Tek Şişman Beyniniz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi forga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

forga

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu kitabı okuyan var mı? Varsa kitabın faydasını gördü mü acep? Kitabın yazarını Ebru Şallının programında izledim. Anlattıkları mantıklı gelmedi değil. Tavsiye ederseniz hemen alıcam. 4-5 kilo fazlam var ve veremiyorum. Sorun bilinçaltımda mı acep dedim.kaydirigubbakcemile3

evet ya, bende çok merak ediyordum.

yazar, 1000 kişinin üstünde denemiş inanılmaz sonuçlar almış diyorlar ama???

nasıl bir kitap merak ettim wallahi
kendimi yemekten alamıyorum baahar günleri geldi sanırım iştah açıldı
cokacimcoook

ben kitabı okudum gerçekten güzel evet bilinçaltınızı iyi yoklamanız gerekiyor birde anlattıkları sanki öbezler içinmiş gibi geldi tamam benimde veremediğim 15 kilom var ama ben tatlı görünce çikolata görünce saldırmıyorum bazen gözüm dönüyor sürekli birşeyeyler yemek istiyorum evet ama yani önüne geçilemez bir şekilde değil.

kitapda ayrıca yemeyin demiyor yiyin diyor ama bir düşünün yediğinizi bünyemi istiyor beyinmi istiyor ? ayrıca ruh beden ve zihin hepsi birlikte hareket edin diyor canın istemiyorsa spor yapmayın faydası olmaz sadece kendinize eziyet edersiniz diyor diyet de öyle istemediğiniz yada sevmediğiniz bir şeyi yalnızda doktor önerdiği veya diyet listenizde var diye yiyorsanız üzgünüm faydası olmaz demiş. birde saatler var tabi şu saatte şunu yicem böylede kısıtlamayın kendinizi demiş yani ne zaman acıkırsanız o zaman yiyin ama isteyerek yiyin yani bunu ruhunuz zihniniz ve bedeniniz istediği için yiyin diyor Ayrıca beyin gücündende fazlasıyla söz etmiş hayel gücünden limon örneğini vermiş limon diyince bile yada gözünüzün önünde birinin limon sıktığını hayel edin salgı bezleniz çalışmaya başlar diyor beyinde öyle siz aklınızda çikolata varken diyet yapıyorsunuz ama aklınız çikolatada ve beyin çikolata yiyormuş gibi tüm salgıları salınıyor ve siz kilo veremiyorsunuz vs vs vs

bence okuyun kitabı ama yani kitabı okurken 2,5 kilo vericem gbi boş hayeller kurmayın iş inanma işi kitap bunu diyor ben kitabı okuduktan sonra inadına yapar gibi 2,5-3 kilo aldım senağlama_senağlama sizler bol şans :1hug:

Teşekkürler ziraat paylaştığın için
Arkadaşlar bende kitabı aldım okumaya başladım, en çok tartılmayın, baskülü atın kısmı dikkatimi çekti, doğru valla be
yerimseniben
ılerledikçe hoşuma giden yerleri yazacağım

Teşekkürler ziraat paylaştığın için
Arkadaşlar bende kitabı aldım okumaya başladım, en çok tartılmayın, baskülü atın kısmı dikkatimi çekti, doğru valla be
yerimseniben
İlerledikçe hoşuma giden yerleri yazacağım

evet ya birde o var tartılmayın diyok haklı galiba ben kıyafetlerimden takip ediyorum kilo alıp almadığımı fisfisfis

ben kitabı okudum ,
bence okuyun kitabı ama yani kitabı okurken 2,5 kilo vericem gbi boş hayeller kurmayın iş inanma işi kitap bunu diyor ben kitabı okuduktan sonra inadına yapar gibi 2,5-3 kilo aldım senağlama_senağlama sizler bol şans :1hug:

