Merhaba kızlar.Bu yaz burun estetiği olacağım.Bu konuyu da aileme sürekli hatırlatıyorum..(Artık daral geldi onlara da farkındayım
) Kararlılığımı görsünler sonradan geri adım atmayalım diye.. :) Fakat şöyle bir durum var..Ben doktor araştırması yapıyorum ..Estetiğimi araştırdığım , görüştüğüm ve yaptığı burunlardan tatmin olduğum bir doktora yaptırmak istiyorum.Ama ailem bu konuda amcandan yararlanacaksın diyorlar (Amcam doktor)Fakat kendisi estetik yapmıyor.Bir doktorla görüşüp ayarlayacakmış devlet hastahanesinden..Kısaca ya amcamın ayarladığı doktora olacağım ya da 1500-2000 liraya iyi bir doktor bulabilirsem ona yaptıracağım.Başka türlü estetiği unut diyorlar...
(ki hiç bulamadım öyle bir doktor
) Devlet hastahanesinde ucuz bir rakama yaptıracağım için(üstelik bir de torpilli) doktor hiç özenmeyecekmiş gibi hissediyorum.Ve burnumu emanet etmekten korkuyorum.....
Böyle bir durumda siz ne yapardınız kızlar ? Ve bildiğiniz böyle bir doktor var mı ?
Teşekkür ederim şimdiden ...

Böyle bir durumda siz ne yapardınız kızlar ? Ve bildiğiniz böyle bir doktor var mı ?
Teşekkür ederim şimdiden ...