Tek tüp

gizembbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
24
2
1
29
Dün yapılan rahim filmim sonunda sağ tüp açık sol tüp kapalı olduğunu öğrendim bunu yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz bu durumda

Dün yapılan rahim filmim sonunda sağ tüp açık sol tüp kapalı olduğunu öğrendim bunu yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz bu durumda
Tüpler kapalı olduğunda filmde açıyorlar diye biliyorum açmadılar mı film esnasında kapalı olan tüpü ?

Tüpler kapalı olduğunda filmde açıyorlar diye biliyorum açmadılar mı film esnasında kapalı olan tüpü ?
Doktorla detaylı görüşmeye henüz gitmedim ama o sırada bunu duyunca sormak aklıma gelmedi açılamayacak kadar kapalıdır diye düşündüm ama bilmiyorum kafam çok karışık

Neden kapalı olduğunu öğrendiniz mi acaba. Benim de sol tupum kapalı ama sol tupumun olduğu yerde miyom var o yüzden kapanmış. Gebe kalmanız için nasıl bi öneride bulundu doktorunuz

Eşimin spermde DNA analizi bakıldı onun sonucunun çıkmasını bekliyorum doktora gitmek için süreç o yüzden biraz uzadı maalesef nedenini hala bilmiyorum

Back
X