TEK SİTE ÇOK MARKA :)

idilinannesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
2
0
1
36
merhabalar;

Biz bayanlar tek site içerisinde birçok markayı görebilmek , alışverişte en sevdiğimiz özelliktir..Günümüz zamanında artık herşey bir tık uzaklıkta. Son zamanda farketmiş olduğum hep tek bir siteye yoğunlaşmak..Tek bir sitenin rant kazanması .. Doğal olarak güven konusu … Bilindik site parama bir şey olmaz algısı.. Evet hem doğru site hemde yanlış site var, ama burada önemli olan sizin dikkatiniz.İyi bir araştırma ile ürünün ederi fiyatı ile alabilirsiniz. Piyasaya baktığımda aynı ürünün 10 sitede görebilir 10 sitede de farklı fiyatta bulabilirsin.Herşey elimizin altında herşeyden haberimiz var herşeyi bir tıkla öğrenebiliyor iken alışveriş yapacağımız sitenin doğru yada yanlış olduğunu bulamıyor muyuz?
Bu soruyu doğru şekilde okuyup doğru cevaplarsak aslında herşeyin cevabını bulabiliriz.
Bir tüketici olarak olarak benim tek sıkıntı ürünün ederinden fazla para ödemek .. ben cebimden daha fazla gereksiz bir para çıkmasını istemiyorum. Bu yüzdende her alışverişimi mutlaka araştırarak bakarak sorarak yaparım.

güven =kalite = fiyat : tüketicin mutluluğu :)

Size kendi alışveriş yaptığım bir kaç siteyi önerebilirim.

( ev giyim-iç giyim-çorap-pijama )

( tekstil ürünleri-plaj-çanta )

Son düzenleyen: Moderatör:
Back