tek tüple hamile kalan var mı yardım lütfen

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
163
42
Diğer
dün tek tüpümü aldılar dıs gebelikten tek tüple hamie kalan var mı

cnm geçenlerde forumda böyle bir topik vardı..tek tüple hamile kalan bir bayan yazmıştı...Yanii demekkiii sende kalabilirsin...Ve inşallah en kısa zamanda hamile haberini buradan görürüz..Allah hepimize sağlıklı bebişlerimzi kucağmıza almayı nasip etsin..

Dış gebelikten dolayı tek tüpünü aldıran bir yakınım var....İstediği zaman hamile kalabildi,bir problem yaşamadı...
Canım sezaryan ameliyatı gibimi aldılar tüpünü...Sezaryan olduysan, ne kadar süre sonra hamile kalman gerektiğini söylediler mi?

endişelenme tabiki tek tüple hamile kalabilirsin... hatta sana ünlü bir örnek, gülben ergen... a.s

canim ben varim. dis gebelikten dolayi sol tupum alindi. 1 ay korundum. 3. ayda tuttu. Allah'a sukur 34 haftayi tamamladik.

ovulasyon testi ve preseed kullandim. tavsiye ederim.

canım benim kaynanam tek tüple 5 çocuk doğurmuş yani tek tüplede hamile kalınabiliyo inşallah sende kalırsın ama bu sorun olmuyo

geçmiş olsun canım tek tüple hamile kalan çok kişi var canım korkmana gerek yok .benimde tüplerimden biri tıkalı.tek tüplü sayılırım .bende 2 kez hamile kaldım gerçi sonu gelmedi bu da benim şansızlığım.yani kalabilirsin merak etme.

benimde tek tüpüm var ve açık çıktı rahim filminde ve hamile kalamadım...ek olarak ne yapmam gerekir

Benimde Dış gebelik sonrası soltüp alındı 4 ay korundum ve artık hazırım dedim ilk ay gebe kaldım, maalesef geçen ay kürtajla aldılaryani sonuç bal gibi kalıyoruz.

canim ben varim. dis gebelikten dolayi sol tupum alindi. 1 ay korundum. 3. ayda tuttu. Allah'a sukur 34 haftayi tamamladik.

ovulasyon testi ve preseed kullandim. tavsiye ederim.
Ben size bişey sorabilirmiyim sol tüpünüz alınmış bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba? Okudugum makalelerw göre erkek sanırım

Çok şükür tek tüple gebe kalabilenlerdenim. Darısı basıniza tabi bütün isteyenlerin başina İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…