şöyle bır durum var bu tarz kıtapları okuyunca ınsan bunyesı ters tepkı verıyor sanırım,
ben de aynı ınanma düşünme gucuyle ılgılı bır kıtap okudum ne dıyorsa tam tersını dusunuyorum yanı dedıgını de dusunuyorum ama tam aksı seyler oluyor ,
oyuzden bu dusunme gucu kıtaplaına ınanmamak lazım göya mılyonları suruklemısler ama bıze ters tepkı yapıyrlar ne iş.!! şakkıdı

Arkadaşlar çoook yavaş ilerliyorum ama okudukça ekliycem.
Mesela napmıcaz, ziraatla kolonyanın dediği gibi bu tarz düşünce bende ters etki yapıyo zayıflayamıyorum hatta kilo alıyorum demiycez
kaydirigubbakcemile3 Bu şekilde bilinç altına olumsuz komut veriyormuşuz, bu düşünce tarzı işe yaramaz gibi
Niye yine zayıflayamadım, herşeyi denedim işe yaramıyor gibi düşüncelere asla izin vermiycekmişiz
Kıyafetler ile ilgili bi bölüm dikkatimi çekti. Zayıflayınca eski kıyafetleri atmayız ya, gene kilo alırsam giyerim diye bu şekilde bilinç altına direk nasılsa ilerde kilo alacaksın o kıyafetleri atma mesajı veriyormuşuz. Ve tekrar kilo almamızı garantiye alıyormuşuz böylece
Yani zayıflayınca eski kıyafetleri atmalıymışız böylece bilinç altına nasılsa bi daha kilo almıcam bu kıyafetlere ihtiyacım yok mesajı gidiyormuş.
Zayıflama ürünüleri yada korse vs.. ürünleride atmalıymışız, lazım olur diye tutmak olumsuz komut veriyormuş Yani nasılsa ilerde gene kilo alırım o zman kullanırım komutu.
Kitabın yalancısıyım valla ama hak vermiyor da değilimCADIARZU

Arkadaşlar çoook yavaş ilerliyorum ama okudukça ekliycem.
Mesela napmıcaz, ziraatla kolonyanın dediği gibi bu tarz düşünce bende ters etki yapıyo zayıflayamıyorum hatta kilo alıyorum demiycez
kaydirigubbakcemile3 Bu şekilde bilinç altına olumsuz komut veriyormuşuz, bu düşünce tarzı işe yaramaz gibi
Niye yine zayıflayamadım, herşeyi denedim işe yaramıyor gibi düşüncelere asla izin vermiycekmişiz
Kıyafetler ile ilgili bi bölüm dikkatimi çekti. Zayıflayınca eski kıyafetleri atmayız ya, gene kilo alırsam giyerim diye bu şekilde bilinç altına direk nasılsa ilerde kilo alacaksın o kıyafetleri atma mesajı veriyormuşuz. Ve tekrar kilo almamızı garantiye alıyormuşuz böylece
Yani zayıflayınca eski kıyafetleri atmalıymışız böylece bilinç altına nasılsa bi daha kilo almıcam bu kıyafetlere ihtiyacım yok mesajı gidiyormuş.
Zayıflama ürünüleri yada korse vs.. ürünleride atmalıymışız, lazım olur diye tutmak olumsuz komut veriyormuş Yani nasılsa ilerde gene kilo alırım o zman kullanırım komutu.
Kitabın yalancısıyım valla ama hak vermiyor da değilimCADIARZU

Güzelim haklısın ben her zaman "iyiyi çağır", "iyi düşün iyi olsun" düşüncesini benimsemişimdir tamam ben beynime öyle komutlar veriyorum kilo veriyorum dolabımı boşalltım yani bana bol gelen şeyleri MNG ve ADL den elbise aldım 38 beden ki ben şimdi 40-42 giyiyorum ( modele ve markaya göre değişiyor ) , tartıyıda kaldırdım beynime sürekli komut veriyorum zayıflıyorum ben diye sonra spor yaptığımıda hayal ediyorum ama halen 38 beden elbisem bana olmuyor tartımı kaldırdım ama kıyafetlerimin bolarmamasın kilo vermediği fark ediyorum senağlama en doğrusu boğazı kesip egzersiz yapmak ama tembel olduğumdan işin kolayına kaçıyorum senağlama senağlama

