Tek memeden sıkınca yağ gelmesi

MoonfacedMom

Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
7.924
9.216
398
Kızlar sağ göğsüme sanki iğneler batıyordu dünden beri. bugün de ağrı arttı memenin ucunu sıktığım da bebe yağı gibi renksiz kokusuz kaygan yağ gibi sıvı aktı. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir?

Merhaba canım, süt geldiğini duymuştum ama seninki gibi bir şey duymadım. Meme cerrahisine gidebilirsin, en iyi yorumu bir genel cerrah yapacaktır 💜

Merhaba canım, süt geldiğini duymuştum ama seninki gibi bir şey duymadım. Meme cerrahisine gidebilirsin, en iyi yorumu bir genel cerrah yapacaktır 💜
Evet benimde başıma ilk defa geldi. Renkli olsa dicem iltihap bildiğin yağ korktum açıkçası. Kk da da kimsenin başına gelmemiş sanırım konu açılmamış.

İnşallah kötü bişey değildir bi doktora danışmakta fayda var
Aile hekimleri çalışmıyormş açık olsaydı gider kan verirdim en azından prolaktin mi değilmi öğrenirdm acilde anlamaz yasak bitene kadar beklemekten başka çarem yok 😔

Aile hekimleri çalışmıyormş açık olsaydı gider kan verirdim en azından prolaktin mi değilmi öğrenirdm acilde anlamaz yasak bitene kadar beklemekten başka çarem yok 😔
Sağlık ocağındaki kan ve idrar testleri hiç sağlıklı değil aile hekimi kendi söyledi en son idrar testi yaptırdığımda enfeksiyon ve kum döktüğüm çıktı hastanede yaptırdım hiç bişey çıkmadı. Hastaneye gitmekte fayda var

Sağlık ocağındaki kan ve idrar testleri hiç sağlıklı değil aile hekimi kendi söyledi en son idrar testi yaptırdığımda enfeksiyon ve kum döktüğüm çıktı hastanede yaptırdım hiç bişey çıkmadı. Hastaneye gitmekte fayda var
Acile mi gitsem bayram sonunu mu beklesem

Back
X