- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ağrı her zamn olmuyo arada vuruyo duş aldıö geçti şimdilikYani durumun ciddiyetini bilmiyom ama ağrı falan da var diyosunuz acile gitmekte fayda var nöbetçi doktorlar oluyor zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrı her zamn olmuyo arada vuruyo duş aldıö geçti şimdilikYani durumun ciddiyetini bilmiyom ama ağrı falan da var diyosunuz acile gitmekte fayda var nöbetçi doktorlar oluyor zaten
Yaptm silik çıktı yarın tekrar yapıcam inşallahOlabilir test yapın evde ondan emin olamadım ama
Yok hamur gibi hiçbişey yokSertlik var mı? Ya da kitle gibi bir şey?
Hamilesiniz o zamanYaptm silik çıktı yarın tekrar yapıcam inşallah
Canım hamile olma ihitmalin varsa ultrasona girme tabii ki bence önce kan ver özel hastanede döllenme olmuşsa her şekilde çıkar zatenYok hamur gibi hiçbişey yok
İnsallahHamilesiniz o zaman![]()
İnsallah kuzumHamile olabilirsin canım
İlk kanda batırıp öyle giderim dr a zaten canmCanım hamile olma ihitmalin varsa ultrasona girme tabii ki bence önce kan ver özel hastanede döllenme olmuşsa her şekilde çıkar zaten
Normal sıvı mı canm benimki yağ gibi rengi şeffaftı. İnşallah hamileyizdirMerhabalar benimde göğsümde sıktığımda sizin bahsettiğiniz gibi bir sıvı geldi çok çok az. Gebelik için çabalıyorum. Adet tarihime daha var benim. Test yaptınız mı tekrardan sonuç ne oldu? Beni heyecanlandırdınız inşallah hamileyizdir
Çok çok az geldiği için kıvamını tam anlayamadım. Ama sütten daha açık renkte bir sıvıydı. Gerçekten ümitlenmek istemiyorum inşallah öyleyizdir. Güzel haberlerini bekliyorumNormal sıvı mı canm benimki yağ gibi rengi şeffaftı. İnşallah hamileyizdirtekrar yapmadım
Şöyle söyleyeyim süt hormonu 8.haftada artıyo fazla umutlanma benceÇok çok az geldiği için kıvamını tam anlayamadım. Ama sütten daha açık renkte bir sıvıydı. Gerçekten ümitlenmek istemiyorum inşallah öyleyizdir. Güzel haberlerini bekliyorum![]()
Evet okudum benim olsa bile 8 haftalık olması imkansız. Ama siz silik çizgiyi görmüşsünüz siz umutlanın inşallah vardırŞöyle söyleyeyim süt hormonu 8.haftada artıyo fazla umutlanma bencegebelik belirtisi olabilir ama prolaktin den se değilim
Benimde 5 hafta en fazla. Bendede umut yok ama nasip belli mi olur belkide hamileyizdirEvet okudum benim olsa bile 8 haftalık olması imkansız. Ama siz silik çizgiyi görmüşsünüz siz umutlanın inşallah vardır
İnşallahhh inşallahBenimde 5 hafta en fazla. Bendede umut yok ama nasip belli mi olur belkide hamileyizdir