- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani uçlarımı ayrı boyayla diplerimi ayrı boyayla mı yapacaım ?Dipleri ayrı, uçları ayrı volüm oksidan ile hazırlaman lazım ama saçlarının yeşerme ihtimaline karşı önce pigmentasyon yapman gerekecek.Forumda bunu araştır.
Boya rengi aynı olacak, sadece kullandığın oksidanın oranı değişecek.Nasıl yani uçlarımı ayrı boyayla diplerimi ayrı boyayla mı yapacaım ?
Yani mesela uçlara 7.3 ile pigmentasyon yapıp 8 e boyasam tek renk saç elde edebilir miyim ?Boya rengi aynı olacak, sadece kullandığın oksidanın oranı değişecek.
Bu fotoyu dün cekmistim uçlara doğru açılıyor daha da renk yapay ışık ama gün ışığını yarın eklerimPlatinimsi bir uç rengine 7.3 pigmentasyon yapıp 8 ile komple boyarsan çıkacak renk rose şarap rengi olur. Sen saçını tam olarak ne renk istiyorsun? Kendi saç rengini hem kapalı ortamda hem güneş altında çekip koy ve istediğin rengin benzerini de google'dan araştırıp buraya ekle olna göre öneri yapalım. Summe
yalnız bu saç 9 numaralarda senin saçın birkaç ton daha koyu bundan, sadece cilayla olacak iş değil bu..Bu fotoyu dün cekmistim uçlara doğru açılıyor daha da renk yapay ışık ama gün ışığını yarın eklerim
işte o sarı saç da hayalim olan ama tek renk bir sarıya da tavım kabulüm yani. O olmasa da olur
ben ayvayı yemiş durumdayım zatenyalnız bu saç 9 numaralarda senin saçın birkaç ton daha koyu bundan, sadece cilayla olacak iş değil bu..
gerçekten mi ? O saç balyajlı mı ? Bana tek renk gbi gelmişti ama öyle canlı bi sarı istiyorum istiyorum işte.Aradığın renk Koyu Sarı Dore 8.3
Yalnız saçlarının rengi her fotoda farklı 7 tonları mı, küllü mü, bakır yansımalı mı anlaşılmıyor ki. Bu boyayı direkt saçına uygulasan fotoğraftaki renk çıkmaz. Sana zahmet saçının daha anlaşılabilecek ve gerçeği yansıtan halini başka biri çeksin. Çok uğraştırdım seni ama gerçek rengi göremezsem hangi rengi kullanman gerektiğini söyleyemem.
Bu arada fotodaki ablanın saçları tek renk düz boya değil, arada balyajlar var. Summe
yalnız saçların her ışıkta çok farklı çıkmış.. gün ışığındaki istediğin renge yakın diğerleri ise baya uzak mesela.. böyle bir durumda ne yapılır ben bilmiyorum açıkçası, yanlış yönlendirmeyeyim seni de.. umarım istediğin tona ulaşırsın..Bunlar da gün ışığı ve normal ışıkta KilicBaligi
yalnız saçların her ışıkta çok farklı çıkmış.. gün ışığındaki istediğin renge yakın diğerleri ise baya uzak mesela.. böyle bir durumda ne yapılır ben bilmiyorum açıkçası, yanlış yönlendirmeyeyim seni de.. umarım istediğin tona ulaşırsın..
KilicBaligi bu iki fotoğraf biraz daha yardimci olur mu ? Biri yukardan gün ışığı diğeri florasan . Gün ışığında daha canlı duruyor
uçlarda küllülük var diplerde bakır yansımalarAynen bazı fotolarda belki bir ton fark var bazı fotolarda alakasız bir renk.
Tatlım yine fotolar çok uç. Sen şimdi bana şunu söyle, saçlarında küllülük mü var yoksa kızılımsı bakırımsı yansımalar mı var?
Sen yine dediğim gibi 8.3 ile boya derim. Muhtemelen uçlardaki küllülük 3 nüansından dolayı kaybolacak.uçlarda küllülük var diplerde bakır yansımalar