Saç Rengi ve Saç Boyama Tek Renk Sarı Saç İmkansız mı ?

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.381
Tek renk sarı saç imkansız mı bayanlar benim diplerim hem koyu düşüyor Uçlar daha platinimsi oluyor . Bunun bir çözümü var mı ?
Tüm saçımı 6 ya boyayıp daha boyamıycam az kaldı valla tak etti :KK43:

Ha bu arada o platine dönük olan yerler oryalle açıldılar. Sizce imkansız br şey mi istiyorum?
6 ile boyasam tek renk bir saç rengi elde eder miyim ?

Dipleri ayrı, uçları ayrı volüm oksidan ile hazırlaman lazım ama saçlarının yeşerme ihtimaline karşı önce pigmentasyon yapman gerekecek.Forumda bunu araştır.

aynen benimde tak etti kumrala boyadım kurtuldum,dip boyası ayrı dert,yıpranması yanması ayrı dert bıkmıştım sarıdan 3 hafta olacak kurtulalı çok memnunum valla eğer koyuya boyatacaksan Kılıçbalığının da dediği gibi önce pigmentasyon yapmalısın kolay gelsin

Dipleri ayrı, uçları ayrı volüm oksidan ile hazırlaman lazım ama saçlarının yeşerme ihtimaline karşı önce pigmentasyon yapman gerekecek.Forumda bunu araştır.
Nasıl yani uçlarımı ayrı boyayla diplerimi ayrı boyayla mı yapacaım ?

oksidanı boyanın içinden değil farklı mı alayım kaç alayım ?

Platinimsi bir uç rengine 7.3 pigmentasyon yapıp 8 ile komple boyarsan çıkacak renk rose şarap rengi olur. Sen saçını tam olarak ne renk istiyorsun? Kendi saç rengini hem kapalı ortamda hem güneş altında çekip koy ve istediğin rengin benzerini de google'dan araştırıp buraya ekle olna göre öneri yapalım. Summe Summe

Platinimsi bir uç rengine 7.3 pigmentasyon yapıp 8 ile komple boyarsan çıkacak renk rose şarap rengi olur. Sen saçını tam olarak ne renk istiyorsun? Kendi saç rengini hem kapalı ortamda hem güneş altında çekip koy ve istediğin rengin benzerini de google'dan araştırıp buraya ekle olna göre öneri yapalım. Summe Summe
Bu fotoyu dün cekmistim uçlara doğru açılıyor daha da renk yapay ışık ama gün ışığını yarın eklerim
işte o sarı saç da hayalim olan :KK43: ama tek renk bir sarıya da tavım kabulüm yani. O olmasa da olur

Eklentiler

• 20150811_222113.jpg
    20150811_222113.jpg
    137,7 KB · Görüntüleme: 219
  • 2016-sarı-saç-modelleri-kadın.jpg
    2016-sarı-saç-modelleri-kadın.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 8.898
Bu fotoyu dün cekmistim uçlara doğru açılıyor daha da renk yapay ışık ama gün ışığını yarın eklerim
işte o sarı saç da hayalim olan :KK43: ama tek renk bir sarıya da tavım kabulüm yani. O olmasa da olur
yalnız bu saç 9 numaralarda senin saçın birkaç ton daha koyu bundan, sadece cilayla olacak iş değil bu..

Bunlar da gün ışığı ve normal ışıkta KilicBaligi KilicBaligi

Eklentiler

• 20150813_172529.jpg
    20150813_172529.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 141
  • 20150813_171016.jpg
    20150813_171016.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 155
  • 20150811_222113.jpg
    20150811_222113.jpg
    137,7 KB · Görüntüleme: 158
  • 2016-sarı-saç-modelleri-kadın.jpg
    2016-sarı-saç-modelleri-kadın.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 2.826
Aradığın renk Koyu Sarı Dore 8.3

Yalnız saçlarının rengi her fotoda farklı 7 tonları mı, küllü mü, bakır yansımalı mı anlaşılmıyor ki. Bu boyayı direkt saçına uygulasan fotoğraftaki renk çıkmaz. Sana zahmet saçının daha anlaşılabilecek ve gerçeği yansıtan halini başka biri çeksin. Çok uğraştırdım seni ama gerçek rengi göremezsem hangi rengi kullanman gerektiğini söyleyemem.

Bu arada fotodaki ablanın saçları tek renk düz boya değil, arada balyajlar var. Summe Summe

Aradığın renk Koyu Sarı Dore 8.3

Yalnız saçlarının rengi her fotoda farklı 7 tonları mı, küllü mü, bakır yansımalı mı anlaşılmıyor ki. Bu boyayı direkt saçına uygulasan fotoğraftaki renk çıkmaz. Sana zahmet saçının daha anlaşılabilecek ve gerçeği yansıtan halini başka biri çeksin. Çok uğraştırdım seni ama gerçek rengi göremezsem hangi rengi kullanman gerektiğini söyleyemem.

Bu arada fotodaki ablanın saçları tek renk düz boya değil, arada balyajlar var. Summe Summe
gerçekten mi ? O saç balyajlı mı ? Bana tek renk gbi gelmişti ama öyle canlı bi sarı istiyorum istiyorum işte.
Tamam yarın çektiririm.
Cidden teşekkürler asıl ben seni uğraştırıyorum

Bunlar da gün ışığı ve normal ışıkta KilicBaligi KilicBaligi
yalnız saçların her ışıkta çok farklı çıkmış.. gün ışığındaki istediğin renge yakın diğerleri ise baya uzak mesela.. böyle bir durumda ne yapılır ben bilmiyorum açıkçası, yanlış yönlendirmeyeyim seni de.. umarım istediğin tona ulaşırsın.. :KK25:

KilicBaligi KilicBaligi bu iki fotoğraf biraz daha yardimci olur mu ? Biri yukardan gün ışığı diğeri florasan . Gün ışığında daha canlı duruyor

Eklentiler

• 20150816_201127.jpg
    20150816_201127.jpg
    126,8 KB · Görüntüleme: 160
  • 2015-08-16 20.06.45.png
    2015-08-16 20.06.45.png
    631,9 KB · Görüntüleme: 164
yalnız saçların her ışıkta çok farklı çıkmış.. gün ışığındaki istediğin renge yakın diğerleri ise baya uzak mesela.. böyle bir durumda ne yapılır ben bilmiyorum açıkçası, yanlış yönlendirmeyeyim seni de.. umarım istediğin tona ulaşırsın.. :KK25:

Aynen bazı fotolarda belki bir ton fark var bazı fotolarda alakasız bir renk.

KilicBaligi KilicBaligi bu iki fotoğraf biraz daha yardimci olur mu ? Biri yukardan gün ışığı diğeri florasan . Gün ışığında daha canlı duruyor

Tatlım yine fotolar çok uç. Sen şimdi bana şunu söyle, saçlarında küllülük mü var yoksa kızılımsı bakırımsı yansımalar mı var?

Aynen bazı fotolarda belki bir ton fark var bazı fotolarda alakasız bir renk.

Tatlım yine fotolar çok uç. Sen şimdi bana şunu söyle, saçlarında küllülük mü var yoksa kızılımsı bakırımsı yansımalar mı var?
uçlarda küllülük var diplerde bakır yansımalar :KK43:

X