Merhaba kızlar.Bu yaz burun estetiği olacağım.Bu konuyu da aileme sürekli hatırlatıyorum..(Artık daral geldi onlara da farkındayım) Kararlılığımı görsünler sonradan geri adım atmayalım diye.. :) Fakat şöyle bir durum var..Ben doktor araştırması yapıyorum ..Estetiğimi araştırdığım , görüştüğüm ve yaptığı burunlardan tatmin olduğum bir doktora yaptırmak istiyorum.Ama ailem bu konuda amcandan yararlanacaksın diyorlar (Amcam doktor)Fakat kendisi estetik yapmıyor.Bir doktorla görüşüp ayarlayacakmış devlet hastahanesinden..Kısaca ya amcamın ayarladığı doktora olacağım ya da 1500-2000 liraya iyi bir doktor bulabilirsem ona yaptıracağım.Başka türlü estetiği unut diyorlar... (ki hiç bulamadım öyle bir doktor ) Devlet hastahanesinde ucuz bir rakama yaptıracağım için(üstelik bir de torpilli) doktor hiç özenmeyecekmiş gibi hissediyorum.Ve burnumu emanet etmekten korkuyorum.....
Böyle bir durumda siz ne yapardınız kızlar ? Ve bildiğiniz böyle bir doktor var mı ?
Teşekkür ederim şimdiden ...
Ben nedense devlet hastanesinden pek yana degilim ilgisiz olduklarini dusunuyorum ama senin durumun farkli cunku amcanin arkadasi olcagi icin otomatikman daha ilgi gosterirler diye dusunuyorum. Ama yinede iyi dusun :) cunku geri donusu olmuyor pek :)
bende 2 yıldır aileme baskı yapıyorum burun ameliyarı için. sürekli devlet hastanesinde ol deyip duruyorlar. ama bende inat ettim illa özelde olucam diye bi kere. şimdi de kbb ile plastik cerrah seçimi arasında kaldık. kbbciler 2500 tlye kadar düştü fakat araştırmalarım sonucu mutlaka plastik cerraha ameliyat olmam gerek oda 4 binden aşağı yok gibi. plastik cerrahların işini daha iyi yaptıkları kanısına vardım. bakalım ne olacak sonumuzsenin durumuna gelince, tanıdık olmasından yana bi avantaj diye düşünüyorum. sonucta arada tanıdık var ve bastan savma iş yapamaz doktorun. umarım herşey gönlünce olur. :13:
Merhaba kızlar.Bu yaz burun estetiği olacağım.Bu konuyu da aileme sürekli hatırlatıyorum..(Artık daral geldi onlara da farkındayım) Kararlılığımı görsünler sonradan geri adım atmayalım diye.. :) Fakat şöyle bir durum var..Ben doktor araştırması yapıyorum ..Estetiğimi araştırdığım , görüştüğüm ve yaptığı burunlardan tatmin olduğum bir doktora yaptırmak istiyorum.Ama ailem bu konuda amcandan yararlanacaksın diyorlar (Amcam doktor)Fakat kendisi estetik yapmıyor.Bir doktorla görüşüp ayarlayacakmış devlet hastahanesinden..Kısaca ya amcamın ayarladığı doktora olacağım ya da 1500-2000 liraya iyi bir doktor bulabilirsem ona yaptıracağım.Başka türlü estetiği unut diyorlar... (ki hiç bulamadım öyle bir doktor ) Devlet hastahanesinde ucuz bir rakama yaptıracağım için(üstelik bir de torpilli) doktor hiç özenmeyecekmiş gibi hissediyorum.Ve burnumu emanet etmekten korkuyorum.....
Böyle bir durumda siz ne yapardınız kızlar ? Ve bildiğiniz böyle bir doktor var mı ?
Bence amcanın arkadaşına yada tavsiye ettiği doktora olmalısın. çünkü hem amcan emının işinde başarılı bir doktor arkadaşına yaptırcak için sorun olmaz diye düşünüyorm. + bende hacetepe hastanesinde oldum devlet yanı 2 bin tl yi gözden cıkarmıştm saolsn doktorm hem estetık yaptı hemde para almadı o yandan cok sanslıyım :) galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?