tek taraflı mı bilemiyorum :(

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
118
konuyu açmakla açmamak arasında bi kaç gündür düşündüm ve sonunda açmaya karar verdim. aslında böyle bi olayı dert ettiğim için kendime de çok kızıyorum ama kafamda bin türlü şeyler düşünüyorum artık. uzatmadan konuya gireyim. 19 yaşında şu zamana kadar hiç ilişkisi olmamış biriyim.hep platonik takılanlardanım yani :) fakültede bir çocuk var ve bu çocuğu ilk zamanlar gördüğümde hani yakışıklı falan diyodum ama hiç böyle olacağını düşünmemiştim. taa ki beni twitterdan takip edene kadar. tabi takip edince ister istemez kimdir neydir diye bende onu takibe aldım.işte ilk zamanlar hiç konuşmasakta sonra ben twitterdan bişey yazınca cevap yazdı bana. faceden ekledi foursquareden ekledi falan derken bütün sosyal yerlerden ekledi. bende tabi bu zaman zarfında hareketlerine falan dikkat ettim bildiğin hani ben bişey yazimde cevap atsın şekline girdim.öyle böyle derken bi gün bana matematik çalıştırırmısın dedi. ki hiç yüz yüze konuşmuşluğumuz yoktu.işte gittik bi gün kütüphaneye çalışma bahanesiyle yarım saat çalıştık sonra konuştuk falan.ben o günden sonra artık daha da çok takip eder oldum.bunlardan sonrada hani böyle ufak tefek konuşmalarımızda oldu ama uzatmayayım artık.arkadaşlarıma olayları anlatıyorum ve bana hani sadece arkadaşmışsın gibi davranıyosun biraz daha belli et falan diyorlar ama onu nasıl yapacağımı bilemiyorum bana bi akıl fikir verin nooluur :2:

bir tık daha özelmiş gibi davranabilirsin ama abartma derim, havaya girip olayı tersine döndürmesin... ama cidden sinyal vermiş gibi, yoksa hiçbir erkek ilgilenmediği bir kızı ordan burdan ekleyip konuşmaya, buluşmaya çalışmazdı... yine de bir şeyleri göstermekte o önde olsun.

ben de ufak ufak adımlar atim diyorum aslında ama tabi ki büyük adımları da ondan bekliyorum. çok mu beklerim onu da bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…