herşey gönlünüzce olsun kızlar iyi düşünelim iyi olsun

Bi de bilinçaltı hep haklıymış. Bahanelerden bahsediyo kitap, hep bi bahanemzi vardır. Ama şunu şundan yedim, yedim çünkü zaten kilo veremiyorum, spor yapınca belim ağrıyo o yüzden yapmıyom,yoksa yaparım, yedim ama sor bir bakalım nedenkaydirigubbakcemile3
Bilinç altı hep haklı olmak için bahaneleri doğru kabul ediyormuş.
Düşününce doğru ya, bahane yaratmakta, gerçekleri saptırıp doğru gibi kabul etmede üstümüze yok

Her halt için bi bahanemiz var çok şükürkaydirigubbakcemile3

Küçük DÜZ tabaklarda tatlı kaşığı ve çatalıyla yemek yicekmişiz, bu zihinsel bir yanılsama yaratıyormuş. Hayalimizdeki iç çamaşırları giycekmişiz, paspal bol, sıkılaştırıcı kaldırıcı iç çamaşırlarını değil.
Ben halimden memnunum, beni seven böyle sevsin gibi düşünceler ve cümleler kurmıcakmışız, içimizde çelişki yaratıyormuşuz onun yerine ben bedenimi sevmiyorum, halimden hiç memnun değilim diye gerçekleri kabul etmeliymişiz.
Bahane üretmicekmişiz gerçekleri söylicekmişiz kendimize iradesizim o yüzden dayanamdım, temembelim o yüzden spor yapmadım gibi

zihin dil bilmezmiş onun için sadece semboller vramış, eğer siz zayıflıyorum zayıflayacağım zaten zayıfım diye kendinize telkin verirken beyninizde nolcak benim bu kilolar bu yöntem işe yarayacakmı şeklinde düşünüyorsanız yine yanlış komut veriyorsunuz demekmiş. bilgisayarın karşısına geçip açıl, şimdi açıl, bak ne güzel açılıyorsun, hatta açıldın diye konuşunca bilgisayar açılmaz start tuşuna bas bekle diyokaydirigubbakcemile3
bütün kitabı yazıyorum yanlız başıma bi iş gelcek, daha özet yazayım bari :D

Kitabı bitirdim bence çok güzeldi. Yazar türk olduğu ve kadın olduğu için türk kadınlarının hislerini ve jargonunu bildiği için diğer düşün başar kitaplarından çok daha etkiliydi.
Ayrıca çocuklarımızın ilerde obez olması için ne çok çalıştığımıza öğrenmiş oldum, oğluma benzer hatalr yapmıcam, mesela ödül olark çikolata,pasta, ıvır zıvır vermicem

Eğzersiz konusundada ilginç öğütler vardı, zevk almıyorsanız, işkenceyse sizin için eğzersiz yapmayın hele zayıflamak için hiç yapmayın diyor kitapta
Ayrıca diyet yapan birisinin diyet günlüğüde vardı çok komikti, zihnin bizden bıkıp kendi kendine konuşmasıda komikti
Özet olarak tavsiye ederim ben

Diyetten vazgeçerken ki iç ses:
Bir karar verdim beni beyenen böylede beyenecek, ben halimden memnum. herkez zayıf olacak diye bir kural yok. Hem beni seven kişi gerçekten beni sevdiği için yanımda olsun işsterim, fiziğim güzelliğim için değil. Böylece sevgisindende emin olabilirim
Hem herkes çok iyi bilir, zayıflayınca insanın yüzü çöker yaşlanmış gibi olur, olur değil mi?
:mymeka:

Bu abla yeni bi kitap daha çıkarmış, okuyan var mı acep, aynı şeyleri mi farklı şeyleri mi söylemiş acaba
kklan32.jpg

Back
X