Bebeğiniz ağlarken olabilir, siz düşününce akabilir. İlk 3-4 ayda çok sık olur.
Asleyyy .!.: Fışkırır şekilde değilde sızıntı bir 2 damla neden akar süt fazla mı demek bu? Genişletmek için tıkla... Birini emzirirken diğerinden akabilir. Veya gece uyurken fazla dolduysa akabilir. Veya Bebeğiniz ağlarken olabilir, siz düşününce akabilir. İlk 3-4 ayda çok sık olur.
A Asleyyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2017 9 0 86 Çarşamba 22:11 Konu Sahibi Konu Sahibi Asleyyy #4 soGuk nevale .!.: emzırıyor musunuz Genişletmek için tıkla... Evet emziriyorum
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.985 En iyi cevaplar 1 5.518 198 Çarşamba 22:13 Konu Sahibi Konu Sahibi Asleyyy #5 Asleyyy .!.: Evet emziriyorum Genişletmek için tıkla... bazen bı memeden bazen ıkısınden de süt gelır ped koyuyordum ben . bıtınce memede sut daha cok uretılıyor:))
Asleyyy .!.: Evet emziriyorum Genişletmek için tıkla... bazen bı memeden bazen ıkısınden de süt gelır ped koyuyordum ben . bıtınce memede sut daha cok uretılıyor:))