- 24 Eylül 2010
- 6.114
- 19.918
- 448
- Konu Sahibi karlarduser
Bence bebeğin sorumluluğunu paylaşın. Haftada 4 gece dışarıda, pazar öğleden sonra dışarıda. Siz evde bebekle. Baba olduğunun farkına varsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela yemek yaparken salatayı yapar mısın bebeği Emziriyorum
Yada masayı beraber kuralım deseniz
Birde evliliğin temel taşı cinselligi
Aksatmak da etkili olabilir
Bence bebeğin sorumluluğunu paylaşın. Haftada 4 gece dışarıda, pazar öğleden sonra dışarıda. Siz evde bebekle. Baba olduğunun farkına varsın.
Kendisi işte bütün gün yorulduğu için o geldiğinde sofrayı hazırlamış oluyorum birşey yaptırmayada kıyamıyorum belkide benimde hatam bu olabilir. Yani evli bir erkeğin cinsellik talep etmemesi bu da beni şaşırtıyor, ben yanaşıyorum ama insan bir yerde çekiyor ister istemez kendini. Çocuktan önce böyle değildi gerçi dediğiniz gibi yeni evliydik normaldi o zamanlarda inanın bilmiyorum. Hatta soruyorum neden bana yanaşmadığını gülüyor şuram ağrıyor hayatım buram ağrıyor hayatım valla bende çözemiyorum. Ben yanaştığımda sıkıntı yok ama![]()
Acaba baba olmayı mı kabul edemedi ?
İnsan neden değişir ki ?
Kaç yaşında eşiniz ?
32 yaşında, baba olmayı kabullenmediğini düşünmüyorum hem çok istiyordu hemde çocuğuna aklı gider o konuda günahını alamam. Bir başka düşüncemde iş stresinin etkisinden kaynaklanıyor olabilir mi ?
Depresyonda falan olabilir ?
İşi çok mu yorucu ?
Yinede size vakit ayırması gerekir
Bizim geleceğimiz için yoğun çalışıyormuş geçende böyle dedi. Bende para pul ev mi önemli bizim evimizde ki huzur mu diye bir çıkış yaptım. Evet kendi işi ama oturmayı sevmediğinden yorucu bir işi var. Depresyon mu diye sorarsanız da bilemiyorum olabilir de çoğu sıkıntısını paylaşmaz benimle.
İçe kapanık olunca
Sihirli bir kutu gibi
Ne olduğunu anlamak ne mümkün
Kesinlikle öyle, çok konuşkan biri de değil bu da etkiliyor. Hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim ki.
Bizimkide oyle sayılır
Ilsiki konusu muamma.
Ama yine pazar gunu vakir geciririz
Haftanın 4 günü akşam dışarıda olması normal değil.
Kahvehaneye gitme huyu mu var ?
Evlenme süreciniz nasıldı? Ne kadar sürede evlendiniz ? İkiniz de birbirinize aşık mıydınız? Bebek olmadan önceki cinsellik hayatınızda isteği, arzusu var mıydı ?
Çok soru sordum biliyorum ama anlamaya çalışıyorum. Olayı sadece bu kadarıyla değerlendirirsek yanlış bir değerlendirme olur. Mesela haftanın 4 günü dışarıda ne yapıyor? Kimlerle , nerede ?
Evet yeni bir iş daha kurdu kafe tarzı güya oranın işlerini halletmek için gidiyor ama orda arkadaşlarıyla da takılıyor tabiki.
10 ay içerisinde evlendik :) evet aşıktık o yönden şuan da bir şüphem yok çok şükür. Bebekten önce cinsel hayatımızda hiçbir sıkıntı yoktu.
Hıııı şimdi anlaşıldı. O kafe tarzı işe gitmesi normal. Akşamları kontrol etmek istiyor demek ki. Bence arada bir siz de gidin onunla :) tanışıp kısa sürede evlenen insanlara hayranım. Allah bana da öylesini nasip etsin hayırlıysa :)) Bence bıkmadan usanmadan anlatın. Kötü bir şey göremedim. Bence tamamen yeni iş kurmanın heyecanı.
İşte bende de duygusallık olunca zorlanıyorum malesef inşallah üstesinden geliriz.
Amin inşallah insanın karşısına yazılanı çıkınca eli ayağı kitleniyor darısı başınıza inşallah:)