• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek taraflı sevmek ne zor :(

asend

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
402
281
18
içimi dökmek istedim sadece..
tek taraflı sevmek ne zor.. sevdiğinin seni sevmediğini bilmek, sen geleceğinde onu hayal ederken onun senden bihaber olması.. aslında o benim arkadaşım, dostum, sırdaşım.. ben de onun.. kimseye anlatamadıklarını anlattığı, içini açtığı kişiyim. kimseye olmadığı kadar dürüst bana, maskesiz.
iyice bunalmaya başladım, içimde de tutamaz oldum. kıskanınca bambaşka biri oluyorum üstelik. ortada kıskanacak bir durum da yok, onu düşüncelerinden kıskanıyorum,, hayal ettiği eş adayından..
bir gün hayatına biri girerse diye de ödüm kopuyor. Yaşım 24 ve kendime bu eziyeti çektiriyorum istemeden..
Ah beni seven birini sevseydim ne vardı :(

imkansızmı bu kişiyle eğer deilse neden ona söylemiyosun tek taraflılıktan çıkar belki ne dersin

tek taraflı sevmek ne zor.. sevdiğinin seni sevmediğini bilmek, sen geleceğinde onu hayal ederken onun senden bihaber olması.. aslında o benim arkadaşım, dostum, sırdaşım.. ben de onun.. kimseye anlatamadıklarını anlattığı, içini açtığı kişiyim. kimseye olmadığı kadar dürüst bana, maskesiz.
iyice bunalmaya başladım, içimde de tutamaz oldum. kıskanınca bambaşka biri oluyorum üstelik. ortada kıskanacak bir durum da yok, onu düşüncelerinden kıskanıyorum,, hayal ettiği eş adayından..
bir gün hayatına biri girerse diye de ödüm kopuyor. Yaşım 24 ve kendime bu eziyeti çektiriyorum istemeden..
Ah beni seven birini sevseydim ne vardı :KK43:
Bence de söylemelisin canım ne kaybedersin ki? Belki çok şey kazanırsın :KK52:

imkansızmı bu kişiyle eğer deilse neden ona söylemiyosun tek taraflılıktan çıkar belki ne dersin
zamanı değil ki şimdi, atanır atanmaz söylemek istiyorum, tabi o zamana kadar dayanabilirsem.. işimdi açılmam herşeyi daha zora sokabilir. ama kalbime yük oluyor artık bu duygu

ona duygularından bahset ama karşılık bulamazsan dostunu arkadaşını kaybetmiş olacaksın buna hazırla kendini

Canım ertesi güne çıkacağımiz kesin değilken saklanmamalı böyle şeyler bence...

Normalde ben kadının açılmasını tehlikeli bulurum bu mevzularda..
Ama senin durumun farklı.
Duygularından haberi olmayan adam ve cok iyi anlaşıyorsunuz.
Sen söylemezsen belki bir ömür kanka olarak kalacaksınız.

Canım belki o da sana karşı bir şeyler hissediyordur da aynı şekilde senin düşündüğün gibi düşünüp sevdiğini söyleyemiyordur

canım yüreğine çok ağır gelmiş belliki ne olursa olsun yüzyüze iken söylemelisin bence. yoksa çok geç kalırsın onun hayatına başka biri girebilir sende bütün umudunu kaybetmiş olursun :KK43:

Yerinde olsam direk açılmadan önce birine karşılıksız aşık oldum ona söyleyemiyorum içime atıyorum onu çok seviyorum falan diye ona anlatırdım. Bakalım ne dicek üzülecek mi kıskancak mı yoksa aracı olmaya mı kalkacak. Ama ona ilgin olduğunu çaktırma anlatırken sen tanımazsın falan de. Biraz böyle devam ettir. Hemonun duygularından da bi fikrin olur. Sonra istersen açılırsın. Bakarsın kıskanır o sana açılır :)

şöyle ki bendeki özellikleri çok seviyor; ilerde eşinin bendeki özellikleri(dürüstlük gbi konularda) taşımasını istediğini, benim harika bi eş ve anne olacağımı söylüyor. bana benim özel olduğumu söyleyip, çoğu hesap sormalarımı düzgünce açıklıyor. Önceden evliliğe tamamen karşı olan adam evlilik konusunu açıyor sık sık. eski sevgilisini çok zor unuttu bunu biliyorum, bu aralar bu duygunun verdiği ağırlıkla da onu bunalttım biraz, kendime hakim olmam lazım.

Yerinde olsam direk açılmadan önce birine karşılıksız aşık oldum ona söyleyemiyorum içime atıyorum onu çok seviyorum falan diye ona anlatırdım. Bakalım ne dicek üzülecek mi kıskancak mı yoksa aracı olmaya mı kalkacak. Ama ona ilgin olduğunu çaktırma anlatırken sen tanımazsın falan de. Biraz böyle devam ettir. Hemonun duygularından da bi fikrin olur. Sonra istersen açılırsın. Bakarsın kıskanır o sana açılır :)
ya aracı olmaya kalkarsa:110: onun yaşı benden büyük, ve çekingen biri,, belki hayatımı olumsuz etkileyeceğini düşünüp geri çeker kendisini..

bence acılma sen cok sevmis o vok havalanmıs olacak sen cok seviyorsan o buyuk ihtimal seni kardesi yada diger sekilde de görüyorsa da seni sevmeyecektir . tabi hadi cıktın diyelim ben biliorum ki bi en kucuk sorun bile kavga sebebi olacak benim etrafimda bi suru kiz acıldi cikti durum bu en son kuzenim biriyle cikti 4 sene megerse cocuk buna eziyet ediyormus buda sevgisinden susuyormus birhun katlanamadi ayrıldilar simdi kanli bıcaklı

ya aracı olmaya kalkarsa:110: onun yaşı benden büyük, ve çekingen biri,, belki hayatımı olumsuz etkileyeceğini düşünüp geri çeker kendisini..
Ozaman çok seviyorsan açıl. Bir gün bile kaybetme sonra çok pişman olursun. Seviyorsan onu kazanmış olursun sevdiğine kavuşursun. Karşılık vermezse de zaten senin değildi ne kaybedeceksinki. Aşkta gurur olmaz sevgine sahip çık. Yok ileride şunu der mi yok başıma kakar mı diye düşünme. Hem başa kalkılacak bişeyde değil. Sevmişsin açılmışsın. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Ozaman çok seviyorsan açıl. Bir gün bile kaybetme sonra çok pişman olursun. Seviyorsan onu kazanmış olursun sevdiğine kavuşursun. Karşılık vermezse de zaten senin değildi ne kaybedeceksinki. Aşkta gurur olmaz sevgine sahip çık. Yok ileride şunu der mi yok başıma kakar mı diye düşünme. Hem başa kalkılacak bişeyde değil. Sevmişsin açılmışsın. Rabbim hayırlısını nasip etsin
yorum için çok teşekkürler, amin. zaten başa kakacak bir insan değil, öyle bir yapısı yok. dost olduğumuzdan iyi tanıyorum onu.. sözlerini dikkate alacağım, cesaretimi toplamaya çalışıyorum..

Back
X