• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tüp ile aşılama #aşılama

sabirsiz29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
35
Puanlar
28
Kızlar bir tüpüm alındı aşılama tedavisine başladık. Tüpün olmayan tarafta yumurta gelişti doktor diğer tüp yakalayabilir istersen deneyelim istemezsen iptal edelim dedi böyle bür durum yaşayan oldu mu tutar mı acaba? #aşılama

Aşılamada başarı oranı tüp bebek tedavisine göre daha az. İsterseniz deneyin ama cogu kişiden duyduğum zaman kaybı maalesef 🫥
Sizin durumunuza benzer bir durumda benim tüp bebek doktorum da imkansiz değil fakat düşük ihtimal demisti bir soru cevap videosunda.

Kızlar bir tüpüm alındı aşılama tedavisine başladık. Tüpün olmayan tarafta yumurta gelişti doktor diğer tüp yakalayabilir istersen deneyelim istemezsen iptal edelim dedi böyle bür durum yaşayan oldu mu tutar mı acaba? #aşılama
Benim de sol tüpüm kapalı ilk aşılamada tuttu ama maalesef 9.haftada kalbi durdu.

Aşılamada başarı oranı tüp bebek tedavisine göre daha az. İsterseniz deneyin ama cogu kişiden duyduğum zaman kaybı maalesef 🫥
Sizin durumunuza benzer bir durumda benim tüp bebek doktorum da imkansiz değil fakat düşük ihtimal demisti bir soru cevap videosunda.
Devlette yaptığımız için önce aşılama yapıp sonra tüp bebeğe geçebiliyorum raporla yaptığımız için fiyat çok fark ediyor

Devlette yaptığımız için önce aşılama yapıp sonra tüp bebeğe geçebiliyorum raporla yaptığımız için fiyat çok fark ediyor
Bizimde 3 yıl olmadı doktora gittik eşimde sorun yok benim sol tüpüm tıkalı doktor bir sorun olmaz diyip aşılamaya başladı 2 temmuzda yapıldı en büyük 2 yumurta solda gelişti olgun 4 yumurtam vardı hiç tereddütsüz aşılamaya başladım sırf sürece alışmak için zaman kaybı diyenlere bakmayın aşılamayla da sağlıklı gebe kalan var tamamen nasip işi Allah bir can vercek olduktan sonra tüm süreçler prosedür. Tüp Bebek özelde çok pahalı bizim durumumuz yok o yüzden başlamadım. Devlette 2 aşılama şartı var eğer doktorla anlasirsaniz en fazla 3 ay kaybınız olur 2 tane üst üste yaptırıp daha sonra tüp Bebek için rapor alabilirsiniz açıkçası biz öyle planladık. Sürecim bu şekilde başladı rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin

Back
X